sommer på sørlandetHeihei! Dagen i dag har vært kjempe braa, til nå hvertfall. Og jeg har ingen tvil om at resten av kvelden også blir bra. Arendal er kjempe fint og været er helt toppers. Tror det har vært rundt 24 grader i dag, men nå siden det nærmer seg kveld ligger grandene rundt 21. Men men, forsatt varmt og vi klager ikke. Vi tok båten ut til en strand rundt 1 tiden i dag og der har vi vært frem til nå. Det var døds herlig å kunne ligge å sole seg på en strand for en gangs skyld. Var ikke mye vi var på stranda og solet oss i usa, så det var herlig å gjøre det igjen. Særlig nå som det er regn og kaldt vær hjemme i Stavanger, hehe suuuckers.. Neidaa. Men nå skal vi grille så vi ses senere! 

Har jeg noen blogglesere fra Arendal? 

godt å se jentene igjen
Hei alle fininger! I går kveld hadde jeg besøk av en herlig jente gjeng som jeg ikke hadde sett på evigheter. Hadde ikke sett dem siden vi sluttet på skolen, og det er en god stund siden det. Har jo vært i usa i en måned også har de andre jentene også vært på hver sine ferie turer. Men det var iallefall utrolig godt å se dem igjen. Vi hadde en god del å snakke om, for å si det sånt. 

Nå sitter jeg faktisk å blogger fra Arendal. Vi kom hit for bare et par timer siden. Har kjørt i bil i så og si hele dag, så vi er utrolig utslitt. Men mer blogging blir det fra Arendal hvertfall. Skal være her helt til søndag! Ser utrolig fram til en herlig uke på sørlandet. 

 

gladmaten

Hei dere! I dag har jeg vært på gladmaten i Stavanger med Linn, Hilde og Line. Vi tok toget inn i 12 tiden, og var der til ca klokken 5. Tiden bare fløy mens vi var der. Det har vært skikkelig koselig, og vi har egentlig bare koset oss i hele dag. Været har også vært døds herlig, så det gjore jo ting bare enda bedre. Vi gikk egentlig bare rundt å skikket nede ved kaien, der gladmaten hører til da. Og for dere som ikke vet hva gladmaten er, så er det egentlig bare synd for dere. Jeg har desverre ingen bra forklaring på hva det er, for jeg vet ikke helt hva det er selv. Det er vell egentlig bare en liten festival der de selger mat fra alle slags kulturer og litt sånt. Haha, jeg vet ikke sorry.. Men det pleier hvertfall å være mye folk, og det er veldig kjekt! Men nå må jeg løpe, skal til Hilde og starte kvelden min der. 

Ha en fin kveld, så snakkes vi senere!

innkjøpsvideo fra california del 2

TO TIPS FØR DERE STARTER; Skru ned lyden og sett tannhjulet på 1080p for litt bedre kvalitet. Hva syntes dere? 

stort savn

California har blitt til et så stort savn at jeg kan sitte hjemme en hel dag å bare tenke på alt vi gjore der nede. Jeg begynner faktisk av og til å små grine av hvor mye jeg faktisk savner det. Ikke bare savner jeg plassen, men mest av alt alle folkene jeg ble kjent med. Fysøren for noen fantastiske mennesker jeg har blitt kjent med!! Savner hver og en av dem. Og ikke minst Ine, Aurora og Caroline som har blitt 3 av mine beste venner. Gleder meg så utrolig mye til å se dem igjen! Føles så rart å ikke se dem hver dag, de ble jo på en måte en del av hverdagen min. Og nå, som vi er tilbake til det "normale liv" får jeg sett dem så alt for sjeldent. 

Jeg er såå glad for at de fleste jeg ble svært knyttet til nede i usa er mennesker fra Norge, som jeg faktisk får sjangsen til å se igjen. Vi alle kommer mest sannsynlig til å møtes igjen om ikke så alt for lenge. Vi skal nemmelig på reunion i Oslo 7. september. Noe jeg glede meg skikkelig mye til! Tuusen takk til alle dere som gjorde California hundre ganger bedre, så glad i dere alle♥

Noen av dere som har vært på språkreise før, og vet hvor knyttet man blir til folkene der nede? Det er faktisk helt sykt

mine to favoritter

Meet my two new bestfriends.. Haha neidaa, men disse to leppestiftene her har blitt to av mine nye favoritter. Jeg kjøpte dem i California på en Mac store, og har blitt superfornøyd med dem begge to! Den lyserosa pink pearl pop er grei å bruke til hverdags fordi den er ikke fult så knalsk i fargen. Mens den mørkerosa girl about town er litt mer mørk og knalsk i fargen. Haha, høres helt teit ut når jeg sier "knalsk" men finner ingen bedre ord å beskrive den med.. Men hvertfall, en mac leppestift kostet rundt 18 doller nede i usa. Som tilsvarer ca 108kr, noe som er utrolig billig til å være leppestift i det hele tatt og dette er liksom snakk om Mac. Så jeg er kjempe fornøyd med at jeg kjøpte disse flotte leppestiftene. 

Har dere noen andre favoritter fra Mac? 


familiebursdagFor en suuuper dag, har storkost meg i så og si hele dag. Starten på dagen min var ikke fult så bra da. Jeg våknet til en dritt frokost laget av Mamma. Haha, hun skal jo alltid prøve seg på nye sunne frokoster. Så i dag bestemte hun seg for å lage noen sunne pannekake greier som smakte helt forferdelig.. Bokstavligtalt forferdelig!! Det var ikke smaken som var verst, men konsistensen var helt grusom. Men nok om mamma's pannekaker og over til det mer morsommme som har hendt i dag. 

Jeg har vært i familiebursdag til mitt herlige søskenbarn, Linus som i dag fylte 3 år. Vi grillet og spiste døds god mat, etterfølgt med herlig dessert der tanten min hadde bakt en hel sjokoladekake formet som et sjørøverskip. Noe som såklart var veldig stas for de minste. Vi hadde også nystekte vaffler med både is og jordbær. Ahh, det var så utrolig goodt! Været har også vært på topp i dag, så jeg kan fint sette meg ned i sengen nå og si at jeg har hatt en perfekt sommerdag her i Norge. Nå sitter jeg og Une her og skal snart sette på en film, hun skal sove over ikveld. Så det blir koselig! Hva har dere gjort i dag? 

innkjøpsvideo fra california

Heihei! Her har dere videoen dere har ventet så lenge på. Dette er bare del 1, så det kommer mest sannsynlig del 2 iløpet av neste uke. 

Hva syns dere, vil dere ha del 2 også? 

room details

Hei dere! Fikk ikke tatt særlig mange bilder av det nye rommet mitt og hvordan det ser ut nå, men her fikk dere hvertfall en liten smakebit om hvordan det ser ut. Er nokså fornøyd med det til nå, men er forsatt ting jeg har lyst å endre på. Jeg og mamma skal snart ta turen til IKEA for å handle inn noen hyller, rammer og litt sånt. Så jeg kommer til å vise dere resultatet når rommet er helt ferdig. Haha, jeg gleder meg skikkelig til IKEA. Jeg bare eeelsker ikea!! Ikea er en drøøm, de har så mye fint. Så det blir nok bra! Ses senere, fininger.

Hva syns dere om rommet til nå da? 

new make up

Hei alle fininger! Som dere ser så kjøpte jeg meg litt forskjellig sminke da jeg var i usa. Sminke var en del billigere der enn hva den er her i Norge. Den fleste sminken jeg har kjøpte, kjøpte jeg fra Sephora og Mac. Er superfornøyd med det jeg kjøpte!! I tilegg til dette kjøpte jeg også 2 leppestifter fra Mac, men de tenkte jeg å vise i et eget innlegg senere. 

Terracotta light solpudder fra Sephora i farge 03


Too Faced Chocolate Soleil pudder fra Sephora

Pudderkost fra Sephora // Eos fra Target Too Faced Natural Eye paletten fra Sephora

Foundation og concealer fra Mac


Foundation kost fra elf // pudderkost som jeg ikke husker hvor jeg kjøpte

Dritbra eyeliner fra Sephora

 


 

herlige NorgeHeihei! Dere aaaner ikke hvor deilig det var å sove i sin egen, gode og myke seng i natt. Kan ikke huske sist gang jeg sov så utrolig godt. Det er noe med det å sove borte på enten hotell eller leilighet som er veldig stas, men ingenting er som å sove i sin egen seng. 

I dag har jeg tilbringet hele dagen min på Eilen, min bestevenninde. Har tross alt ikke sett henne på over 1 hel måned. Vi har et enormt forhold, så det å være borte i fra hverandre så pass lenge har vært en stor utfordring. Hvertfall fra min siden da, tror hun følte det samme hehe. Men iallefall, dagen i dag har vi for det meste brukt på å sole oss. Det har vært skikkelig bra vær i dag så det har ikke vært særlig verst å komme hjem til strålende sol og deilig vær. 

Akkurat nå står vi faktisk her på hver sin side av kjøkkenet og baker boller med gul krem. Så nå skal vi bare hive dem på heving også fulle dem opp med vaniljekrem etterpå. Skal bli deilig å ha en rolig kveld med skrekkfilm, boller med vaniljekrem, smoothie og såklart Eilen. Ha en fin kveld dere også, så ses vi imorgen!

Andre som har hatt fint vær i dag? 

victoria's secret loveÅhh, jeg kjøpte så sinnsykt mye fint på Victoria's Secret i usa. Haha, jeg tror jeg har svidd av 5-6 tusen bare på victoria secret. Er jo ikke kjempe billig på vs, men likevell. Klærne, bikiniene, undertøyet, bodysprayene og alle parfymene er jo bare perfect. Jeg elsker victoria's secret, og syns det er så utrolig kjipt at vi ikke har noen av butikkene i her i Norge. Men men, da blir det litt ekstra mye handel når jeg første er der, hehe. 

Mye fint, ikke sant? 

video fra california

Hei dere! Her har dere en video fra California som godeste Ine har laget. Syns videoen ble veldig bra, og jeg kjenner at jeg savner California så alt for mye, allerede. Men forsatt var det deilig å komme hjem til egen seng og hjem til familien og venner. 

klare for byturDa stikker vi på bytur til selveste VEGAS!! I kveld skal vi ut å spise med fine gjengen, så blir det tivoli og kos etter det. Blir en bra dag:):)

 

EF disco
universal studios

Hei! På søndag var vi på Universal Studios og det var så gøy. Har gledet meg til å besøke universal studios skikkelig lenge nå, det har liksom vært et av høydepunktene med å reise til USA. Hadde veldig store forventninger til universal, og det toppet virkelig forventningene mine. Det var så mye gøy og se der inne. Aller først startet vi dagen med å spise frokost på Hard Rock Cafe og Jamba Juice såklart!! Haha, Jamba Juice har iallefall blitt min og Rora sin favoritt her nede. Har sikkert drukket over 30 juice til sammen, bare vi to. 
Ble faktisk skikkelig overrasket da vi fant ut at det var Abercrombie & Fitch butikk der. Så ble en del innkjøp der ifra da. Dette var da en liten shopping gate bedre kalt som "the citywalk" der vi fant ulike butikker, jamba juice, youghurt heaven, ben & jerry's og mye annet. 


Ine går berserk på Abercrombie


Her kunne vi sette oss ned ved siden av "Marilyn Monroe". Det var veldig bra lagt til, og hun lignet faktisk litt på Marilyn der hu satt og viftet med viften sin. 

Vi tok også en slik "universal tour" der vi kunne se mye stilig innen hvordan de lager ulike filmer osv. Det var veldig gøy, vi kjørte blant annet innom gaten hvor frustrerte fruer ble spilt inn. Også kjørte vi forbi mange plasser hvor kjente filmer har blitt spilt inn. Det var så utrolig gøy, særlig på de stedene vi faktisk kjente oss igjen fra en eller annen film. 

Wisteria Lane 
Vi møtte til og med en kjendis i Universal, men haha aner ikke hvem det er da. Men det er iallefall en kjent basket ball spiller. 

Bilder er tatt av Ine Kristine Lading 


Noen av dere som har vært i Universal Studios før? 


disneyland

Hei dere! I går var vi i Disneyland noe som har vært min drøm siden jeg var bitte bitte liten. Det å dra til Disneyland var noe jeg alltid hadde lyst til, men fikk aldri sjangsen. Men i går, gikk da drømmen i oppfullelse (bedre sent enn aldri) haha. Det var veldig kjekt, men tror jeg hadde likt med enda bedre hadde jeg dratt der for noen år siden. Det er litt mer typisk for de litt mindre. Men Vi koste oss og gjorde så utrolig mye forskjellig i parken. 
Dette nydelige slottet var ikke like stort som det er i Florida, men forsatt stort. 


Fine jentene mine, Caroline og Aurora 


The hollywood tower var en drit gøy karusell. Haha, jeg tror vi tok den sånn 6 ganger på rad. Den gikk ut på at vi satt i en heis, som gikk oppover tårnet også plutselig datt vi i en helvetes fart ned. Og dere kan tenke dere hvordan vi reagerte første gang vi skulle ta den, haha da hadde vi jo ingen anelse om hvordan den var så vi ble livredde da heisen plutselig datt nedover tårnet. Men den var iallefall drit gøy, så viss dere noen gang skal til Disneyland i California, TA DEN!! 


California Screamin var også døds bra!Også ble det kveld. På kvelden gikk jeg, Ine, Caroline og Aurora på en døds fin resturante og spiste middag. Maten var døds god! Jeg bestilte scampi med pasta, og det var utrolig godt. Etterhvert som vi satt på resturanten og koste oss kom vi plutselig på tanken at det store fyrverkeriet snart begynte. Så vi spiste fort opp og sprang videre til den andre delen av Disneyland der fyrverkeriet skulle være. Selve fyrverkeriet var kjempe fint. Det var rett og slett magisk å stå under alle de fine rakettene som ble skytt opp. 


//De fleste bildene er foressten tatt av min beste fotograf Ine

Alt i alt hadde jeg en super dag i Disneyland med supre jenter! Forventningen jeg hadde var like bra som det var. Men vi var alle utrolig utslitt etter en lang lang dag i disneyland, så jeg tror meste parten av oss sovnet på et blunk da vi satte oss ned i bussen for å dra hjem. 

Noen av dere som har vært i Disneyland før, isåfall hva syntes dere? 

jeg leverUnnskyld for dårlig blogging dere!! Jeg har hatt så utrolig lite tid på macen så har ikke fått tid til å blogge noe særlig. Men ja, jeg lever enda og bloggingen skal forhåpentligvis bli bedre enn det den har vært til nå. Vi har gjort så utrolig mye gøy i det siste, så jeg har mye å fortelle dere.  Akkurat nå sitter jeg på rommet å slapper av med Ine, Caroline og Malene. Vi har fritid for øyeblikket, så den bruker vi fornyftig med å slappe av. 

Senere i dag blir det enda et discotek. Haha, tredje discoteket denne uka. Kjenner det begynner å bli litt mye.. Men men, koselig når alle er samlet og stemmningen er på topp! I går var vi i Disneyland hele dagen, noe som jeg kommer til å blogge om senere. Og imorgen skal vi allerede til Six Flags igjen. Gleder meg så uuutrolig mye til Six Flags. Det er en fornøyelsespark med bare berg og dal baner. VERDENS STØRSTE. Æhh, blir nok kjempe gøy. Men nå skal vi begynne å små stelle oss til kvelden, så vi ses senere! 

Takk for at akkurat du leser bloggen min, setter veldig stor pris på det<3


REPRE$ENT our criiibLes mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits