my weekend

Hei dere! Håper alle har hatt en strålende helg. Min helg har gått ut på mye fart og morro. Vet ikke hvorfor, men jeg har vært skikkelig giret på å gå ut. Så ble til at vi jenter stakk ut på byen både fredag og lørdag. Begge dagene ble skikkelig morro da!

Jeg lå over hos Vilde fra i går til i dag. Så i dag har vi vell egentlig bare slappet av, spist mye god mat og kake. Litt senere på dagen dro vi bort til Marita og der ble det mer mat og kos.

Nå sitter jeg i senga klar for å lese ferdig 11 kapittler fra en roman vi skal være ferdig med nå snart. "Et grådig liv" for dere som har lest den før. Syns ikke noe særlig om bøker og lesing, men nå som jeg har valgt å gå et år med påbygg må jeg bare forberede meg på det. Vi blogges imorgen cuties.

siste dag før helg

Halloen! I skrivende stund ligger jeg i senga å mobilblogger, egentlig bare fordi jeg er drit lat og ikke engang orker å dra opp macen i fanget. "Shiit, what a great blogger". Hvertfall, i dag har jeg endelig bestilt russeklær til russetiden 2015, noe jeg gleder meg ekstremt mye til!! Har hatt problemer med å bestille klær der ifra hele uken, så ble skikkelig fornøyd når jeg endelig fikk det til. 

Men nå klarer jeg faktisk ikke å holde meg våken lenger, så tror jeg har med å si natta til dere fine lesere. Blogges snart!

Nicklas 7år

I dag ble min kjære lillebror Nicklas 7år. Herligheten tiden går fort! Har alltid sett på Nicklas som min lille gullklomp som aldri vokser. Men joda, han vokser til han også (slik som alle andre). Huff, nå skal ikke jeg snakke meg bort om akkurat det.

Mamma laget en supergod kyllingsalat også ble det selvfølgelig mye kaker, skoleboller og is til dessert. Er så glad i familiebursdager!! Hører så utrolig mange andre som hater eller syntes familiebursdager er dritt kjedelige, forstår ikke helt det.


Såå stolt! Fine Une og Aurora


Gratulere så mye med dagen skjønnas♥

 

bursdagsfeiring

Heisann! I går kveld var det feiring for vår herlige Linn som ble 18 tidligere i juli. Vi var først ca 20 jenter på vorsh hos henne før vi dro videre til byen. Super koselig kveld med kjekke jenter og ikke minst mye kjentfolk på byen♥


stemningsbilde! 

Fine Oda og Marlen

Ellers begynner jeg faktisk å kjenne at jeg er lei av streik og skolefri. Vil begynne med skikkelige skolerutiner og vanlig hverdag. Håper virkelig streiken snart avblåses. I need school, neida. Men ja dere skjønner. Vi har ihvertfall en kontaktlærer som ikke streiker, så vi får hatt noen fag på skolen. Så har blitt en veldig rolig skolestart for å si det slik. 

Hva har dere gjort i helgen?

to die for swimwear

Hei alle fine! Jeg har mottat verdens fineste bikini fra todiefor sin nettbutikk og jeg er sååå fornøyd! Jeg bestilte begge bikiniene i størrelse S, and they fit perfect. Bortsett fra at trusen var litt liten bak, men tror kanskje den skal være slik. Noen av dere som vet?  

Skal snart sette i gang en konkurranse på instagram brukeren min, hvor dere kan vinne en bikini fra todiefor swimwear. Hvor gøy hadde ikke det vært da? De er jo såå fine. Bare hold dere oppdatert på instagrambrukeren min - cassandraleaa.

Noen av dere som allerede har bikini fra todiefor? 

something new

Hei dere!! Lenge siden sist, I'm so sorry. Skolen har startet og jeg har jobbet en del, derfor har jeg lagt bloggen på hylla så lenge. Men jeg har vært så heldig å fått så mye nytt fint i klesskapet som jeg tenkte å vise dere. 


Denne utrolig nydelige shortsen er fra 6ks, og den finner dere HER. Jeg har den i størrelse small, og den er ekstremt liten. Bare så vidt jeg får den på meg! Så skulle jeg valgt om igjen, hadde jeg tatt M. 
Denne søte bikinien finner dere HER. Synd jeg ikke fikk brukt denne noe i sommer. 
Jumpsuit fra sheinside finner dere HER. Er ganske sikker på jeg har denne i str M. 

Hva syntes dere om klærne, noe fint? Bare å spørre om det skulle være noe. 

mini innkjøp

Tenkte bare å vise dere det utrolig lite innkjøpet mitt fra Kvadrat, som jeg var på her om dagen. Er ikke noe særlig i det hele tatt, men jeg må faktisk vise dere verdens beste ansiktskrem. 
Denne er seriøst sååå god! Har ikke brukt andre ansiktskremer etter jeg først prøvde denne. Grunnen til at denne passer så bra til meg da, er nok fordi jeg har veldig tørr hud som trenger mye fuktighet. Denne kremen er skikkelig feit og fuktig, så den fynker supert. Denne får dere kjøpt på Vita til kun 53kr! 


Genseren er fra Carlings til 199,- og klokka er fra Cmyk til 399,-

vinneren av summer giveaway

Da har jeg trukket ut 2 heldige vinnere av summer giveaway konkurransen jeg hadde for en liten stund siden. De to heldige er Kaja Kristiansen og Marita som ikke har skrevet noe etternavn. Dere vil iallefall bli kontaktet på e-mail fra sheinside, så ordner de klærne for dere! Gratulerer så mye♥ Håper dere blir super fornøyd med klærne!

Takk til alle dere andre som meldte dere på konkurransen! Dette vil ikke bli den siste konkurransen jeg har på bloggen, så bedre lykke til neste gang.

 

good morning

Hei og god morgen alle fine! Da er jeg så heldig å fått besøk av mine kjære caliroomie Ine. Herregud så deilig det var å se henne igjen, etter et helt år! Satt spent og litt smånervøs å ventet på henne på flyplassen igår kveld, og i det jeg så henne presset det på seg et par tårer (gledestårer såklart). 


How I look right now, morgenfugl eller hva.

Utover kvelden igår fant vi utav at vi ville dra en liten tur på Kvadrat, med tanke på nattåpent. Så vi satt oss på hver vår sykkel å stormet ned til bussholdeplassen, og dette i pøsregn!! Vi har hatt så utrolig kjipt vær her i Stavanger de siste dagene. Så får litt vondt av Ine som kommer til dette været. Men men, vi skal søren meg kose oss likevel♥

Planene for i dag er vi ikke helt sikre på enda. Men en ting er sikkert, og det at det blir en skikkelig deilig tacokveld senere ikveld. Ellers finner vi alltids på noe å gjøre. Ha en fin dag, så blogges vi!

hjemme igjen

Hei! Da var jeg hjemme igjen etter en helt super uke i Ayia Napa. Fy søren for en herlig uke! Tiden har gått utrolig fort, noe som tyder på at vi har koset oss. Dagene gikk ut på å komme seg opp til frokosten, soling, god mat, strand, bading og powernap før kvelden. Partylivet der nede var veldig bra, men har selvfølgelig  en del å si hvordan du lager det til selv. Vi koste oss ihvertfall! Kjøpte en eller annen pakke med flere events, hvor vi blandt annet fikk være med på masqueradeparty, poolparty, neonparty, bar-runde osv. 
Brukte en del dager ved bassenget på hotellet også, og hotellet var finere i virkeligheten!! Rommene var store og romslige, store speil, lyse vegger, blått neonlys i taket, og ja alt var bare supert! Folkene som jobbet der var også døds koselige. 
Takk til alle dere som gjorde denne turen så bra!! Minne for livet♥ 

 

ayia napa next

Blir nok minimalt med blogging fra Cypros, for jeg gidder ikke å dra med meg macen for 1 uke bare. Så vi blogges når jeg kommer hjem igjen! Kommer nok til å oppdatere en del på insta, så følg med der heller - cassandraleaa.


..... Snakkes

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits