floral jumpsuit

Damn I'm in love with this jumpsuit... 

Var ikke den fiiin? Ikke at jeg har pupper til den da, med tanke på at den er så såpass utringet. Heldigvis slepper jeg å tenke på bh! Noe som er veldig greit siden den har åpen rygg, hehe. Direkte link HER.

For øyeblikket står jeg på jobb og kjeder ræva av meg. Er så utrolig rolig de to første timene på morgningen. Håper det kommer en del folk etterhvert, alltid mye kjekkere å være på jobb når det er masse kunder. I dag er det bare 3 dager igjen til Ayia Napa!!! Jeg gleder meg så utrolig mye. Tror og håper det blir tidenes tur. Er det forresten noen av dere som er i Ayia Napa mellom 1-9 August?

Ikveld har jeg ingen planer, så jeg har en liten anelse om hva kvelden min kommer til å bli brukt på - make it or break it! Jeg er i siste sesong og det er så sinnsykt spennende. Ha en fin dag alle sammen, så blogges vi♥

herlige Norge

Heisann og lenge siden sist! Vi har hatt noen helt supre dager de siste dagene. 30 grader og sol som steker dagen lang. Har vært heldig med fri fra jobb hele helgen og fri tirsdag og onsdag denne uken. Fridagene mine har og skal som sagt nytes. Har tilbringet utrolig mye tid sammen med Vilde i det siste. Tror vi har vært sammen en og en halv uke nå, konstant. Haha, koselig da♥I går kveld bestemte vi oss plutselig for å ta en treningsøkt i Kleppelunden. Var utrolig varmt, men super herlig etterpå!! Vi slappet av med smoothie og criminal minds etterpå. Ikveld skal vi feire vår kjære Marlen som fyller 18 år i dag. Imorgen blir det nok en tur inn til Stavanger på gladmaten før jeg skal på jobb. Blir nok koselig! Hva finner dere på disse herlige sommerdagene? 


 

konkurranse

Hei skjønninger! Jeg tenkte å sette i gang en konkurranse i samarbeid med sheinside  (summer giveaway). Hvor vinneren kan plukke ut en kjole og en bikini fra nettbutikken deres. Det vil bli trukket ut 2 heldige vinnere om ca 20 dager. Så stå på!!

Alt dere trenger å gjøre er å: 

1. Registrere dere på nettsiden deres HER 

2. Like facebooksiden deres HER

3. Sist men ikke minst legge igjen en kommentar med e-mail adressen deres. Og det må være samme e-mail dere brukte for å registrere dere med.

LYKKE TIL!! 

greg momentsDalsnuten og litt til

Hei dere! I dag har vært en bra dag. Jeg var lys våken kl 9 og tilbrakte mesteparten av morningen min på terassen. Lå å solet meg ifra klokken 10 til 3, og det i nesten 30 grader. Shit det var varmt ass. Men skal ikke klage, ikke ofte man har så bra vær her i Norge. Litt senere dro jeg og mamma bort til mormor og morfar en tur. Mamma skulle klippe og farge håret til mormor. Vi prøvde oss også på en liten ombre på håret mitt. Resultatet ble veldig bra, men skulle ønske jeg våget å ta den lyse fargen litt lenger opp. Skal vise dere resultatet i et annet innlegg! 


Etter besøket dro jeg og mamma til Dalsnuten for å gå tur. Eller egentlig fordi mamma hadde forsovet seg til morgentreningen sin, så hun følte for en liten treningøkt. Derfor ble det Dalsnuten. Vi gikk opp veldig fort, og jogget ned igjen. Var glad da vi var ferdige, ikke bare fordi jeg var sliten men også fordi jeg følte meg bra. Trener veldig sjeldent!! Ha en fin helg alle sammen! Setter utrolig stor pris på dere, kjære lesere♥

 

mine sommerplaner

Hello! Tenkte bare å fortelle dere hva mine sommerplaner er for resten av sommerferien. Ikke at det kjempe store planer, men noe skal jeg ihvertfall oppleve. Nå i Juli er det vell egentlig bare jobbing som står for tur. Jeg har såklart noen fridager inni mellom, hvor jeg da håper på fint vær slik at jeg kan slappe av og finne på mye gøy sammen med venner.

Ellers reiser jeg til Cypros, Ayia Napa 1.August. Første gang jeg reiser til syden uten foreldre, shit (kan bli morro, hehe hihi) neida. 

Jeg reiser sammen med verdens herligste jentegjeng fra Verdalen. Vi er til sammen 8 jenter som drar og vi skal bo på det fancy hotellet. Se her daa

Ellers, når jeg kommer hjem igjen håper jeg på besøk fra mine caligirls Ine og Aurora, som mest sannsynlig kommer å besøker meg i Stavanger. Har ikke planlagt noe skikkelig enda, men vi håper på å få til noe. Jeg har ikke sett Ine på et år nå, og det er alt for lenge borte ifra verdens beste roomie. Hva er deres sommerplaner? 

my tuesday

Hei dere! Helt ærlig så tror jeg ikke dere vil høre om tirsdagen min, for jeg har rett og slett ikke gjort en dritt. Jeg våknet utrolig sent, slappet av i senga 2-3 timer, gikk ut å solet meg en liten time og rett opp i senga igjen. Grunnen til at det er så lett å bare ligge å slappe av i senga hele dagen er fordi jeg har begynt på make it or break it. Er superhekta!! Det er så spennende. For dere som ikke har sett det så annbefaler jeg det sterkt, særlig for dere som liker turn og jente drama. 


slenger med et gammelt bilde av meg og Une, som er i Caribbean og koser seg. Guud som jeg savner henne! 

Imorgen derimot, er det meldt opp til 30 grader i Stavanger. Om det faktisk stemmer skal dagen nytes for fullt. Planen er å stå opp så tidlig som mulig for å så reise ut til Marita. Imorgen kveld skal vi på vg-lista her i Stavanger. Noen andre som skal? 


nytt i klesskapet

Hei fininger! I dag våknet jeg og Vilde utrolig sent, og vi hadde til og med satt på vekkeklokken på 9 men neida. Vi stod ikke opp før 12, typisk oss. Men vi fikk utrolignok fort god start på dagen. Etter frokost og stelling dro vi inn til byen for å møte Marita. Vi satt oss ned på Waynes Coffee å bestilte hver vår frappe. Mm, går seriøst aldri lei. Senere dro vi bare rundt i byen å skikket litt. Jeg fikk kjøpt meg et par nye ting som jeg tenkte å vise dere nå. 


Short fra Bikbok 


Veske fra New Yorker
Super søt shorts fra New Yorker 

Også tenkte jeg å vise dere et par nye plagg fra sheinside:

Toppen finner dere HER
Kjolen finner dere HER, har den i S for de som lurte på det. 

Hva syns dere om de nye klærne? I kveld skal jeg bare slappe av med Vilde og Marita. Rolig kveld for en gang skyld:)

nike everywere


Tynn men super deilig hettegenser HER 


Denne kommer jeg til å få mye bruk for i sommer. Herlig å bare hive på seg kveldene når det er småkaldt ute:-) 

I dag har jeg sovet lenge, vært på jobb og slappet av med Monica resten av kvelden. Vi koset oss med smeltet sjokolade, jordbær, banan, moreller og druer. Mmm, ingenting er bedre. Imorgen skal jeg tidlig opp for å dra på kjøretime, deretter skal jeg ut å øvelseskjøre med mami. Kan bli morro! Føler jeg bare sitter å ramser opp dagene mine, ikke så veldig interessant.. Vi blogges imorgen♥
 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits