monday

Heiii. I dag har vært en helt ok mandag, har begynt å få faste rutiner hver mandag. Mandag er nemlig jobb-dagen min. Går på skolen og rett etter skolen tar jeg bussen til jobb, og der jobber jeg til klokken 8. Så jeg får aldri tid til å slappe av på mandager, noe som gjør meg veldig sliten. Bare det å ikke komme hjem til middag etter skolen er drid. Heldigvis er det kun mandager jeg har det slik, hehe. Høres ut som jeg har det helt forferdelig, det har jeg for all del ikke! Det går utrolig greit, og jeg syns det er kjempe kjekt å jobbe. 

Nå skal jeg ned å se top model med mamma. Blir koselig! Jeg elsker top model, det er noe jeg har sett på siden jeg var bitte bitte liten, og syns forsatt det er like gøy! Andre enn meg som liker top model? Ha en forsatt fin mandag♥


motevisning

Hei dere! Håper alle har hatt en super helg. Min helg har ihvertfall vært vellykket! På fredag var jeg i bursdag til Marte, og i går var jeg litt ute og resten av kvelden var jeg bare hjemme og slappet av med noen venner. 

Over til overskriften - tenkte jeg kunne vise dere noen bilder fra motevisningen som jeg var med på på torsdag. Mamma tok ekstremt lite bilder, og de få bildene hu fikk tatt var utrolig dårlige. Men men, her har dere iallefall en smakebit av hva vi hadde på oss. Jeg og 2 andre flotte damer gikk med klær fra (Spotlight Fashion) butikken til mamma.
hahaha ler 


Har dere hatt en fin helg? 

 

galaxy sweatshirt's

Hei og hå! Har fått to helt utrolig kule gensere fra sheinside. Ble kjempe fornøyd med dem, det eneste var at de ikke satt helt perfekt på. Begge var dessverre litt for små, særlig veldig korte på armene. Har funnet ut det at de fleste klærne fra sheinside er veldig små i størrelsene. Så neste gang må jeg nok bestille i M! Denne genseren finner dere HER 
Og denne finner dere HER

Hva syntes dere om genserne? 

cute pink dress
Denne søte kjolen er fra Sheinside og den finner dere HER

anbefalinger fra linkerunden

Den første bloggen jeg vil annbefale er skjønne Lene på 15 år. Hun har en utrolig fin blogg med herlige bilder. Hun virker som en koselig jente, og ikke minst er hun utrolig nydelig. Bloggen hennes finner dere HER

Den neste bloggen jeg vil annbefale er Åshild sin. Åshild har en helt utrolig bra blogg med masse fine bilder. Hun har rå bra klesstil og tar masse bra outfit bilder. Noe litt morsomt med henne er at jeg faktisk har møtt henne, i Oslo. Vi satt sammen i kø til Justin Bieber konsert i mange timer. Så jeg ble litt kjent med Åshild, og kan ærlig si at hun er en utrolig herlig jente!

Bloggen hennes finner dere HER

vinn gavekort på sheinside

Beklager så mye, men jeg informerte dere feil i sist innlegg angående konkurransen. Glemte det viktigste av alt! Utrolig kjipt når det var kommet inn hele 174 kommentarer inn. Men dette innlegget her blir det gjeldene, og jeg skal gi dere hundre prosent riktig informasjon. Wohoo, da tenkte jeg å sette i gang min første og mest sannsynlig ikke siste konkurranse her på bloggen. Og denne gang i samarbeid med sheinside. Vinneren får nemmelig et gavekort fra sheinside på hele 150$ som tilsvarer ca 880kr! Konkurransen vil vare i 2 uker fra nå.

Alt dere trenger å gjøre er å registrere dere på sheinside sin nettside HER også legge igjen navn og e-mail adresse i kommentarfeltet! LYKKE TIL 

vil du bli linket?

Hei dere! Tenkte jeg skulle sette i gang en liten linkerunde. For dere som vil bli med er det bare å skrive bloggadressen deres i kommentarfeltet, så skal jeg sjekke ut bloggen din! Kommer til å velge ut 2 av dere som jeg syntes var skikkelig bra og skrive et lite innlegg om på bloggen min. Har du ikke blogg selv kan du selvklart annbefale en annen du syntes fortjener å bli linket. 

Håper det er mange av dere som vil bli med! 

den perfekte jakka
Link til skinn jakka finner dere HER 

Åh, jeg elsker denne skinnjakken. Har lenge sett på skinnjakke, men har aldri funnet en jeg liker skikkelig godt. Det eneste jeg ville ha var en helt enkel uten belte, frynser, nagler osv. Fant til slutt denne her da, som er fra sheinside. Fikk jakken sponset så den kostet meg ingenting! Tusen takk<3 Det eneste er at den er utrolig liten til meg, veldig stram og ubehagelig på desverre. Har den i størrelse S for det som lurer på det. Hva syntes dere om jakka? 

four seasons

Hvilken redigering likte dere best? Let me know

autumn outfit

Hei dere! I kveld skal jeg overnatte hos Margrete, vi er en hel gjeng jenter som skal ligge over hos henne. Så det blir skikkelig sleepover!! Gleder meg. Dere for ha super kveld, og for dere som ikke har høstferie slik som meg - kos dere på skolen imorgen! 

black shaggy cardigan


Cardiganen finner dere HER

Denne fine cardiganen var en av tingene jeg også fikk mottat fra sheinside. Ble veldig fornøyd med den! Føler ikke den er særlig hverdags, så jeg kommer mest sannsynlig til å bruke den til litt finere annledninger som bursdager, fest osv. Men den er helt sinnsyyykt varm, så jeg kan egentlig bruke den bare som en utejakke også. Hva syntes dere om den?

print skirt

Skjørtet finner dere HER

Har lenge sett på et lignene skjørt, og dette fikk jeg nettopp sponset av Sheinside. Ahh, sheinside har så utrolig myyye fint! Også har de så utrolig mye forskjellig også. Tror det er en nettside der absolutt alle kan finne seg noe de liker. Kan jeg nesten love dere, hehe =) Jeg fikk også to andre ting som jeg skal vise dere senere i uken. Men hva syntes dere om skjørtet da? 

videoblogg

Heihei! Har lovet dere å lage en videoblogg veldig lenge nå. Bestemte meg for å lage en photobooth video, egentlig bare fordi jeg digger å se slike videoer på andre blogger. Har sittet med denne videoen i flere dager nå. Tok sin tid når det var så pass mange video snutter, hehe. Men her har dere den; Photobooth opplevelser, versegod. 

What do yah think, vil dere ha flere videoer? 

miss you summer


Åh som jeg savner sommeren!! sol, is, brunfarge, strand, varme, bikini, taningen, shorts og t-skjorte, og ikke minst California. Sommeren 2013 gikk så alt for fort. De fleste sommerferiene gjør som oftes det, men denne sommeren har gått ekstremt fort. Har så lyst til å spole tilbake å bare oppleve alt på ny!! Guud, det hadde vært en drøm.

Ikke at jeg skal klage på årstiden vi er i nå, jeg er faktisk veldig glad i høst. Høst er kaldt, men ikke alt for kaldt. Det er liksom nå vi kan begynne å gå med votter, skjerf og lue. Syns det kan være sikkelig fint å gå med skjerf og votter. Blandene faller sakte ned fra trærne, noe som også er fiiiint. Haha, hørres gjerne ut som en skikkelig natur type nå.. Men jeg syns faktisk det er veldig spennende å se hvordan været kan forandrer så utrolig mye. Hvilken årstid liker dere best? 

 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits