vinner av konkurransen

.................................. er Ingrid Dyrnes 

Gratulere så mye til deg Ingrid, håper du blir fornøyd og at du finner noe fint å plukke ut. Og til dere andre, bedre lykke neste gang. Kommer til å komme flere konkurranser på bloggen. I promise♥ I skrivende stund står jeg faktisk på jobb, er ikke kunder akkurat nå, så måtte bare innom en kjapp tur for å blogge. For helga har jeg masse planer! Imorgen blir det halloweenkro og lørdag skal vi feire Maren som er blitt 18år. GLEDER MEG. Skal prøve å få tatt litt bilder også. Vi blogges!


1. Rykte om gratis kakao på Deli de luca nådde helt opp til oss på påbygg i dag, neste friminutt var det rett ned å få tak i gratis kakao og kaffe. 2. meg da:) 3. Haha, kan dere gjette hva jeg skal kle meg ut som imorgen? 

daily inspiration

Hei! I dag har jeg ingenting spennende å fortelle dere. Har vært en utrolig lang og kjedelig dag, enkelt og greit. Helga mi var fin da derimot! Startet fredagskvelden med familiebursdag hvor vi feiret mamma og morfar, senere på kvelden slappet jeg av med en kompiss også ble det tidlig kveld pga jobb dagen etterpå. Lørdag etter jobb ble det en vellykket feiring for vår kjære Vilde som ble 18 år sist onsdag. Ellers blir det en travel uke forann meg, så vet ikke hvor mange updates det blir fra meg. Bare advarer dere. Vi snakkes!miss you

Hei dere! Forje måned slapp Dreamon samarbeids låta "Collapse" med den Mad Decent affilerte produsenten Alizz. Nå er han klar med en ny musikkvideo til låta "Miss you", som er skutt og regissert av Remi Salievski. Jeg synes selv både Collapse og den nye låta hans Miss you er døds bra! Men jeg har alltid vært utrolig glad i sangene hans da. Det skal jeg ikke legge noe skjul på, hehe. Men jeg synes hvertfall dere burde sjekke ut den nye låta hans. Og for dere som ikke følger han på facebook eller instagram og har lyst til det, så heter han bare dreamon♥ Jeg liker deg, Keep up the good workHva synes dere? 

giveaway konkurranse

Hei fininger! 

Da har jeg faktisk tenkt å sette i gang en ny konkurranse her på bloggen, i samarbeid med sheinside. Denne gangen blir det en halloween giveaway hvor du kan vinne et gavekort på hele 100$ som tilsvarer ca 655 norske kroner, som du da kan bruke på å plukke ut akkurat hva du vil fra nettbutikken deres.  I tillegg til det får du med en stor "lucky bag" som de kaller det. Sheinside har fått inn så sinnsykt mye fint nå i det siste, så håper virkelig flest mulig melder seg på. Konkurransen vil foregå til 30. Oktober, so you better hurry up and try your luck!! Lykke til♥Alt dere trenger å gjøre er å: 

- Registrere dere på sheinside sin nettside HER 

- Like facebook siden deres HER

- Legge igjen en kommentar med e-post adressen deres (helst samme dere brukte for å registrere dere) 
 

Rolig lørdagskveld

Heiaa og god lørdag alle samen. I skrivenede stund sitter jeg i sofaen og slapper av hos Monica mens hun springer rundt å stresser med å få til tven. Var meningen vi skulle se skal vi danse, men henger litt etter for å si det sånt.

Nå skal vi kose oss med brownies, jordbær og ekte vanilje is med svarte prikker. Legger vekt på "ekte" fordi det er så sykt mye bedre enn vanlig henning olsen is - no offence. Og der fikk Monica til tven også, så vi blogges.

Ha en fin lørdagskveld♥

lip butter

Hei dere! Først og fremst må jeg bare gi dere en liten forklaring på hvorfor jeg ikke har blogget noe i høstferien. Jeg har rett og slett ikke vært flink nok til å sette av tid til bloggen i ferien. Har faktisk funnet på noe gøy hver dag, ettersom jeg kun jobbet onsdag og lørdag. Og ja, jeg vet. Jeg er en utrolig dårlig blogger for tiden og jeg er fult klar over at jeg burde skjerpe meg om jeg vil beholde dere søtiser. Håper ikke jeg skuffer dere alt for mye, hihi. 

Så tenkte jeg egentlig bare å vise dere noen Lip Butter jeg fikk fra Nivea, ettersom jeg står på jobb og ikke har gjort annet enn det og lekser i dag. Ikke veldig spennende dag å blogge om akkurat. Vertfall, jeg var så heldig å mottok 3 lip buttere, og er super fornøyd med dem alle tre. De lukter sååå godt også får du i tillegg gode silkemyke lepper etter bruk. Bluberry Blush er absolutt min favoritt! 


For de som har lyst til å teste dem ut selv, kan dere få tak i alle tre smakene herHåper dere får en fin kveld videre! Så glad for at så mange enda holder igjen på den slurvete bloggingen min, tusen takk

 helg og høstferie!!

Hei fine lesere. Tenkte dere skulle få en liten update fra helgen min, og nå som det er høstferie skal jeg prøve å få blogget mye mer enn jeg pleier i vanlige ukedager. Helga startet brått og har gått så fort. Avsluttet skoledagen på fredag med en herlig matteprøve som gikk strååålende for min del. Der løy jeg. Gikk ikke bra i det hele tatt.. Nok om det, orker ikke snakke om skole nå som det er ferie. 

Fredagskvelden ble brukt på venniner, jenteprat til langt ut på natt, chips og dip. Planen var egentlig å se Idol, men vi hadde så mye å snakke om så vi snakket bort så og si hele kvelden. Minst like koselig det da! 

Igår kveld ble det feiring av Hannah, som fyller 18 år idag!! Gratulere så mye med dagen vennen♥ Var super kos feiring med masse kjekke folk, før vi dro videre til byen. Jeg dro hjem overraskende tidlig fra byen igår.. Vet ikke hva som gikk av meg, men ville bare hjem å sove. Haha, dager som det. 

Hva har dere gjort i helgen da?

wednesdayHei alle fine!! Nå er det ikke alt for lenge siden jeg kom inn døra og la meg ned i senga. Sluttet tidlig på skolen i dag. Er så sykt herlig med kort skoledag midt i uka. Nå tenkte jeg egentlig at jeg skulle sette på en film, ettersom jeg ikke kommer til å klare å øve på noe matteprøve i mitt eget selskap.. Såå, noen forslag til film? 

Senere i dag skal jeg på teater med klassen. Stykket vi skal se heter "Lille Eyolf" av Henrik Ibsen. Har lest litt om det på skolen, og jeg gleder meg faktisk litt til å se stykket på teater. Skal prøve å få tatt litt bilder iløpet kvelden, om jeg klarer å fikse kameraet. Har ikke funket de siste gangene jeg har brukt det. Om ikke blir det uansett et par iphone bilder. Ha en fin dag alle sammen, så blogges vi imorgen♥


 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits