lately i've been

Working... Jeg har jobbet en god del nå etter jeg fikk sommerferie. Jeg syntes egentlig det er veldig greit å jobbe nå som jeg har ferie. Dagene går fortere og jeg har noe å gjøre på! Kan tenke meg jeg hadde ligget i senga å slacket hele dagene, om ikke. 

Friends and family... Bruker så uendelig mye tid sammen med venner, og ikke minst familien. Vi i jentegjengen er utrolig flinke på å finne på ting sammen - jentekvelder, går ut å spiser, shopper and so on. Jeg er også glad i å være med på familiebesøk om mamma spør meg om det. 

Driver's lincese... say no more. Fy søren så mye penger som går, blir gal. 

Orange is the new black... yepp, jeg har blitt superhekta på denne serien. Ble ferdig i dag da!! Annbefaler alle til å se det. Superbra! 

Må forresten vise dere verdens fineste og mest behagelige kjole jeg noen gang har hatt. Typisk sommerkjole som kan brukes til de fleste annledninger. Jeg har den i S, og link til kjolen finner dere HER♥
 

 

snart sommerferie

Hei fininger! I dag hadde vi siste eksamen i helsefagene og det gikk helt greit. Imorgen får vi vite om å vi kommer opp i muntlig i eventuelt Norsk, Samfunn eller Engelsk. Krysser fingrene og håper virkelig at vi slipper, da har vi jo så og si sommerferie nå. Tenkte forresten å vise dere noen nye klær jeg mottok i posten her om dagen. 

Søt babyrosa blonde topp finner dere HER, og svart short med blonder finner dere HER


Denne herlige sommertoppen finner dere HER

Hva syntes dere om klærne?

weekend

HEI SKJØNNINGER

Ville bare ønske mine fine lesere en skikkelig god helg! Som dere kanskje har sett, har jeg vært utrolig opptatt i det siste. Med både skole og jobb. Men nå er det få dager igjen av skolen, og vi får snart sommerferie hele gjengen. Blir så herlig! Blogges da♥

Hva er planene deres for helgen? Ha en fin dag!

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits