gårsdagens innkjøp
Skjerf fra Bikbok, 200krSøt skjorte fra H&M, kun 149kr

Hei dere! Som jeg sa igår, så var jeg på m44 (kjøpesenter) sammen med mamma for å ordne et par ting. Jeg kjøpte ikke særlig mye, men var en del små ting jeg trengte slik som tamponger, hårspray og diverse. Men fant meg også disse tingene her, som jeg ble veldig fornøyd med! Hva synes dere om innkjøpet?


travel uke

Hei dere! Ja, som dere ser på overskriften så har jeg hatt en nokså hektisk uke. Jeg føler iallefall jeg har hatt veldig mye å gjøre, derfor har jeg ikke fått så mye tid til å blogge. Men nå er uken snart over, takk gud for det. Imorgen er det fredag, og det skal bli så herlig med helg igjen. Huff, kjenner det har begynt å bli slitsomt med skole allerede! Imorgen har jeg ikke store planer, men på lørdag skal jeg ut med noen venniner! Gleder meg som bare det. 

Nå kommer snart mamma hjem med thai takeaway. Mmm, jeg elsker thaimat! Nesten like godt som kinamat. Haha nok om mat, etter vi har spist skal vi ta oss en tur til M44! Har en del små ting jeg skal kjøpe. Kan vise dere senere! Om det blir ikveld eller om det blir imorgen er jeg usikker på, får se hva jeg har tid til. Men vi ses, ha en fin dag!

Har dere planer for helgen? 

svar på spm om språkreisen

Heihei! Her har dere de siste spørsmålene fra språkreisen min til California.

Håper dere fikk svar på det dere lurte på!

familiebursdag

Heia! Vi hadde familiebursdag for lillebrødrene mine Fabian og Nicklas her hjemme på fredag. Vet om mange som synes det er utrolig kjedelig med familiebursdager ogsånt, men jeg syns det er kjempe koselig! Er ikke så ofte jeg ser alle i familien min, derfor er det ekstra kjekt å se dem igjen i bursdager som dette. Her har dere noen bilder fra kvelden!


Fineste mammaen min

Mormor og Morfar


Herlige jentene Ronja, Aurora og Une

Hva syntes dere om bildene?

bursdag

Hei dere! Først og fremst må jeg bare beklage for dårlig blogging av meg. Har ikke fått så mye tid til bloggen i det siste. Men skal bli bedre fremover!  I dag har jeg vært i bursdags selskap til fine Anita. Kom hjem for akkurat en liten halvtime siden, så er utrolig trøtt og sliten nå!! Men hvertfall, bursdagen var utrolig koselig. Vi var omtrent 15 jenter og alle var i utrolig godt humør, så vi hadde myye morsomt å snakke om! Har hatt en super kveld med mye latter, glede og god mat. Håper alle dere også har hatt en fin kveld! 


Fine jentene mine
sporty i kleppelunden

Hei dere! Tidligere i dag fikk jeg plutselig et "kick" om at jeg hadde lyst til å trene. Haha, aner faktisk ikke helt hva det var! Men jeg hadde iallefall utrolig lyst til å trene. Så det var egentlig meningen at jeg og Linn skulle dra ned på Arena som er et treningsenter vi har her på Klepp, for å gå på bodypump. Men neidaa, det ble det ingenting av! For i og med at det var så utrolig herlig vær i dag, bestemte vi oss heller for å dra på en spaser tur i Kleppelunden. Vi fikk også med oss Anita, så det var utrolig koselig.

 

Hva har dere gjort i dag? 

sjokoladefondant

Åh, som jeg elsker alt som har med sjokolade å gjøre. Brownies, sjokoladekake, sjokoladefondant, sjokoladefondue, sjokolade muffins og ja you named it! Mamma laget en utrolig god sjokoladefondant her om dagen. Har ikke oppskriften i hodet for de som vil ha den, men kan godt skaffe den om det er noe dere ønsker. Den skal iallefall være super enkel å lage!! Hadde også jordbær og vaniljeis til. 

Har dere smakt sjokoladefondant? 

 

svar på spm om språkreisen

Vil dere ha del 2, med resten av spørsmålene? 

mexicana og sånt

Heia! I dag har jeg vært på kvadrat med Monica Emilie. Vi tok turen ut nokså tidlig, tror jeg var ute fra døren i 11 tiden. Skulle egentlig reise til kvadrat for å finne en eller annen skjorte jeg kunne ha til skolestart. Men jeg fant såklart ingen, så ble ikke mye handling på noen av oss. Vi kjøpte hver vår t-skjorte, haha.. Når jeg kom hjem i fra kvadrat så jeg et par episoder av Prison Break, helt til jeg sloknet. Tok meg en powernap i en times tid. Var deeeilig 
Nå sitter jeg her med Andrea og skal snart sette på en film. Andrea skal overnatte her i natt, så det blir koselig! Ikke glem å ta turen innom instagramen hennes (andreakvarme) Imorgen kommer foressten videoblogg med svar på noen av spørsmålene fra California. 

Hva har dere gjort i dag? 

red no$e

Åh, herregud! Jeg har fått helt dilla på sangen "red nose". Haha, jeg vet egentlig ikke helt hva jeg liker så godt med den. Den er liksom bare så chill! Ikke ofte jeg kan sitte å høre samme sang om og om igjen i flere timer. Vet ikke med dere, men denne blir spilt i timersvis hos meg hvertfall. Hørt sangen før, hva syns dere isåfall? 

 

egon med jenteneFine Margrete og Amalie

Anita, Marita og MargreteHei dere! Nå kom jeg akkurat hjem ifra Stavanger. Har vært på Egon å spist med jentene. Vi hadde en såkalt "avskjedsfest" for Maren som reiser til Spania på onsdag. Maren skal ta sitt første halv år på skolen i Spania. Ikke fult så kjekt å si hade til henne. Men jeg er så sikker på at hun kommer til å storkose seg i Spania! Og så fort vi vet om det, er hun alt tilbake igjen. Masse god tur til Maren! 

cinema

Hei dere! Lenge siden sist.. Heh neida, ikke fult så lenge siden! Har hatt utrolig lite spennende å blogge om i det siste, som dere kanskje har lagt litt merke til. Men nå fremover skal jeg prøve å få litt mer utav dagene, ikke bare sove til klokken 12 og sånt. Er tross alt siste uken i sommerferien, så den skal brukes!

I dag var jeg på kino å så "kyss meg for faen i helvette" med en herlighet fra Tananger, Karen! Jeg møtte Karen i California og hadde ikke sett henne siden. Så det var utrolig herlig å fått sett henne igjen. Om ikke alt for lenge til får jeg jo sett resten av gjengen også. Vi reiser nemmelig til Oslo tidlig i september på reunion som jeg sikkert har snakket litt om før. Gleder meg som bare det!!

 

you bring out the best of meÅhh, som jeg elsker denne jenta! Har det så bra sammen med henne. I dag har vi ikke gjort stort sett mye utenom å ligget på sofaen og slakket. Haha tror vi satt 2 timer bare å så på Dr.Phil. Det er faktisk utrolig spennende og gøy da. Etter det lå vi begge på hver sin side av sofaen og snorket. Sov nesten i 3 timer. Hater virkelig ikke noe annet så mye som å sove bort hele dagen. Det er den verste følelsen man kan ha. 

Senere i dag skal vi nok bare slappe av å se noen episoder av Prison Break! Ha en fin dag, så ses vi senere♥

new in

Hei alle fininger! Som jeg tidligere har sagt, mottok jeg nettopp en pakke fra sheinside. For dere som ikke helt vet hva sheinside er, så er det e en nettside der du finner alle muligens klær. De har så utrolig mye fint! Annbefaler alle som ikke har vært innom før til å sjekke den ut. Nettsiden deres finner dere >her<. Ble utrolig fornøyd med det jeg fikk!! Fin fin skinn kåpe, eller vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Men denne finner dere >her<


Og denne døds fine peplum toppen som dere kan finne >her< LOVE IT

Hva syntes dere om de nye klære? 

gladHeihei! Jeg har egentlig veldig lite å fortelle dere i dag utenom at jeg har vært på jobb. Haha, det er vell stort sett det dagen min har gått ut på i dag. Jeg mottok foressten en pakke i fra sheinside for ikke så lenge siden. Gleder meg mye til å vise dere hva jeg fikk! 

Nå sitter jeg her å slapper av med Linn. Vi har ikke gjort annet enn å tatt livet heeelt med ro. Vi har spist thaimat, som jeg syns smakte himmelsk mens Linn derimot svettet av seg livlorten. Haha neidaa, men hun slet skikkelig med å spise det. Hun syntes det var utrolig sterkt! Nå har vi fått dessert som mamma laget til oss. Sjokoladefondant med vaniljeis og jordbær, Mmmm. Dere for å ha en fin kveld! 

nystekte vaffler

Ikke feil når du sitter oppe på rommet og kjenner lukten av nystekte vaffler. Mmm, så herlig følelse!! Jeg tror nystekte vaffler må være noe av det beste jeg vet. Særlig med jordbærsyltetøy og brunost. Har dere ikke prøvd det før, annbefaler jeg alle til å prøve det! Det er døøds godt, i promisee.

lost the network

Hei dere! Haha, det ble visst ikke så mye blogging fra Arendal likevell.. Dere skjønner det at vi klarte såklart å miste internettet mens vi var der. Så har ikke hatt nettverk på mange dager nå. Derfor har det ikke blitt så mye blogging fra meg, og det må jeg bare beklage. Men jeg hadde ingen anelse om at nettet plutselig skulle ryke akkurat da vi var der. Men men, sånt skjer! Nå er jeg hvertfall hjemme igjen, så nå blir det mer blogging fremover. 

Har dere hatt en fin helg? 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits