landstreff stavanger

ÅÅÅÅ jeg har virkelig hatt beste helga på lenge. Landstreffet overgikk all forventning. Vi hadde det fantastisk gøy faktisk! Fredag hadde vi døds fint vær, og stemningen var sykt bra. Vi var på Karpe Diem, Matoma, Tinie Tempah, Nero, Gorgon City (favoritt) og noen flere som jeg ikke husker navnet på hehe. 
På lørdagen fikk vi ikke like flott vær som vi hadde første dag. Det dassregnet faktisk.. Så og si hele dagen:/ Men vi koste oss likevel. Vorsjet i vanen sammen med Verdals guttene våre som var så snille å spanderte pizza på hele gjengen - tusen takk♥ Utover dagen dro vi på flere konserter, sang, danset og ble kjent med kjekke mennesker. Da kvelden kom smalt det!! Virkelig. Jay Hardway etterfølgt av Martin Garrix som leverte helt latterlig bra. Åååh det var så stemning. Savner LS allerede, og misunner alle som skal dra neste år. Hadde det ikke vært for at jeg bor i LA på denne tiden neste år, hadde jeg garantert sneket meg inn for å opplevd det en gang til. No joke. Alle 97, GLED DERE!! 

Takk for nå kjæreste Landstreff Stavanger. 

Blåtur 2015

Hei dere! I helga var vi på blåtur, som endte opp i selveste Kvinesdal. Som kommer like før Kristiansand. Da vi møtte opp, hadde ingen anelse om hvor vi skulle (noe en blåtur innebærer). Vi kjørte innom  ca. 4 poster på veien. Sola skinte, annlegget var på full guffe og stemningen i bilen var så bra!! Da vi kom frem til Kvinesdal pøsregnet det, sykt nedtur og vi tenkte "herregud, skal vi virkelig sitte ute her hele kvelden og natta, for den saks skyld" men etter en liten halvtime snudde været helt om og sola fant veien tilbake til oss:-):-)Ble kjent med en super herlig gjeng fra Haugesund! Gleder meg allerede til å se dem igjen på landstreffet nå til helga. 
I kveld skal jeg og mamma bestille thaimat også skal hun hjelpe meg med å skrive en CV før jeg fyger avgårde til jentene. Snobisen skal ut å spise sammen i kveld, tror og håper på at det blir pizza♥♥ Dere får ha en fin kveld, så ses vi snart igjen. 


 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits