30 facts

Når jeg var liten skulle jeg egentlig hete Thea, men mamma tenkte seg om en gang for mye ( Thea Lea). THANKYOU

Jeg har 2 lille brødre som jeg bor sammen med, 1 halvsøsster som bor i Oslo og 2 søte halv tvillingsøstre som jeg desverre ikke kjenner (pappa sin side) 

På konfirmasjonstiden hadde jeg sædcelle øyenbryn

På nettene sover jeg rett opp ned. Aldri til sidene osv som normale mennesker 

I sommer 2013 levde jeg alle jenters drøm, California i en måned♥

Jeg har 3 bestevenniner som jeg ikke får sett veldig ofte. Caroline, Aurora og Ine - miss you guys 

Jeg raper veldig sjeldent, nesten aldri.. why is that? 

Når jeg var liten datt jeg ned alle trappene på Kvadrat og slo hull i underleppa (kunne stappe tunga inn og ut) 

Øyne og munn er det jeg faller lettest for hos gutter

Var mørkredd til jeg var 16-17 år Her kommer noen funfacts fra mamma:

Avhengig av hårbørste, har den med overalt 

Laks til middag er absolutt min favoritt 

Har alt for mye klær, kjøper mer enn jeg har plass til 

Det kjekkeste jeg visste når jeg var liten var å ha danseshow for familien i typ familieselskaper osv. 

Mamma trodde alltid jeg skulle bli en stjerne på broadway 

Akkurat nå er jeg sjarmert av en gutt jeg ikke kjenner 

Neglene på tærne mine vokser oppover istedet for nedover. Aldri lagt merke til det selv, men mamma mener det er derfor jeg alltid får hull på sokkene og sliter ut skoene. Haha, nå må dere ikke tolke dette feil. Vises ikke!! 

Jeg søler alltid sminke på det fine hvite badet til mamma. 

Mamma ser alltid hvor jeg har vært, fordi det ligger lange mørke hår etter meg. 

Det beste jeg visste en periode da jeg var mindre, var evighetskuler. La dem på nattbordet før jeg la meg, slik at jeg kunne begynne å tytte på dem allerede på morningen igjen. 

Når jeg var liten fant jeg utav at jeg ikke lenger skulle ha bryn, så jeg tok høvvelen til mamma og barberte dem bort (dagen før photoshoot for pennybladet) Musikk på ørene kan redde verdens verste dag 

Eilen hater at jeg hører på rap, for henne er det såkalt niggamusikk.. 

Jeg danser forsatt i senga og synger med hårbørste som microfron 

Jeg elsker å gå med oppsatt hår, bruker hestehale så og si hver dag (unntak i helgene) 

De siste månedene har jeg vært alt for mye ute. Føler jeg bor på byen i helgene, flaut. Heldigvis ikke bare meg!! 

Jeg har aldri hatt kjæreste, eller et seriøst forhold. 

Har feiret jul i Thailand, sammen med bestevennina (Eilen) 

Jeg har en tattovering på handa 

Har aldri vært et geni på skolen, aldri fått bedre enn 4,3 i snitt

 

 

 

siste innkjøp - video

HAHAH JEG MENTE 100% ULL, IKKE BOMULL!!

Men her har dere link til de ulike plaggene jeg fikk fra sheinside. Den grå genseren finner dere HER, den hvite toppen med blonder HER og den siste toppen med de såkalte "bombomene" finner dere HER

Hva syntes dere? Håper dere likte videoen♥

svar på spørsmålsrunden

Heihei! Da har jeg spilt inn og redigert ferdig videoen til dere, hvor jeg svarer på spørsmålene dere har sendt inn. Ser at det har komt inn et par spørsmål til, etter jeg lagte videoen. Så om det kommer flere, kan jeg sikkert få til å lage en til. Så bare spør om dere lurer på noe mer! 

Ble skikkelig rastløs i slutten, så kjedelig å sitte å snakke til macen i 12 minutter. Putt putt, håper dere liker videoen♥

Sett tannhjulet på 1080p for bedre kvalitet! 

all white

Hei og god lørdag!! Tenkte bare å gi dere en liten oppdatering med tanke på det er en stund siden.. I dag stod jeg opp supertidlig og spiste god frokost med fammen. Jeg har også fått spilt inn og redigert videoblogg til dere, som jeg kommer til å poste imorgen - so stay tuned. Senere i kveld skal jeg ut med noen venniner, blir kos som alltid! Håper bare været forandrer seg, ettersom det regner nå. 

Tenkte også å vise dere noe nytt men samtidig gammelt fra sheinside. Har ikke fått postet noen bilder av det før, så nytt for dere, gammelt for meg. 

Denne fine blazer/jakka finner dere HER


Denne toppen er superfin på, men er onesize og veldig liten i størrelsen, dessverre. Denne finner dere HER

Hva synes dere? HA EN FIN LØRDAG ALLE SAMMEN

Andrea 18 år!!

Siden jeg ikke fikk postet dette innlegget på søndag, så kommer det nå. Bedre for sent enn aldri, er det ikke det man sier? Bursdagsfeiringen for Andrea var etter min mening super!! Tror de andre koste seg minst like mye. Vi fikk god mat, champange, kake (som vi ikke fikk spist før dagen etterpå) og masse annet kos. Etter bursdagsvorshet dro vi videre til byen, som alltids er like gøy. Håper du hadde en fin feiring, Andrea♥

Nydelige Anita og Andrea♥


Herlige Catrine!

Og til slutt, et glans bilde...
SPØRSMÅLSRUNDE

Jaa, dere leste rett.. Liker egentlig ikke slike spørsmålsrunder, men siden jeg får så mange etterspurte spørsmål om akkurat dette så får jeg vell sette i gang en spørrerunde. Så spør om akkurat hva dere vil!! Skal prøve å svare på video, men må se litt hvor mange spørsmål jeg får inn. 


bytur og sushi

Hei og god søndag♥ Håper alle har hatt en super fin helg. Det har ihvertfall jeg! I går var det døds fint vær, og det utnyttet jeg og mamma med å ta en bytur i Stavanger. Skikket litt men fant meg ikke noe spesielt utenom litt undertøy fra New Yorker. New Yorker har så sinnsykt mye fint, også til så rimelige priser - got to love it. Ellers dro vi å spiste på sabi sushi, og dette var andre gang jeg prøvde sushi. 

Første gang jeg prøvde det holdt jeg på å knekke sammen, det smakte så ufyselig. Men jeg tror bare det var jeg og Eilen som hadde null erfaringer og bestilte helt feil. For denne gang smakte det faktisk mye bedre! Er ikke fan, men var ikke ille i det hele tatt. 

Etter sushi-lunsjen dro vi å kjøpte noe jeg er litt mer glad i. Sjokolademilkshake og coffeeshake fra Steam, yummi. Poster et eget innlegg om feiringen vi hadde for Andrea igår litt senere. Vi blogges!

Fredagskos og Egon

Heia! Nå sitter jeg på kjøkken hos tante å ser på at hun og resten av familien stresser med å gjøre seg klar til bryllup. Jeg og mamma skulle komme innom fordi mamma skulle sette opp håret til tante, så skal vi videre til byen å kose oss.

Igår var jeg som sagt ute på Egon å spiste sammen med mamma, Torunn og Ane, før jeg og Ane dro videre til hun å koste oss med idol og snacks. Kjempe koselig, as always!

Ikveld blir det bursdagsfeiring for Andrea som ble 18 år igår. Gleder meg noe enormt!! Skal prøve å få tatt et par bilder fra kvelden.

Ha en fin lørdag alle sammen!

black ankle strap


Disse nydelighetene finner dere hos sheinside. Fant først nå utav at de selger sko også!! Har dem i størrelse 39 med tanke på at alt fra sheinside er så lite i størrelsene. Direkte link til skoene finner dere HERHva syntes dere om dem, fine ikke sant? Nå skal jeg snart stelle meg å gjøre meg klar for å gå ut å spise sammen med mami, Ane og Torunn. Tror det blir Egon vi havner på, er jo en fin standard det. Senere ikveld skal jeg overnatte hos Ane. Er så lenge siden vi har vært sammen nå, så det blir superkoselig! GOD HELG FININGER♥

latest on photobooth

Hei fininger! Kom akkurat inn dørene, herlig å være hjemme så tidlig. Har vært på kino med trinnet å sett Beatles. Nå tenkte jeg egentlig bare å komme kjapt innom å poste den videoen jeg snakket om igår. Skal ta meg en liten powernap nå før jobb, så vi blogges!

Håper dere liker videoen♥

Bare jeg som er glad i slike videoer? Elsker ihvertfall å se slike på andre blogger. 

idol og smoothie

Heisann! Nå sitter jeg her med Eilen og Monica å ser Idol. Var akkurat på butikken å kjøpte litt kos, så nå sitter vi å gomler i oss både smoothie og nøtter. Jordbærsmoothie med kiwi, mmm. Tidligere i dag satt jeg å så en 2 timers youtube video av begravelsen til Michael Jackson. Aner ikke hvorfor, men begynte å tenke skikkelig mye på han! Så dumt at han ikke lever den dag i dag. Han har alltid vært et stort idol og inspirert meg mye♥ link til hele begravelsen finner dere HER.
Vi brukte 2 pakker frosne jordbær, 1 kiwi, bananyoughurt og eplejuice. Super god blanding! 
Søta miii

Hva er deres planer for ikveld? Imorgen tenkte jeg forresten å poste en photobooth video igjen, viss dere er interessert i det?

vinterjakke

HEI! Holder på å skal bestille vinterjakke til i år. Lurer så på hvilken farge jeg skal ta i denne.. 

Hvilken likte dere best? Vinrød eller svart?

new in - spotlight fashion

Hello! I dag etter skolen dro jeg innom mamma på jobb. Altså Spotlight Fashion, der jeg også jobber. Vi har nettopp fått inn litt mer av treningstøyet fra Onlyplay og jeg fant to overdeler jeg likte utrolig godt. Fant litt mer en det da.. Fikk gavekort på butikken fordi jeg gikk walking model for klærne deres på søndag, gøy!! 


Trenings-jakke 399,-     Treningstopp 229,- 
Isadora gloss stick fra Vita 129,-


Genser fra Spotlight, husker ikke pris sorrySkjørt fra Spotlight 279,-

Hva syntes dere om det jeg kjøpte? 

 

fotografi - Tommy Høyland

Hei dere! Husker dere at jeg tidligere nevnte at jeg skulle gjøre noe litt spennende? Hehe, det var iallefall fotografering med Tommy Høyland. En skikkelig koselig mann som jeg synes er super flink til å fotografere. Vi tok utrolig mange forskjellige bilder og vi gjore ulike scener. Har ikke fått tilsendt alle bildene helt enda, men her har dere noen av dem. Er usikker på om jeg selv synes noen av dem er litt speiselle, eller om de bare er litt uvanlige. Vet ikke! Hva synes dere? Har flere, litt mørke og dystre bilder. Vil dere se mere? 

min helg

Hei og beklager så mye for dårlig updates. Har lagt bloggen litt på hylla de siste dagene, pga personlige grunner. Men skal prøve å bli flinkere til å blogge og oppdatere dere. Må bare si tuuusen takk til alle dere som forsatt følger med meg, forstår ikke at jeg kan ha så mange følgere til å blogge så dårlig. Skal skjerpe meg for dere♥

På fredag var jeg på russemøte med andre styremedlemmer fra andre skoler. Senere på kvelden ble det taconight med familien + Eilen og Torunn - super koselig og avslappende kveld, men små unntak.Tidlig på lørdagsmorning dro jeg på jobb og jobbet til kl 6 på kvelden. Etter det ble det barnevakt for lillebrødrene. Rolig helg eller hva? var skikkelig deilig å ikke dra ut på noe spesielt. 

Torunn og Nicklas. 

Har alle hatt en fin helg? 


 

hello september

Da var det søren meg september. Tiden flyyyr! Høsten må være en av de fineste årstidene vi har. Alle de fine høstfarget bladene som faller ned, herlige temperaturen, skinnjakke, skjerf og ikke minst store gode strikkegensere. Andre enn meg som er glad i høsten? Imorgen skal jeg gjøre noe spennende som jeg gleder meg skikkelig mye til! Noe litt utenom det vanlige. Har fri fra skolen også, så passet helt supert å gjøre det imorgen!! Gleder meg til å fortelle dere. Om det er noe dere har lyst til å vite da? hehe. 
Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits