cupcakes

Heihei! Igår kveld laget jeg og Eilen cupcakes! Gikk egentlig veldig fint, var ganske enkelt. Jeg syns ikke de var så kjempe gode, men Eilen likte de kjempe godt! 
Og resultatet ble slik:- Cassandra

digger sangen!

Hva synes du om sangen? Jeg digger både den og de!

parafymene jeg bruker

Hei kjære lesere! Igår tok jeg fult av bilder av ting og tang, å noen av tingene var parafymene mine.. Hehe! Så jeg tenkte jeg skulle vise dere hvilke parafymer jeg bruker til vanlig. Bruker 4 forskjellige, ikke sånn at jeg bytter hver dag. Å går med nye forskjellige parafymer hver dag, men ja.. Dere forsår vell hva jeg mener? jaa, sikkert.. 

Parafyme 1:


Hukser ikke helt hva den heter, men er vertfall enn "playboy" parafyme.. Haha! Kjøpte den i tyskland.

Parafyme 2:


Denne parafymen heter Lover. Jeg syns egentlig den skulle ha hetet Flower, siden det er så mange blomster på den. men men.. Liker denne veldig godt, men lukter egentlig veldig søtt! 

Parafyme 3:


DKNY - Be Delicious. LOVE IT!!

Parafyme 4:


Eau de Glow, by Jennifer Lopez! Ikke så veldig lenge siden jeg fikk denne, men har gått men den kjempe masse!  Digger lukta, min favoritt iallefall!

Har du prøvd noen av disse parafymene? Eller bruker du noen av dem?

- Cassandra


innkjøp

Heisann! Nå kom jeg akkuratt tilbake ifra m44, var der helt til vi ble sendt ut av senteret.. Mamma var jo selvfølgelig for sein da hun skulle hente oss. Foreldremøte hun var på varte 1 time lenger enn hva det egentlig skulle.. Så vi satt å venta på henne i hvertfall 1 time.. Men det gikk helt greit, vi satt å drakk smoothie og sjokolade melk, snakket, lo og bare koste oss! hehe...  Fikk egentlig ikke kjøpt en dritt.. Var sykt kaos på bibok, stod i kø i sikkert 3 kvarter, eller enn halv time hvertfall.. Ble ganske stressa av å vær der inne, så ville egentlig bare ut igjen! så fikk vi heller ikke sitt så mye, men jeg fant meg hvertfall en hette genser som falt i smak. 

Ikke noe spessiel fin, men veldig god å bruke på skolen! Elsker å gå i hettegensere.

Hva syns du? 

- Cassandra

nå stikker jeg.....

til m44! Skal på sånn åpning ting på bikbok! Blir gøøøøy! ELSKER BIKBOK. Håper jeg får kjøpt meg noe nytt da. Men vi snakkes!- Cassandra

bra og dårlige sider med meg

Heisann! Takk for noen bra tips i forrige innlegg. Det var en som sa jeg kunne ha: bra og dårlige sider med meg selv. Så bestemte meg for å ha det.

Dårlige sider med meg: 

1. Blir fort fornærmet

2. Blir fort sint!

3. Blir veldig fort sjalu... 

5. Ser ofte negativt på ting

6. Kan fort bli veldig høy (hyper), ganger jeg ikke burde være det.

7. Sier av og til ting jeg burde ha holdt inni meg.

8. Er veldig flink til å rote....

Bra sider med meg:

1. Jeg er veldig omtenksom, bryr meg alltid om andre. hehe

2. Snill (som regel) 

3. Positiv, av og til 

4. Flink til å rydde opp all rotet etter meg, når først og fremst har begynt

5. Gir ofte komplimanger, hver dag egentlig.. haha!! 

Haha, kommer ikke på mer. Sykt vanskelig å si bra ting ved meg selv... 

- Cassandra

driiiiit lei

Okei, jeg har blitt driiita lei av å blogge nå for tiden..Har ingenting å blogge om heller.. Eller kanskje jeg har en del å blogge om, men ikke noe jeg føler for å dele liksom. Har ikke lyst å ha blogg pause eller slutte å blogge! For egentlig syns jeg det er kjempe kjekt å ha blogg og blogge! Er bare nå i en liten periode jeg hater det, eller har ikke har noe jeg kan blogge om! Haha, dere forstår sikkert ikke helt hva jeg mener.. Er ganske rart egentlig.. 

Men har dere noen forslag til hva jeg kan blogge om? Hadde vert så utrolig mye lettere viss jeg hadde fått noen tips til hva jeg kan blogge om.... Hehe, føler meg som den (dritt bloggeren) nå.. men men. Kom med forslag viss du har noen??

Vi snakkes! 

- Cassandra

innkjøp 22.10.11

Spør viss det er noe dere lurer på!

- Marte

gratulere med dagen marte!!

Hei alle sammen! Nå vil jeg bare gratulere Marte med dagen! 15år idag! hehe.. Ikveld skal vi feire for henne, blir nok kjempe koselig! Jeg gleder meg iallefall mye. Håper du får en kjempe fin dag jentami! Loveyou.

HERLIGHETEN MIN!
Nå håper jeg dere legger igjen en liten bursdags hilsen til søte Marte! Det fortjener hun. hihi. Vi blogges!

- Cassandra

i wonder if this is too big?


hehehehe.. Nå stikker jeg på skolen. Skal på hospitering på time vidergående skole. Skal på media! Var der igår også. Hva kjempe kjekt, så gleder meg til å komme der idag også! Vi snakkes. Ha en fin dag!

- Cassandra

cupcakes

Heihei! Satt nettopp å så på noen bilder fra familie selskapet mitt, der disse bildene plutselig dukket opp. Så nå fikk jeg plutselig kjeeeempe lyst på cupcakes! Hehe..

Andre som ble fristet? Eller så det bare litt kvalmenes ut? hehe..

- Cassandra

Øredobbstativ???

Heisann! Jeg har lenge ønsket meg ett øredobbstativ, men det har liksom aldri blitt noe av. De er så mye finere når de henger opp slik som det, isteden for å ha det samlet oppi en boks... Da blir det liksom bare rot!


(bildet ville ikke bli større)

Har du en ide om hvor jeg kan få tak i noe lignene dette stativet? Det er så søtt!

 

- Marte

ukens sang!

ÅÅ, digger denne sangen!

Hva syns du om sangen? 
- Cassandra 

smakebit av fotoshooten

Stjal et par bilder av Marie.. Besøk gjerne bloggen hennes shmarie.blogg.no! Men vertfall, slenger ut et par bilder som vi tok tidligere idag.


 

Hva syns du om bildene? 

- Cassandra

filmkos med mammsen

Hallo! Nå kom jeg akkuratt hjem ifra Marie. Jeg, Marie og Eilen har hatt en liten fotoshoot. Vi tok en del bilder i en skog, og bare et par inne. Jeg ble ikke så fornøyd med bildene, men bildene av de andre to var kjempe fine! Håper på å få legge ut noen av dem senere.

Nå skal jeg snart ned til mamma. Vi skal ha en liten "kosekveld" der vi skal se film og spise sjokolademousse, naaam.. Vi blogges!

- Cassandra

slakke-dag

AELL! Sorry for dårlig blogging folkens.. Særlig av meg. Har ikke blogga på 2dager nå. Har egentlig hatt det ganske travelt. Så har ikke hatt så mye tid til å blogge. Idag har jeg ingen planer for dagen.. Hater søndager, alltid så mye mindre å finne på. Tror bare jeg skal være hjemme å slappe av. DAFFEDAG.. hehe

Grunnen til webbcam bilder idag, er fordi jeg finner ikke laderen til kameraet.. Men skal nok finne den idag, har ikke akkuratt bedre å gjør enn å lete etter den, sååh! 

Har dere noen planer for dagen, eller bare slappav-dag på dere også?

- Cassandra

Konkuranse!

Heisann! Da er jeg med i en ny konkuranse, jeg synes det er så gøy. Så jeg håper på vinneflaks hver gang, selv om det aldri har skjedd da... ehehe.Du finner konkuransen >her<, og du kan vinne klær og sko... Alt tror jeg passer meg, utenom skoene. De var størrelse 37, og jeg bruker faktisk størrelse 40!

- Marte

 

Endre ikoner på mac!

Heisann! Da tenkte jeg og vise dere hvordan dere endrer ikonene på mac, fordi det tror jeg det er ganske mange som lurer på. Det har faktisk jeg og gjort lenge, men nå har jeg endelig funnet det ut selv. Så hvorfor ikke dele det med dere da?

 

Du søker jo da på det jeg søker på, og det er somregel det øverste som er det riktige...

Så kommer du til en side som ser slik ut, og da skal du klikke på download. Og følger trinnene lenger ned på siden, vis dere ikke forstår det.

Når du har lastet det ned, vil programmet se slikt ut. De ikonene som jeg har, er ikke fine. Det vet jeg, men jeg holder på å finne ikoner på ulike sider som fks. >her< eller >her<...

Så drar jeg bare de over der jeg vil ha de, og deretter trykker "apply icons"...

Håper dere forstod noe av det jeg har skrevet...Var det til god hjelp?

 

- Marte

ukens sang!

Heisann! Sorry for dårlig blogging av oss begge to... Skal skjerpe oss! 

Men her kommer i hvertfall ukens sang:

Hva syns du om sangen? Hørt den før? 
- Cassandra 

kosekveld!

Hallo kjære lesere! Kvelden min igår var vell ganske ok. neeeida.. Hadde det kjempe koselig med verdens beste jenter! Vi så en kjempe kjekk film, spiste pizza, snakket og hadde et par "skype dater".. hehe

Idag har jeg ingen spessiele planer for dagen... Men finner nok alltid på noe!

- Cassandra

Vil du få flere lesere på bloggen din?

Heisann! Vis du har lyst på flere lesere på bloggen din er det bare å trykke >her<. Så registrerer du deg, ved å trykke på linken under teksten der det står: Registrer deg nå gratis! Som dere sikkert forstår er det gratis, og det kan hjelpe deg til å få flere lesere på bloggen din...

Hva synes du om denne nettsiden?

 

- Marte

boooored!

Heihei! Akkuratt nå har jeg det "kjeeempe kjekt"... Fysøren som jeg kjeder meg.. I tilegg er jeg skam sulten. Heldigvis er det ikke så lenge igjen til mat da. Skal ha stekt komle.. hehe! 

Men over til noe litt kulere! Ikveld skal jeg ha liggebesøk av 3 søte jenter! Linn,Hilde og Maren. Er ikke helt sikker på hva vi skal finne på. Skal vertfall se enn film, husker ikke helt hva den heter, men er iallefall en danse film!  

 Planer for dagen? 

- Cassandra

Leser du bloggen vår?

Heisann! Jeg har alltid lurt hvor mange som egentlig leser bloggen vår, så det hadde vært fint om dere kommenterte under eller over eller hva det nå er, om dere leser bloggen vår fast eller ikke.
Så, leser dere bloggen vår? Vi blir veldig glade vis dere kommenterer!

 

- Marte 

en liten historie...

 


Jeg satt der og prøvde å få det ene brynet høyere enn det andre... Det ser dere vell?

 


Men så ble jeg sur, siden jeg ikke klarte det...

 


Da kom pappa og spørte om vi skulle varme pizzaen, så da ble jeg glad igjen!

 


Etterhvert kom Vegard, og prøvde og gjemme seg. Noe han ikke fikk til!

 


Så til slutt lagte jeg og Vegard litt grimaser til kameraet!

 

Dette var da dagens historie! Hva synes du?

 

- Marte

princess for one night- Cassandra

kjeder meg...Kult, ikke sant? not...

dagen i dag...


hehe, fin ting å blåse bobler med...

Hva synes du om bildene?

 

- Marte

borsdagen til june!

Hei dere! Nå er det ikke så lenge siden jeg og Maren kom hjem ifra selskapet til June. Har hatt en kjempe koselig kveld med mange herlige jenter! Nå skal snart jeg og Maren legge oss, eg ganske utslitt begge to.. Imorgen skal vi forresten i et nytt selskap. Til Eilen, blir sikkert kjempe kjekt det også! 

Her har dere noen bilder fra kvelden vår:


hahahaha..

Har du hatt en fin fredags kveld? 

- Cassandra

Sminken min!

Vis det er noe dere lurer på hvor er fra, er det bare å spørre meg under i kommentarfeltet! Hva synes du?

 

- Marte

Hva tror dere dette er?


SJOKOLADEKAKE ♥♥

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits