Nå har julelysene kommet opp!

Som dere ser i overskriften, har altså julelysene kommet opp. Jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig til jul nå. Nå er det jo allerede 1.desember på torsdag, så det blir kos! Vi skal ha pakkekalender, men skal få en litt større pakke hver helg frem til jul vis dere skjønner... Så da blir det litt mer enn bare en liten sjokolade eller slikkepinne :)
Det søte hjerte som det er bilde av under, det har jeg i vinduet på soverommet mitt...

Dere ser det nok veldig dårlig på bildet under, men det lyset som er nesten helt hvitt er en stor stjerne som står oppe på Kleppevarden. Det er liksom den høyeste toppen på Klepp.

Hva synes dere om hjertet mitt? Har dere hunget opp julelysene deres?

- Marte

instagram

følg meg gjerne på instagram for dere som har det! jeg heter cassandra2k.. hehe! :-) bare det jeg ville si, nå skal jeg legge meg, godnatt søte lesere!

i could really use a wish right now.
- Cassandra 

i farta!

som dere kanskje har merket så har jeg blitt veldig hekta på mobil-blogging! hehe... nå er jeg egentlig i farta, skal bort til linn:-) må bare pakke tingene mine først, skal overnatte der inatt serdu. vi tenkte vi skulle ha en liten fotoshoot senere! vil dere jeg skal legge ut noen av bildene på bloggen så legg igjen en kommentar:-) vi blogges!

stikker på ishockey kamp

Heisann! Nå skal jeg reise for å se på når Vegard spiller ishockey kamp... Snakkes senere :)

Har du vært på ishockey kamp før?

- Marte

sangvideo

Heihei... Vi har da laget en sangvideo til dere. Hehe, Anita viser ikke, men hun er også med og synger. Håper dere liker den! ikkje helt serriøst vis dere lurte...

 

Hva synes du om videoen?

- Marte

chloe

Heisann! Nå har jeg og Anita nettopp set en film som het Chloe, den var egentlig ganske spennede. Haha, men litt rar på samme tiden... SÅ nå sitter vi og spiser snop og chips. DEILIG MED HELG! Imorgen skal jeg sove over hos søskenbarna mine, men det blir blogging uansett. Siden jeg har med macen.

Så den kjekk ut? 

- Marte

fredags kos med jentami

mobil-blogging ftw

hello people! da blir det litt mobil-blogging igjen! akkuratt nå sitter jeg i senga å chiller med ingrid! vi skal sitte barnevakt for lillebrødrene mine ikveld:-) så må venter vi bare til å få huset for oss selv.. hehe! vi har vært på kiwi å kjøpt sjokolade pudding og vaniljesaus som vi skal kose oss med! haha.. ha en fin fredagskveld! vi blogges :-)

heeeelg!

heihei! nå kom jeg nettopp ut av dusjen, kom hjem fra skolen for ca 1time siden. så sinnsyk herlig å være ferdig med tentamenen! å best av alt, endelig helg! ikveld skal jeg få besøk av noen friends ithink.. blir kos det! dere for vertfall ha ei god helg! snakkiiis :-)

MÅ GJØRE VIDEO! del1

Hva synes du om den?

- Marte

tentamen yo

hallo people! nå sitter jeg her å på tentamen. fyfaen så kjedelig. har komt ganske langt egentlig, er på siste oppgave å står egentlig stuck her. finner serriøst ingenting å skrive om..... tenkte egentlig først på å skrive om en "famous person" .. men der er så sinnsykt stress å skrive historier osv på engelsk. greit nok å snakke engelsk å ha muntlige fremføringer, men når det kommer til å skrive historier åsånn på engelsk så ligger jeg veldig dåårliig ann.. men men!  vi blogges ♥

idag kommer foressten "mågjøre videoen" ut! woho, gleed dere.. ehehe


haha, kanskje jeg kan skrive om "brune" Michael Jackson...

- Cassandra

 

natta søte lesere!

uuh, ligger her i senga å prøver ut mobil blogging! ville bare si god natt til dere som ser dette å ikke har lagt seg enda... hehe! imorgen må jeg stå opp litt tidlig, for jeg skal få tid til å gå på kiwi før jeg stikker ned på skolen. skal jo ha engelsk tentamen imorgen.. offameg, gruer meg!! sweet dreams

heeerlig

hei dere! idag sluttet vi på skolen klokka 11. sykt chill. grunnen til at vi sluttet så tidlig var jo fordi vi skulle hjem for å øve på engelsk tentamenen som vi skal ha imorgen. off, gruer meg! haaater å skrive historier osv på engelsk. meeen jeg for bare øve godt. så går det heilt sikkert fint! 

idag har jeg ingen spesielle planer for dagen. men finner alltid på noe. dere får iallefall ha en fin dag! blogges

- Cassandra

må gjøre video er på vei!

Håper den ikke klikker igjen. Hvis ikke kommer den i morgen, siden det tar så alng tid å laste opp...

- Marte

good morning, sunshines!

god morgen kjære lesere! idag er formen mye bedre enn hva den var igår, så idag prøver jeg å komme meg på skolen! stapper bare med meg et par repcils i  sekken. fynker fjell! kos dere på skolen folkens! blogges


- Cassandra

lik facebooksiden vår!

(trykk på bildet!)

 

- Marte

Mobilblogggggg

Heihei! Jeg tenkte bare å prøve å blogge via iphonen sin blogg.no app. Dessuten kommer jeg heller ikke inn på blogg.no. Jeg vet ikke om det er internettet som er tregt eller ikke, men vi snakkes! Nå hopper keg snart til køys :)

whatever happens, life goes on- Cassandra

i miss the time we spend together..- Cassandra

syk.......

jahallo dere! her ligger jeg i senga å har ligget her siden klokken 10 igår kveld.. faen så dårlig. snuen renner hver 3minutt, nyser hver 5sekund, hoster som bare faen, sykt kvalm og sist men ikke minst feber. woho! what a great life... har vert dårlig siden lørdags kveld.. begynner å bli lei av å være syk nå, håper jeg blir frisk til imorgen, så jeg for komme meg på skolen igjen! men dere for ha en super duper dag! snakkes søte lesere.

ikke tro dere får se trynet mitt.- Cassandra

Maren Vignes Sele

først og frest må jeg bare si at dette blir et litt spessielt innlegg.. men har veldig lyst til å dele det med dere!

herregud... hvor skal jeg begynne maren? jeg husker første gang vi var med hverandre sånn skikkelig. husker at ingen av oss hadde så veldig lyst, men det var liksom på en måte et "must".. hehe! jeg trengte iallefall noen å såve hos husker jeg. så var det absolutt ingen som kunne, så husker jeg du kom til meg å sa: du kan såve hos meg viss du har lyst! hehe, husker jeg egentlig ikke hadde så veldig lyst, men jeg hadde mer lyst å såve hos deg enn å såve hjemme alene hvertfall.. men jeg er så sinnsykt glad for at jeg gjore det! eller valgte å såve hos deg! jeg angrer ikke et sekund, for den kvelden forandret på en måte litt av livet mitt.. tror vi satt oppe hele natta å bare snakket og snakket! alt startet med at vi så i skolekatalogen.. hahah! trenger ikke å nevne mer om det.. ehehe,du vet hva jeg snakker om maren! men jah, vi hadde liksom så mye til felles! noe jeg aldri hadde trodd. jeg trodde vi var to helt forskjellige personer, som ikke hadde noe til felles. men det tok jeg så sinnsykt feil! men etter vi hadde sett i skolekatalogen hadde vi så sinnsykt mye å snakke om! vi snakket å snakket, jeg ble aldri lei, å det tror jeg ikke du heller ble. 

etter den kvelden begynte vi bare å være med hverandre. mer og mer! jeg syns det var så sinnsykt kjekt å være med deg, vi fant alltid på noe morsomt! vi har hatt verdens beste jentekvelder sammen! å tusenvis av koooselige overnattinger. nå har vi vært bestevenner siden 9.ende klasse. ikke noe å skryte av i forhold til de som har vært bestevenner hele livet! men jeg tror vi kommer til å være like "close" leeenge leenge mer. håper iallefall det! å jeg vil at du skal vite at du har en så sinnsykt stor del i livet mitt maren! jeg er stolt av å kalle deg verdens beste venn! i love you soo much! never forget that:*


Love may be the sweetest thing here on earth, but friendship is the spice that makes life more wonderful!

- Cassandra

kjolene fra nelly

Begge er kjøpt fra www.nelly.com

Den med en arm er i størrelse XS, og den med ingen armer er i størrelse S.

Hva synes du? Hvilken ville du ha brukt på juleball?

- Marte

akkurat nå...


genser // bikbok   skjerf // veromoda   ring // hm

...sitter jeg og gjør ingenting! Jeg tenkte dere å vise skikkelig hva jeg har på meg idag, men det ble det ikke noe av. Så dere får det bare på webkameraet heller. Igår var jeg, mamma og mormor på shoppping, så jeg fikk kjøpt meg en del nye klær. I morgen skal vi altså filme inn må gjøre videoen, så den kommer sannsynligvis ut imorgen. Dere kan fortsatt sende inn forslag, så det er bare til å scrolle ned til innlegget å kommentere. 

 Hehe, har dere noen forslag til hva jeg kan gjøre?

når jeg var mindre!

Heisann! Jeg sitter nå hos mormor og morfar og ser på mange gamle bilder fra jeg var liten, så jeg tenkte å vise dere noen av dem.

 


hehe, fin sittestilling!


Hva synes du om bildene? Det kommer nok flere senere, har dårlig tid!!

 

- Marte

gotta love it!!

åå, favoritt sangen for øyeblikket! 

hva syns du? 
- cassandra

noe å blogge om?

Heisann! Jeg har nå mistet helt lysten til å blogge, jeg har liksom aldri noe å blogge om. Det går liksom bare i skole, lekser, trening og være med venner vis jeg får tid. SÅ det hadde vært kjempegreit om dere skrev noen forslag til hva vi kan blogge om i kommentarfeltet!

Ikke glem at dere fortsatt kan skrive forslag til må gjøre video, som er to innlegg under! Vi trenger så mange forslag som mulig, så det er bare å sende inn!

En av dere som kommentere blir valgt ut til vurdering av bloggen!

- Marte

overskrift?

MÅ GJØREVIDEOEN KOMMER UT I LØPET AV HELGEN! promise

siste frist til å komme med forslag! come on foolks 

 

må gjøre video!

Heisann! Nå tenkte vi å ha en må gjøre video, så da er det bare å skrive mange forslag i kommentarfeltet. Jeg er ikke sikker på når vi kommer til å lage filmen, men vi får se etter hvor mange forslag vi får inn...

hehe, fin ugle!

 

Så da er det bare til å skrive det i kommentarfeltet, som er over eller under... Er ikke helt sikker!

- Marte

help me

Heidere! haha, jeg gidder ikke å ha noe bloggpause. blogger bare når jeg vil, eller når jeg føler for det. men ja, det begynner å nærme seg jul, å jeg har allerede begynt å skikke på juleball kjoler. Har funnet 3stykk som jeg liker kjempe godt! men klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken.. 
hvilken kjole syns du var penest? 

- Cassandra

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits