new in

Hei dere! Tenkte jeg skulle vise dere litt nytt fra sheinside. Er så takknemmelig for alt det fine jeg får fra nettsiden. De har så utrolig mye fint!! Skulle egentlig ha postet klærne for lenge siden, men siden jeg har vært mye syk i det siste har jeg aldri fått sjangsen til å ta bilder av dem. Men nå har jeg fått tatt noen, so here u goo.

 


Cardigan finner dere HER


Svart genser med lommer finner dere HER


Super søt peplum topp finner dere HER
Jakken finner dere HER

Hva syntes dere om klærne? 

pocket coatSuper fin jakke/kåpe fra sheinside, link til jakken finner dere HER


 

ukens spørsmål

Kan du snart ha spørsmålsrunde?? 

Ja, det er bare til å spørre om det er noe dere lurer på. Så svarer jeg heller på ukens spørsmål. 

Hvor kjøpte du starbucks?!

Det var tanten min som hadde kjøpt med seg starbucks fra flyplassen i Stockholm. Har ikke starbucks i Stavanger! 

Hvilket program bruker du til å redigere bildene dine på instagram? 


Jeg bruker for det meste pix, befunky og VSCOcam

Hvilken modell har du i svea jakken din? miss. smith eller smith? Jeg elsker bloggen din foressten!<3

Tusen takk! Jeg har jakken i smith i størrelse S. 

Lurte på om du kunne ha "hva har jeg på min tlf" f.eks apper, tips osv? 

Ja, det kan jeg fikse! 

Hvor er kjolene fra?? 


Kjolene er fra Tobi, er såå mange fine kjoler der inne! 

Bare til å spørre, om det er noe mer dere lurer på?

which dress?

Hei herligheter! Jeg skal på juleball om 2 uker!! Skal derfor bestille ny kjole, men vet ikke hvilken av disse to jeg skal ha. Begge er så utrolig fine! Er skikkelig usikker. Derfor trenger jeg deres hjelp. Hvilken kjole likte dere best? 


Red Lapel Shirt
Super fin skjorte fra sheinside, link HER

Nå er ikke jeg den som oftes går med skjorter, men har alltid likt skjorter! Føler ikke jeg passer det så godt, men denne var utrolig fin. Tuusen takk til fineste søskenbarnet mitt Une, som stod modell for meg. Var litt dårlig denne dagen, så dere burde vær glad for at det ikke var jeg som stod forann kameraet å poset! Hva syntes dere om skjorten? 

rollercoaster

Heihei! Som noen av dere kanskje vet, så er jeg blodfan av Justin og kan faktisk ikke la vær å blogge om han akkurat nå. Er så utrolig fornøyd med den nye sangen hans - Rollercoaster. Den er døds bra!! Har hørt på den så mange ganger at jeg så og si kan sangen i hodet. Om dere ikke har hørt sangen enda, DO IT NOW. Hva syntes dere om sangen, og er det noen av dere som er skikkelig fan av Justin Bieber?

jordbær smoothieVerdens beste jordbærsmoothie laget på en to tre! Det eneste du trenger er en mixmaster, frosne jordbær, 1 banan, vanilje youghurt og eple juice. Akkurat hvilken juice du vil ha, kan du besteme helt selv. Men jeg liker best å bruke eple juice. Tidligere laget jeg smoothie flere ganger i uken, egentlig bare fordi jeg syntes det var så utrolig godt. Har minket mye mer nå da, lager smoothie en sjelden gang. Men når jeg først lager det blir det alltids denne gode jordbæsmoothien. Annbefaler alle til å prøve den! Hvilke type smoothie liker dere best, noen gode å annbefale til meg som alltid drikker den samme? 

herlig torsdag

Hei alle fine! I dag har vært en bra dag. Startet med en evig lang skoledag, som vil si at vi gikk helt til halv 4. Tiden gikk ekstremt sent på skolen i dag faktisk. Vi satt utrolig mye i ro uten lærer. Skulle ha fremføringer, så vi satt alle i kø utenfor klasserommet å ventet i de 3 siste timene. Dere skjønner sikkert godt at tiden gikk sent. Men med litt tetris spilling, klarte vi oss utrolig nok fint.

Etter skolen dro jeg til mormor og morfar. Vi reiste på flyplassen og hentet moster som landet med flyet fra Stockholm, som jeg tidligere har fortalt dere. Så fort vi kom hjem igjen laget vi oss noe mat, kan mildt sakt si at vi var skubb sultne hele gjengen. Og med moster i hjemmet, ble det såklart thaimat. Thaimat er liksom moster, og hun lager helt klart verdens beste. 


Resultatet ble slik; ikke at det ser veldig delikat ut. Men smaker utrolig godt da!! Andre som liker hjemmelaget thaimat? 

Til dessert hadde vi en utrolig delicious sjokoladekake fra starbucks, og starbucks har jeg ikke hatt siden usa. Gaad, I've missed you♥take me back to paradise


HAR IKKE ORD PÅ HVOR MYE JEG SAVNER DETTE!! 

travle dager

Hei herligheter! Nå begynner det å bli lenge siden dere har hørt fra meg, og det beklager jeg for. Jeg har hatt en nok så travel uke med mye skolearbeid, jobb også har jeg brukt litt tid på familien. Jeg har jobbet veldig mye denne uken pga sykdom også har jeg hatt alt for mye å gjøre på skolen. Kjenner jeg begynner å bli helt utslitt, det er så alt for mye å tenke på! Både lekser, innleveringer, prøver, fremføringer og alt! Kan tenke meg det er mange som har det akkurat likt, men det er også så mye annet jeg må tenke på. Derfor har det ærlig blitt lite tid på å bruke på bloggen. Neste uke blir nok litt mer avslappende. Skal bare jobbe en dag neste uke, og på onsdag skal vi få besøk av tanten min som bor i Stockholm. Gleder meg så utrolig mye til å se henne!! Har ikke sett  henne på lenge, så jeg skal nok bruke mye tid på henne de få dagene hun er hjemme♥

I dag har jeg ikke store planer for dagen. Ligger enda i sengen og drar meg, det er såå herlig! Tenkte jeg skulle sette på en episode av gossip girl før jeg så hopper i dusjen og får gang på dagen. Tror jeg skal få til å lage en videoblogg i løpet av dagen. Hva den vil handle om får dere ikke vite! Jeg fikk også en ny pakke fra sheinside her om dagen, så jeg skal vise dere klærne i løpet av de neste dagene. Ha en fin lørdag, så blogges vi!

vaffeljakke

Fikk denne fine jakken i posten av favoritten min - sheinside. Har alltid hatt lyst på en slik en, er såå fornøyd! Kanskje ikke beste jakka å gå ute med nå som det frost og minus grader. Men gleder meg til å kunne bruke den. Har den i størrelse M for de som lurer på det. Link til jakken finner dere HER!

greey
Link til genseren finner dere HER

Denne genseren er helt utrolig deilig å ha på seg. Det er akkurat som å ha på seg en teddybjørn eller noe, haha jeg sverger. Den er døds god! Eneste som var litt rart med denne var at den luktet litt rart.. Kjente det med en gang jeg tok den ut fra pakken. Mamma vasket den en gang for å se om lukta gikk vekk, men det gjore den såklart ikke. Er ikke noe vondt lukt altså!! Den bare luktet litt spessielt, som om den sko vært lagt av ull eller noe sånt. Men jeg er døds fornøyd med den, for all del♥

duck head sweatshirt


Døds kul hoodie fra sheinside. Link til genseren finner dere HER!

VINNEREN AV GAVEKORT PÅ SHEINSIDE ER

Først og fremst må jeg bare si tusen takk til alle som meldte seg på konkurransen jeg hadde i samarbeid med sheinside. 

Den heldige vinneren er Nora Charlotte Sønstebø!! Du vil bli kontaktet på e-mail, så husk å sjekke mailen din de neste dagene fremover. Gratulere så mye, håper du blir fornøyd med gavekortet og at du finner deg noe fint du liker på sheinside. Kan egentlig garantere deg det da, hehe. Det kommer forresten til å bli litt flere konkurranser på bloggen fremover, gled dere!
 

 

 

rolig søndag

Wow, utrolig dårlig blogging av meg i det siste.. Har plutselig tatt meg en bloggfri uke!! Det skal ikke skje igjen, i promise

Dagen idag har utrolig nok gått ekstremt fort. Eilen lå over hos meg, så vi våknet litt halv seint også dro jeg bort til Linn i 1 tiden. Der var vi var samlet hele jentegjengen. Holder på å planlegge sydentur til sommer 2014 og idag bestemte vi oss sånn noe lunne om hvor vi skal reise. Flertallet vil reise til Kyrpos - Ayia Napa. Jeg kan fint reise til Kypros på 18års tur. Har aldri vært der før og har egentlig alltid ønsket å reise dit! Her er noen av hotellene vi har sett på.Om noen av dere har noen plasser å annbefale oss til å reise? Let me know. 

Minner også på om at jeg trekker ut vinner fra sheinside konkurransen på tirsdag, så om dere ikke har meldt dere på så gjør det nå!! 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits