konkurranse - vinn DNA headphones

Heisann alle sammen! Da skal jeg sette i gang en konkurranse hvor dere kan vinne døds kule DNA headphones og Dreams Come True CD-plate signert av Dreamon!! Hvem vil vell gå glipp av det?!

Alt dere trenger å gjøre er:

1. Å følge Dreamon på instagram hvor han heter @spawndreams. 

2. Legge ut et av disse bildene på instagram og tagge følgene @spawndreams #DreamonDNA #DreamsComeTrue 3. Følg også Dreamon på spotify HER

Har du gjort det, er du med i trekningen om å vinne dette fantastisk gode headsettet + CD plate signert av Dreamon! 


Så må dere selvfølgelig legge igjen email og kommentar om at dere har gjort det, i kommentarfeltet! Vinneren blir trukket iløpet av desember! 

Annbefaler også alle til å sjekke ut det nye albummet til Dreamon på spotify - Dreams Come True. Jeg har hørt gjennom alle sangene flere ganger, og liker hver eneste sang utrolig godt! Vil absolutt si det er et super bra album Dreamon har komt ut med. Virkelig.

tomorrow's christmas

Herreguuud så fort tiden går! Tenk at det er lillejulaften idag og imorgen er det selve julaften. Likevel har jeg null julestemning. Sitter i sengen nå å skikker på litt julebilder på weheartit, kjenner det hjeper litt men tanken på at jeg skal på jobb om 2 timer ødelegger alt. Haha, gjør meg ingenting at jeg skal på jobb men ville mye heller vært hjemme med familien å spist noe god mat, sett en julefilm og drukket gløgg. Uansett, imorgen er det jul og jeg kjenner jeg gleder meg! Skal feire jul hos tanten min som bor her i Stavanger, så vi skal ikke reise bort noen plass. Imorgen starter jeg også en konkurranse, tror og håper det er mange av dere som vil like den!

Blogges imorgen♥spotify listene mine

Heii! Mange av dere har spurt om jeg kan legge ut spotifylistene mine, og så klart kan jeg det.

HER finner dere sweet listen min, som jeg hører aller mest på

HER finner dere partylisten min!!

HER finner dere favorite listen min, med alt mulig rart

HER finner dere chill listen min hvor det kun er rolig og triste sanger


Her ser dere den nye bikinien min fra Triangl Swimwear, elsker den og den er faktisk skikkelig behagelig på. Gleder meg skikkelig mye til å bruke den i sommer!! Link til bikininen finner dere HER.

vs favorites


white chiffon blouse

Fiiin fiiin bluse fra sheinside. Link til blusen finner dere HER.

Aahh, endelig snart juleferie! Jeg er såå klar for ferie nå. Imorgen skal jeg handle siste rest av julegaver, så jeg får skikkelig orden på det. Torsdag blir det høring og siste vurdering dette året. Fredag er det juleavslutning og kos på skolen. Har noe å gjøre hver dag denne uken, så satser på at den går nok så fort. Andre som er klar for juleferie nå? juleball 2013

FIIN FIIN KVELD. Fikk ikke tatt særlig mye bilder på selve ballet, men tok en del hos Linn. Dette året var det Kobojsarna og Katastrofe som opptrede, de var døds bra begge to. Vi stoorkoste oss! Andre av dere som har vært på juleball, eller skal på? rest in peace

Hvil i fred Nelson Mandela. Once a hero, always a hero♥


tacokveld

Åhh, jeg syns det er så utrolig koselig nå som julepynten begynner å komme opp. Akkurat nå sitter jeg oppe i sengen å bare slapper av. Er stapp mett etter et koselig måltid med taco, sammen med mamma. Mamma reiser på tur imorgen, så vi bestemte oss får å ha en liten kosekveld sammen før hun reiser. Ingenting slår bedre ut en taco! Taco passer til aalt, hverdag, kvelds, middag, jeg kunne til og med spist taco til frokost om det så var. Går aldri lei av det, lettere sagt! Hadde foressten terminprøve i norsk på skolen i dag, så jeg sluttet utrolig tidlig. Ikke at jeg gjore noe særlig utav det da, lå bare på sofaen og slakket i hele dag. 

Har først nå begynt å tenke på hva jeg ønsker meg til jul. Får det spørsmålet hele tiden, føler jeg. Like vanskelig å svare på hver gang.. Hva ønsker dere dere til jul, noen bra tips? 

 

 

instagram

HVA HETER DERE PÅ INSTAGRAM? 


Jeg heter cassandraleaa på instagram. Fortell meg gjerne hva deres instagram er, så følger jeg dem jeg liker! 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits