dagens antrekk

Bukse fra cubus // Topp fra H&M // Dongri jakke fra Spotlight Fashion // Sko Toms

♥ ♥  Cassandra 


10 dager til Tyrkia

Åhh, idag er det kun 10 dager igjen til vi reiser til Tyrkia!! Er så sykt STOKA! Gleder meg så sinnsykt mye til å bade, spise mye is, tæne, shoppe, spise god mat osv.

Blir rett og slett herlig. Her er det et par bilder fra Tyrkia 2008, eller 2009. 


Båt tur, ikke fult så kjekt.. 


Delfin show, utrolig kjekt! 
Hotellet vi lå på.


1stykk sliten kar.. 


Turte ikke å prøve det sist gang vi var der, så skal ihvertfall prøve det denne gangen!


Banana, det var dritt gøøy!! Vil jeg prøve i år også

Hvor skal du i sommer? 

♥♥ Cassandra

todays inspiration

Hei alle sammen! ♥

 
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, fordi vi fikk slutte tidlig i dag og. Tenkte å vise dere disse bildene her, for det er det som gir meg inspirasjon! Etter du ser på slike bilder får du liskom mye mer lyst til å kle deg finere i steden for bare hive på deg joggebuksa.. Jeg vil og blogge mer, og jeg føler at fristelsen til å ta bilder blir større.. Haha, dette var da hvordan jeg blir inspirert av ulike bilder...

 

Hvordan blir du inspirert?

 

♦ Marte

 

you only live once

♥ ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 

klarer ikke laste opp bilder...

Hei alle sammen!

Nå har jeg egentlig to bra innlegg på lur, men nå klarer jeg ikke laste opp bilder... Har prøvd i sikkert over en time, så nå gidder jeg ikke mer! Men da blogger jeg fra mobilen slik at dere kan få noen bilder. I dag var utrolig nok meg og mamma på en sykkeltur på nesten 3 mil, litt imponert over meg selv! ig nå skal jeg stikke å legge meg, så godnatt!

Klarer du å laste opp bilder på bloggen din?

♦ Marte

rydde rommet og pakke

Heeeiaa! ♥

Da har jeg nettop ryddet rommet, noe som trengtes veldig sterkt... De lå serriøst klær over hele gulvet! Nå er det heller ikke så lenge til familien reiser til Kroatia, så det blir kjempekoselig! Gleder meg virkelig til å få en viss brunfarge, for det er det lite av hos meg akkuratt nå...

De bildene over er fra før jeg ryddet, noe jeg håper dere ser... Så under ble det andre boller:Begynte og å legge noen klær i den knæsj bøågrønne kofferten min..

 

Hvor skal dere i sommer?

♦ Marte

litt nytt

Hei dere!

Nå kom jeg akkurat hjem ifra kvadrat med min kjære Eilen. Første gang jeg har vært på kvadrat å kjøpt så fint lite. Fant meg ingen klær! Aldri opplevd det før.. Men jeg tror det hadde noe med at jeg var ganske slapp idag, å det var helt sinnsykt med folk der.. Så jeg ble egentlig bare stressa av å være der. Men kjøpte meg et par små ting på h&m.. Hehe:-)

Skal foressten ha kosekveld med de to beste ikveld! Så nå må jeg nesten bare stikke, skal være hos Monica Emilie om 10min!! 


Eyeliner fra H&M


Blusher fra H&M


Og en anisktsmaske som jeg skal kose meg med ikveld

♥♥ Cassandra 

klar for selskap

Hei alle sammen!

I kveld er det da selskap til vår gode venninne Marlen. Så det blir nok bra! Så nå skal jeg snart bort til Cassandra for å stelle oss, selv om det ikke begynner før klokken 8... Men da har vi god tid, og kansje klarer vi da å slenge inn ett innlegg med kveldens outfit. Jeg har krøllet håret mitt med verdens beste krølltang! På bildene er ikke krøllene like gode lenger, men jeg skal liksom "reparere" litt på de når vi gjør oss klare! 

 

 Hva synes du om bildene?

♦ Marte

 

smoothie time

Heisann!

Da er vi engelig ferdige med eksamen! Så nå sitter vi her og koser oss med smootie.

 I kveld skal vi antageligvis samle en jentegjeng, men vi får se... ♥ Cassandra & Marte

melon

Hei dere!

Nå sitter jeg her forann tven med min favoritt melon! Vet egentlig ikke helt hva man kaller denne melonen. Tror faktisk ikke den har noe spesielt navn utenom ''melon''. Men vertfall! Nå er jeg helt ferdig med matten! Nå gjenstår det bare litt mer øving, så er jeg klar til å fremføre imorgen tidlig. Gleder meg så sinnsykt til klokken tikker 10 imorgen tidlig! For da er jeg ferdig, å da kan jeg gå ut med en god følelse om at det ikke er noe mer å jobbe med på hele ungdomskolen! wohoo:-) 

Jeg vil også ønske alle andre som skal ha muntlig eksamen imorgen, lykke til!! 
Haha veldig beine og fine biter..

Er du glad i melon, isåfall hva er din favoritt?

♥♥Cassandra

så drita lei

Fysøren jeg er lei av matte for øyeblikket.. Har sittet hjemme å holdt på med matten i hele dag! Har hatt ca 3 timer pause til sammen. Ikke så veldig mye viss du ser for deg en hel dag! Føler jeg har fått til en del da. Men jeg trenger virkelig all den tiden jeg har på å øve! Matte er mitt aller svakeste fag.. Så jeg skal øve som en helt! Men nå skal jeg ta en vellfortjent god natt søvn♥ God natt alle søte! Andre som kom opp i matte? 

♥♥ Cassandra

sliten

Hei igjen!

Føler jeg har vært ganske god til å blogge selv om jeg har eksamen... Men nå er jeg sinnsykt sliten av å ha jobbet hele dagen, så nå er det i sengs om veldig få strakser. Jeg måtte jo kose meg med noe godt, så vi har nettopp hatt jordbær og smeltet sjokolade. Ganske så godt etter masse øving!

  

GODNATT!

♦ Marte

todays inspiration

Hei dere!

Tenkte bare å dele ett kjempekult bilde som jeg fant på en nydelig blogg! Digger bloggen hennes etter å bare vært på den en gang, jenten som blogger heter Ingvild Aasheim. Kjempesøt jente! ♥

 


// weheartit

 

♦♦ Marte

øving til muntlig eksamen

Hei alle sammen! 

Da er det vel ikke noe annent enn muntlig eksamen jeg kan skrive om nå.. Det er kun det som er oppe i hodet mitt nå, men jeg er fornøyd! Jeg kom opp i RLE som jeg hadde veldig lyst til, og jeg fikk temaet Paulus. Så nå sitter jeg og leser og drikker pepsi max ♥

 

Ja, hva kan man si? 

Har dere kommer opp i muntlig eksamen i dag?

 

♦♦ Marte

bikinierStripete Vero Moda // Blomstrete Cubus

 

Likte du de?

 

♦♦ Marte

photoshoot - linn 

 

Bildene er tatt med Nikon D40.

 

♦♦ Marte

mine elskede toms 

Har du toms, i så fall hvilken farge?

 

♦♦ Marte

noe nytt

Hei søte lesere! 

Igår så var jeg på m44, altså et kjøpesenter. Med min herlige Linn! Reiste ikke fordi jeg trengte noe nytt, kun fordi det var 50% på hele bikbok. Så vi ville bare ta turen innom for å se om vi fant oss noe fint. Jeg fant ikke så veldig mye.. Fant meg bare en topp faktisk! hehe:-) 

Når jeg kom hjem fra m44 lå der et nytt par med toms sko i senga mi. Var min kjære mamma som hadde komt hjem med nye sko til meg. Ble utrolig glad! Elsker toms

 

Hva syns du?

♥♥ Cassandra

pancakes

 

 
Pannekaker er min favoritt, hva er din? 

♥♥ Cassandra  

there always a reason to smile

 

♥♥ Cassandra 

smoothie 

Litt uklare bilder, men det får gå.. Skal jeg vise dere hvordan jeg lager smoothien en annen gang?

 

♦♦ Marte

den siste tiden

Hei alle sammen!

Siden det nå er litt lenge siden vi har blogget så tenkte jeg å legge ut noen bilder fra den siste tiden, for det har skjedd veldig mye faktisk! De fleste bildene er fra instagram, så hvis dere vil se flere av dem er det bare å følge meg.. Jeg heter marte_sunde...

- Vært på kinaen med jentene

- Spist alt for mye god mat!

 

 

- Lagt en del trutemunner på bilder med hunden ♥

 

- Kjøpt sminke, som jeg er kjempeførnøyd med!

 

- WAYNES COFFEE med Linn, som er på bildet under!

 


SØTA! ♥

 

Ja, det var vel rett under halvparten.. Men det får holde for denne gangen, sånn at innlegget ikke blir alt for langt...

 

♦♦ Marte

 

 

videoblogg

Sett på 720p for bedre kvalitet!

 

dagens antrekk - marte

Heisann!

Da kommer jeg også med dagen antrekk ♥

 

bukse fra JC // singlet fra bikbok // klippet dongerijakke fra gina tricot // bandana fra kappahl 


 

Kremt, ehh jaa..

 

♦♦ Marte

dagens antrekk - cassandra

Hei alle sammen! 

Tenkte bare jeg skulle slenge ut en liten outfit for dagen. Hehe, Marte kommer nok også ut med en outfit senere! ♥

  

 

bukse fra cubus // bluse fra bikbok // skjorte fra cubus // tilbehør fra spotlight fashion

♥♥ Cassandra

favorittarmbånd

Nydelig, synes jeg.. Hva synes du?

school next

Hei dere!
Nå stikker jeg på skolen, snakkes senere! Ha en fin dag:-)

♥ Cassandra

hærlig dag

Hei dere! 

Nå sitter jeg her i senga å chillern! Ingen lekser, ingen stress! Følelsen av at det snart er sommerferie er ubeskrivelig. Gleder meg så utrolig mye til sommer 2012!! Men så er det jo et par ting som står igjen for tur.. Muntlig eksamen for eksempel.. Fysøren så jeg gruer meg! Men men, vil ikke tenke så mye på det enda. Er 1 uke igjen:-) 

Over til noe helt annet. Ikveld skal vi som sagt samles en jentegjeng hos vår kjære Line. Skal først møtes på butikken for å kjøpe mye snacks!

Blir nok kjempekos


Haha, veldig fin outfit for dagen. 

♥ Cassandra

sminkepungen min

Hei alle sammen! 

Nå kommer det ett innlegg fra selveste Marte, og denne gangen tenkte jeg å vise dere den superfine og søte sminkepungen min. Jeg kjøpte den for ett par dager siden, og jeg elsker den allerede. Det er skikkelig stor plass i den, så jeg kan liksom ha alt sminken jeg bruker oppi den... Hvis noen lurer så er den fra h&m og kostet 70-80 kroner! 

 

 

Hun her kom og lurte fælt på hva jeg holdt på med...

Chiller over kanten med hodet liksom!

 

Forresten i kveld skal vi samles en del jenter for å kose oss, så det gleder jeg meg til.. Før det skal jeg gå tur med hunden, og Jane som også har hund! ♥

- Marte

 

all around the world

Har fått helt dilla på denne! LOVEIT

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits