can't believe this is real

CALIFORNIA 2013 - savner det mer en noe annet. Det er først nå jeg innser hva jeg faktisk har opplevd! Los Angeles, Hollywood, Las vegas, San Diego, Victoria's Secret, Starbucks, Universal Studios,Venice Beach, aalt! Er så utrolig takknemmelig for at akkurat jeg fikk sjansen til å oppleve alt dette. Ikke minst, fått meg venner for livet som jeg har blitt så utrolig glad i. 

xlash vippeserium

Sponset innlegg

Hei dere! I dag mottok jeg en pakke i posten fra Xlash. For dere som ikke vet hva det er, så er det et vippeserium som skal gjøre at øyevippene dine skal bli lengre, sterkere, tykkere og mørkere. Tenk daa, alt det i et lite produkt. Det er jo alle jenters drøm, er det ikke vell? Resultatet kan du se etter kun 2-4 uker, noe som ikke er lenge i det hele tatt. 

Xlash er 100% naturlig vekstnæring, spesielt utviklet for stimulere veksten av dine egne øyevipper. Ved å tilføre naturlige planteekstrakter til hårsekkene, stimuleres veksten. Vekstnæringen får dine egne vipper til å vokse raskere og sterkere og bli mye mer fyldigere - på en helt natrulig måte! Jeg gleder meg skikkelig mye til å prøve ut produktet. 


Så har jeg en godnyhet til alle dere!! Dere får nemmelig produktet mye rimeligere enn mange andre, direkte link til rabbatkoden finner dere her. Så om dere har lyst til å bestille xlash vippeserium så får dere den 100kr billigere om dere bestiller den innen 30. september! 

Noen som har prøvd xlash vippeserium før, eller som har lyst til å prøve det?

doing it wrong

Hva synes dere om redigeringsmetoden? Likte den godt selv, bildene er redigert på pixlr og picmonkey 

tirsdag igjen

Heisann! Jeg kan først starte med å fortelle dere hvorfor jeg ikke blogget igår haha. Fysøren for en hektisk dag, og da mener jeg skikkelig travel. Jeg var ute av huset klokken syv på morningen for å gå på skolen såklart, sluttet på skolen halv 2 og stakk rett på jobb etter det og jobbet til klokken ble 8 på kvelden. Dere kan jo tenke dere hvor sliten jeg var da jeg kom hjem i halv 9 tiden på kvelden. Så der har dere unnskyldningen/forklaringen min for at jeg ikke blogget i går. 

Men nå er det da tirsdag igjen og jeg har ingen jobb, ingen planer, og bare en del lekser... Kom hjem for en liten halv time siden. Den følelsen du får når du kommer hjem etter en skoledag kan virkelig ikke beskrives. Åh, det er så deilig! Første jeg gjør når jeg kommer hjem fra skolen er å skifte til joggebukse eller shorts og hoppe i sengen. Sengen min er der alltid for meg, haha love you bestevenn. Nå skal jeg faktisk ta meg en liten powernap før jeg så starter på leksene. Vi blogges imorgen. 

Videobloggen blir foressten utsatt til neste helg, hehehe ærlig så har jeg ikke fått tid til å lage den. Men jeg har bestemt meg for hva jeg skal videoblogge om, så videoen kommer ut i løpet av helgen som kommer! Gled dere:) I guess 

treasure island bracelet

Heisann! I går mottok jeg disse stilige armbåndene fra Treasure Island, ææ jeg elsker dem!! tuusen takk Henrik og Sebastian. Viss du er glad i armbånd så har denne nettiden døds mange fine armbånd å velge mellom. Annbefaler alle til å ta en titt innom der!

Hva syntes dere om armbåndene? 

dagens innkjøp

Heia! I dag har jeg vært ute på en liten handel med mamma. Først dro vi på Dolly Dimples å spiste lunsj, deretter dro vi til M44. Var ikke meningen jeg skulle kjøpe noe i dag, men jeg klarer selvfølgelig alltid å få med meg et par ting hjem fra m44!Også fikk jeg denne body sprayen fra abercrombie & fitch av mamma som hun hadde kjøpt til meg i København. Og den lukter seriøst himmelsk, tusen takk mamma:):)Hva syntes dere om innkjøpet? 

foreningHei dere! I går kveld hadde jeg forening med god jentene. For dere som ikke vet hva forening vil si, så er det på en måte det samme som jentekveld. Vi er liksom 5 jenter som alltid har vært svært gode venner helt siden barneskolen. Når vi gikk i 6 klasse bestemte vi oss for å ha forening, fordi vi snart skulle begynne på ungdomskolen og få nye klasser osv. Vi var rett og slett bare veldig redde for å miste kontakten, og det har vi egentlig og. Alle går på ulike videregående, og vi får ikke sett hverandre like ofte som vi fikk tidligere. Derfor er det utrolig herlig å ha "forening" noe som vi har 1 gang hver måned. Er kjempe koselig!

 

black 'n white

Hei dere! Skulle bare si det at jeg har lenge tenkt på å lage en ny videoblogg. Mange av dere spør om jeg kan lage sminkevideo, morning routine osv. Er det noe annet dere har mer lyst til at jeg skal videoblogge om? Isåfall, kom med forslag nå!! Så skal jeg prøve å fikse en videoblogg til helgen. Om det er noe dere ønsker! 

 

comme des fuckdown


Link til genseren finner dere her

 

reunion party

Hei alle sammen! I kveld var vi som sagt på reunion party med alle som reiste på språkreise med EF i sommer. Vi reiste først bort til Karen og Vivann som lå på hotell rett ved siden av sentrum scene, altså hvor reunion partyet skulle være. Så vi satt der en gjeng en liten time før vi dro videre til partyet. Når vi først kom til reunion partyet sprang vi egentlig bare rundt til alle venner og betjente fra cali og sa hei osv. Var så utrolig deilig å se alle sammen igjen!! Fikk skikkelig flashback fra california. Kvelden har egentlig bare gått ut på musikk, dans, latter, god mat og topp stemning. Håper alle som var der koste seg like mye som jeg gjorde. Fine jentene mine

bytur med herligheten

Heia! Dagen i dag har vært helt toppers. Jeg og Frida reiste inn til byen i ca 12 tiden og der har vi vært til klokken 6 omtrent. Var utrolig gøy å gå rundt i Oslo igjen, har ikke vært i Oslo siden Justin var her i april. Vi gikk egentlig bare rundt å skikket, shoppet og spiste god mat på T.G.I.fridays. Jeg shoppet ikke særlig mye, men kan vise dere innkjøpet når jeg kommer hjem igjen.

En annen ting som har vært litt spesielt i dag, er at vi har gått rundt i oslo med døds fint vær med sol og 19 grader. Mens hjemme i Stavanger har det regnet, tordnet og lynet!! Haha, kjenner jeg er glad jeg er her og ikke hjemme. I morgen har vi ikke store planer utenom reunion partyet på kvelden da. Men vi finner helt sikkert på noe morsomt på dagen også! Dere får ha en super helg♥

Herregud, se kjekkasen i bakrunnen
oslo

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet frem til Oslo, og nå sitter både jeg og Frida plantet godt ned i sengen. Var så utrolig gøy å se Frida igjen, har jo ikke sett henne siden California. Som nå er over 2 måneder siden. I morgen skal vi på reunion party sammen me alle de andre som var på språkreise med EF i sommer, noe jeg tror kommer til å bli kjempe gøy. Jeg gleder meg iallefall til å se alle igjen, savner de fleste en god del nå kjenner jeg. Men nå skal jeg og Frida ta oss en tur til byen, gleder meg skikkelig til å gå litt rundt i oslo sentrum. Haha, er jo ikke så ofte jeg er i Oslo. Dere får ha en fin dag, så ses vi senere! Noen av dere som skal på reunion partyet imorgen? Håper jeg ser noen av dere der!


it's victoria secret


Ahhh, love! 

Andre enn meg som bare elsker victoria's secret? 

ripped denim shorts
Blue hight ripped denim shorts finner dere her

Hei dere! Jeg mottok nettopp denne fine shortsen fra sheinside. Er super fornøyd! For dere som lurer har jeg shortsen i størrelse small, og den var bittelitt for trang. Skulle gjerne hatt den i M! Hva synes dere om shortsen, likte dere den? 

 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits