avslappende dag

Hei dere! Dagen i dag kommer til å bli avslappende og herlig. Ingen skole, blir bare taning og welcome party ikveld til alle de nye som kom igår. Vi var 88 på campuset nå er vi til sammen 300. Så nå er det en del nye mennesker her ass. Merket det bare i dag på frokosten, vi stod liksom i meters lang kø for å komme inn. Noe vi aldri har pleid å måtte før. Men men, var veldig kjekt å få inn litt nye folk her. Det har komt folk fra Sverige, Norge, Spania og Russland tror jeg. Noen av dere som også har sol og varme nå? 


check this out

Hei dere! Dette er en afrikansk rapper fra Oslo som synger utrolig bra. Videoen er utrolig bra laget til syns jeg, og jeg bare digger melodien som er helt i starten på sangen. Hva syns dere da? 

new shorts

Kjøpte meg denne nydeligheten på Venice Beach for noen dager siden. Jeg er såå fornøyd!! Syns den er døds fin og den satt egentlig veldig bra på også. Har ofte det problemet at shortsene enten blir litt for trange eller litt for store.. Men denne satt skikkelig bra på! Tror jeg betalte 48$ for den, noe som tilsvarer 288 norske kroner. Så den var ikke veldig dyr heller.

Hva syns dere, var den ikke fin vell? 

venice beach & santa monica

Hei alle fininger! I går var vi på Venice Beach og Santa Monica. Det var utrolig gøy å kunne oppleve venice beach med egne øyne. Jeg har sett så mange filmer, serier og bilder av stranden fra før av men nå har jeg faktisk vært der selv! Og det var kjempe gøy å få oppleve. Det var så utrolig fint!! Alle menneskene rundt er i godt humør og gjør deg stadig happyy. Uansett hvilke mennesker vi gikk forbi fikk vi bestandig et fint smil eller et "hei" fra, det er såå koselig. Først var vi oppe litt i gaten og skikket, deretter gikk vi ned på den fantastisk fine stranden og så oss rundt. 
Han her var såå søt! Noe av det søteste jeg har sett på lenge.


fine jentene mine 

Hadde en helt super dag!! Jeg kjøpte også en del i Santa Monica som jeg ble superfornøyd med. Kan vise dere senere.

 

ukens spørsmål

Heihei! Siden jeg har fått så mange spørmsål av dere i det siste, tenkte jeg å svare på de fleste her.

Tror du at du kan ha en slags spørsmåls runde om EF-reisen din til California?

Ja, det kan jeg veldig gjerne! Bare til å spørre om akkurat det dere vil.

 hvor mange penger har du med deg til California?

Alt i alt av de pengene som går til shopping og mat hadde jeg med ca 21 tusen. Men egentlig litt mer enn det, men siden mye av pengene går til de forskjellige utflyktene vi skal på, sånn som helgetur til Las Vegas, dagstur til San diego og LA, six flags, universal studios, disneyland osv. 

Tror du du kan lage en slags "oppsummering" når du kommer hjem om hvordan alt var, om det var verdt pengene osv? Hadde vært kjekt å vite ettersom jeg kanskje har tenkt å dra neste år :)

Åja, ja så gøy!! Men ja, det kan jeg nok fikse!Kan du lage video blogg av hvordan du sminker deg på hverdagene? :-)

Kaanskje.

 Hva heter du på Instagram? Du er utrolig pen!

Åh, tusen takk! Jeg heter cassandraleaa på instagram.

kan du legge ut spotify listene dine? plizz<333

Ja, det kan jeg! Kan godt lage et eget innlegg om det. 

Hvem er du på rom med? Og hvem er de tre andre jentene på rom med?:-)

Jeg deler rom med Ine, Frida og Emmma deler rom og Aurora og Caroline deler rom.

Hvor mye norskekroner kostet den MK lommeboken? <3

Klarer ikke helt å huske hva den kostet men den var hvertfall på tilbud. Tror den kostet rundt 650-700 nok.

Går du på skolen i calefornia på sommeren??

Jepp, 4 timer skole fra mandag-fredag.
San Diego


Dagen i dag har vært super deilig! Vi reiste ut fra Campuset klokken 9 på morningen og da gikk turen videre til San Diego. San Diego var kjempe gøy, det var døds fint over alt!! Vi var innom 2 forskjellige strender. Den første stranda vi var på solte vi oss skikkelig mye for da stekte virkelig solen, men når vi besøkte den andre stranden hadde solen begynt å gå ned så det var skikkelig kjølig ute.. desverre. Derfor gikk vi heller opp til byen i San Diego og shoppa litt. Vi hadde ikke kjempe god tid på oss, så vi fikk faktisk bare tid til å gå innom Victoria's Secret. Men der var vi inne skikkelig lenge, haha! Victoria's Secret butikk va så stor og det var utrolig mye salg. Jeg fant meg ikke kjempe mye men kjøpte to søte bh'er som jeg ble kjempe fornøyd med! 

I morgen blir det skole også tur til Santa Monica og Venice Beach! Æhh, jeg gleder meg skikkelig mye!! Har alltid drømt om å reise til selveste Venice Beach, den er jo så utrolig fiiin! Dere har sikkert sett den på mange filmer eller serier som The hills eller Bay Watch, den er ihvertfall utrolig populær og jeg er sikker på dere har hørt om den før. Gleder meg også til å shoppe på Santa Monica, har hørt at det er skikkelig bra shopping der. Så det ser jeg virkelig fram til. Men nå sitter jeg og Ine her på rommet kjempe trøtte etter en lang og slitsom dag, så nå er det på tide at vi legger oss. Ses imorgen da! 

innkjøp fra hollywood

Heisann! Her er gårsdagens innkjøp fra LA og Hollywood igår. Jeg ble kjempe fornøyd med det jeg kjøpte!! Tenkte gjerne jeg skulle lage en skikkelig innkjøpsvideo når jeg kommer hjem fra California istedet for å gå mer inn på detaljer om pris og slikt nå. Så da kan jeg heller fikse det for dere senere, viss dere vil det? 

Los Angeles

Fineste Aurora fornøyd med VS handelHei alle fine! I dag har vi vært og besøkt både Los Angeles og Hollywood. LA er sååå fint, jeg tuller ikke!! Hele byen var fantastisk fin og ikke minst utrolig stor. Vi hadde tre ulike stopp i løpet av turen. Første stopp husker jeg ikke helt hva var, men vi gikk iallefall bare å kikket rundt. Neste stopp var fantastiske Hollywood! Der vi både så the hollywood sign og the walk of fame, noe som var utrolig gøy å oppleve.Det var også veldig mye shopping i Hollywood så jeg fikk shoppet en del på Victoria's Secret. Tredje stopp var "The Grove" der vi kun sprang rundt og shoppet. Vi gikk helt crazy!! Det var så sinnsykt mye fint og alt for mange butikker. Det fantes butikker fra Chanel, Michael Kors, Miu Miu, Nike running, Topshop, Forever 21 og ja de hadde sånn helt seriøst alt!! Innkjøp kommer det eget innlegg om senere, gled dere! Jeg kjøpte så mye fint. 

Noen av dere som har vært i LA og Hollywood før? 

travel dag

 

Hei dere! Dagen i dag har vært utrolig travel, men også veldig gøy. Vi har egentlig gjort noe i hele dag. Dagen startet med frokost klokken 8 etterfølgt av ulike aktiviter som vi hadde her på campuset, helt til vi så skulle dra på skolen. I dag startet vi nemmelig på skolen 13.30 istedet for 08.00, men siden vi startet såpass seint sluttet vi også veldig seint. Men det gikk fint!! Etter skolen dro jeg, Ine, Caroline og Aurora til Los Altos (en liten by i nærheten av campuset) der vi gikk på mc'donalds å spise middag etterfølgt av litt shopping på Target. 

Etter vi hadde vært på Target dro jeg og Aurora til Starbucks og når vi var ferdige der skjedde det noe skikkelig uforventa. Haha en mann som jobbet på Target hadde følgt etter oss, og han kom skikkelig bort å sjekket oss opp! Vi traff han liksom inne på Target og der smilet vi til han fordi han var utrolig søt mann liksom.. Men etter det som skjedde når vi sko dra ble han plutselig bare veldig vemmelig. Men iallefall, siden han stoppet oss klarte vi såklart å komme for seint til oppmøtet. Så jeg og Aurora kom liksom dinglende med hver sine handleposer mens alle andre satt klar på oppmøte kledd og klart til Discotek. Så vi raste opp på rommet for å kle oss litt finere så vi kunne dra på disco. Discoteket var ikke sæærlig bra, men det var en utrolig bra måte å møte andre på! Vi ble kjent med noen svenske gutter som var utrolig koselige. 

- Noen av dere som har vært på shopping i LA, isåfall va det bra? Drar dit imorgen, wii

 

 

 

endelig fremme

Hei dere! Nå er det en stund siden vi kom frem til Campuset i Long Beach men jeg har sånn helt seriøst ikke hatt tilgang til internett. Men nå som jeg endelig har fikset det, blir det mye blogging fremover! Flyturen igår gikk egentlig ganske greit utenom at det var en sykt lang flytur og jeg fikk ikke sovet enn dritt. Jeg sluknet kanskje et par ganger, men da var det bare sånn 5 minutter. Men men, nå er vi hvertfall fremme og jeg er allerede forelska i plassen. Det er skikkelig fint her, ikke bare er det fint men også sinnsykt stort. Skal vise dere senere.- Noen av dere som har vært i California før? 

"shoppingliste"

Hei dere! Har skrevet ned en såkalt "shoppingliste" over alle ting jeg vil kjøpe meg nede i California. Tenkte derfor jeg kunne vise dere den. Ikke sikkert jeg kjøper alt da, men disse tingene står iallefall høyest på ønskelisten min for øyeblikket. 


Victoria's Secret bikinier, Runwaydreamz shorts, Naked paletten 


Too Faced Soleil Solpudder, Svart skinnjakke, Hvite converse 


Treningstøy fra Nike, Nike free run, Pc-veske fra Marc by March Jacobs 


Leppestifter fra Mac, Toms, Undertøy fra Victoria's Secret 


Neglelakk fra Essie, Michael Kors klokke, Pumps 


Genser fra Abercrombie & Fitch, Festkjoler, Viva La Juicy Parfyme

gladjenteHei fininger! I dag våknet jeg ikke før klokken halv 12, noe som er veldig sent for meg! Pleier som regel å være oppe til klokken 10. Men iallefall, til nå har jeg spist frokost og ellers bare ligget i sengen og slappet av. Senere i dag skal vi kanskje på familiebesøk (ikke helt bestemt enda) ellers skal jeg bruke kvelden min på å pakke skikkelig til California! Når jeg sier skikkelig mener jeg pakking for alvor. Til nå har jeg jo bare lagt fram et par klær og ikke gjort særlig mye mer en det. Men ikveld skal jeg finne fram kofferten og mamma skal hjelpe meg til å pakke. Jeg skal også farge øyrenbryna og øyenvippene mine i kveld, noe som virkelig må til før jeg reiser! Håper alle får en fin dag, så ses vi senere. 

Har dere planer for denne fine solskinnsdagen? 

favoritten

Ahhh, Ben & Jerrys chocolate fudge brownie er så utrolig god! Can't get enough of it.

siste innkjøp før california

Heia! I dag var jeg og mamma en liten tur på Bryne for å fikse siste rest av ting jeg trenger før jeg reiser til california. Tenk, i dag er det under en uke til og jeg reiser liksom rett etter helgen! DET ER HELT SYKT Å TENKE PÅ, kan nesten ikke vente herreguud! Men hvertfall til poenget mitt da... Jeg kjøpte ikke mye, var egentlig bare ting jeg virkelig måtte ha før jeg drar. Eller okeida, kun 2 av tingene jeg kjøpte var noe jeg virkelig trengte. Altså toalettvesken og øreklokkene.Lisabeth Dahl toalettveske fra Parfymelle. Den er sååå fin! Ahh, my new baby!!


Topp fra Bikbok Parfyme fra Sparkjøp av alle ting! Den lukter helt sinnsykt godt, er helt in love with it!


Happy Plugs fra en eller annen Netcom butikk. 


 

Hva syns du?

videoblogg - headshaking

Heihei! Tenkte bare å dele en liten video til dere fra igår kveld da jeg hadde besøk av 3 galne jenter. Haha, har faktisk ikke hatt det så morro på lenge. Vi var alle i veldig godt humør og fant på mye morsomt sammen. Noe vi gjorde mye av var å lage videoer på photobooth, så nå har jeg satt sammen noen av de videoene. Haha videoen nedenfor forklarer hvilket humør vi var i hvertfall!

VI HAR KJØPT NYTT HUS

Ja, du leste rett! For en liten uke siden var jeg, mamma og morfar på visning på et fint lite hus rett over gaten hvor vi bor nå. Allerede dagen etterpå fikk jeg telefon fra mamma hvor hun sa vi hadde fått huset! Jeg ble sååå glad! Huset likte jeg utrolig godt, ikke det største jeg har sett men alikevel mye bedre enn det vi bor i nå. Nå bor vi jo bare i en liten leilighet som vi leier i kjelleren til noen. Liker det ikke særlig godt her, så det skal bli deilig å få et eget hus! Rart å gå fra et døds stort hus man nesten kunne gå seg vill i til en liten leilighet i kjelleren til noen og til et greit hus for oss 4! Altså meg, mamma, Fabian og Nicklas. 


Dette kommer til å bli mitt nye rom.


Mamma sitt rom hvor noe av det første vi skal gjør er å male kantene rundt viduene og i taket hvit!

Resten av huset kan dere få se bilder av når vi har flyettet inn. Men iallefall, vi overtar huset allerede nå i Juni så mamma kommer til å flytte mens jeg er i California. Så jeg er så heldig som ikke bare slepper unna all flyttningen men jeg kommer også hjem til nytt hus wii. Som sagt, huset er ikke særlig stort men en perfekt størrelse til oss 4. Kan nesten ikke vente til å flytte inn!! 

Hva syns dere om huset? 


Addicted

Åhh, den nye låta til Miley Cyrus er såååå fin!! Er helt hekta, sånn helt seriøst. Hører på den dagen lang og går virkelig ikke lei.

Hva syns du, likte du sangen? 

being sick on sunny days

Jahaa, jeg ligger enda syk hjemme jeg. Ark, det e døds kjedelig! Jeg er inne å sjekker instagram hvor alle legger ut "tæne bilder" i bikini å sånt, mens jeg ligger inne og råtner. Ikke gøy i det hele tatt. Mamma sier jeg ikke får gå ut å sole meg, derfor fant jeg en fin løsning! Jeg åpnet vinduet på rommet mitt og solet meg i sengen!! Haha smartis eller hvaa? Jeg ligger jo forsatt inne, så mamma kan ikke si noe på det hvertfall. Har allerede fått et godt skillet, så er superfornøyd med den brae løsningen min. 


Andre som har super deilig vær? photobooth videoklipp

Hei dere! Sorry for dårlig blogging av meg, men har ikke hatt noe særlig spennende å blogge om. Jeg har heller ikke hatt særlig tid til å sette meg ned for å blogge, men ska prøve å skjerpe meg! I dag er det kun 10 dager igjen til jeg reiser til California!! HOW SICK IS THAT. Jeg skal hvertfall ta med meg både macen og kameraet til California, så da blir det mye blogging! 

Men over til det jeg egentlig skulle si.. Jeg har ligget hjemme syk i hele dag, har derfor hatt fint lite å gjøre på. Derfor laget jeg en liten video av ulike photobooth klipp, bare for morro skyld. 

Vil dere se flere av disse? 

Rep That West

Likte du bildene, vil dere se mer? 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits