cute beige top

Hei dere! Må bare vise dere en topp jeg er super fornøyd med. Den kan brukes til absolutt alt - svart jeans, dongri, skjørt og søte shortser. Kommer absolutt til å bruke denne mye i sommer! Toppen er onesize, men sitter utrolignok bra på. Direkte link til toppen finner dere HER. Hva syntes dere? 

17. Mai

Hei! Håper alle hadde en helt super feiring i går. Det hadde ihvertfall jeg. Startet dagen med å sove usettvanlig lenge, til å være 17.mai. Så det ble ikke til at jeg så barnetoget i år, som egentlig er en tradisjon. Særlig nå som begge brødrene mine går i det (dreden storesøsster). Hvertfall, hoppet fort i bunaden og tok turen til Stavanger hvor først var å spiste god mat hos Moster også dro vi til byen for å se folketoget. Utrolig gøy! 


Senere på kvelden dro jeg videre til Anna hvor alle mine herlige jenter allerede var plassert.Vi storkoste oss før vi dro videre til en kompiss, som hadde tidenes største fest (?). 140 var invitert, endte opp med at det kom rundt 400 kanskje. Har ingen aning. Ting gikk hvertfall over grensen til at festen kunne vare hele kvelden. Reiste hjem igjen i 12 tiden.

Hadde ihvertfall en fin feiring med masse godfolk♥

Nå skal jeg legge meg, sov godt kjære dere. 

ingen engelsk på megJEG KOM IKKE OPP I ENGELSK! Ikke at det hadde gjort meg så mye da.. Er egentlig litt glad i engelsk. Var bare ikke klar for å sitte hjemme i helgen å forberede meg til engelsk eksamen. Har mange kjekke planer for helgen. Imorgen begynner vi ikke på skolen før klokken 10, også skal vi bare bowle å kose oss. 

Nå skal jeg snart på kjøretime, og senere ikveld ska jeg gå modell for klærne til mami på Jærhagen (kjøpesenter). Blir gøøy!

Ha en fin dag fininger♥

video og prøveeksamen

Hello! I dag har jeg hatt prøveeksamen i programfagene. Gikk nokså bra!! Så glad for å være ferdig. Har stresset med denne oppgaven hele uken nå. Så imorgen har vi egentlig fri, men egentlig ikke heller. Fordi vi må stå opp tidlig for å møte på skolen kl 09:00 for å høre om vi kommer opp i engelsk eller ikke. Krysser fingrene for at jeg ikke kommer opp! 

Mekket til en liten video av noen photobooth videoer og litt sånn her om dagen. Tenkte å vise dere den:-) 

Sett tannhjulet på 720p for bedre kvalitet!

Liker dere videoblogger, vil dere ha mer av de?

favoritt klokka

Wow, så lenge siden sist. Kan ikke si så mye mer enn beklager for det. Skjer så mye for tiden som jeg faktisk må sette forann bloggen. Men føler jeg er klar for å være tilbake. Tenkte jeg skulle starte med å vise dere denne super fine klokken fra Boom Watches

Klokken har jeg faktisk laget helt selv. Nettsiden har nemmelig ikke bare ferdiglaget klokker til salgs, men du har også muligheten til å "build your watch". Utrolig praktisk og stilig!! Direkte link til nettsiden finner dere HER. Syntes alle skal ta en sjekk innom. Hva syntes dere om klokken, fiiin ikke sant? 


natural party look

Hei dere! Er så utrolig glad i denne søte outfiten her. Den er så lett og enkel, men likevel ser den bra ut. Både skjørtet og toppen er fra sheinside. Er så glad for at jeg blir sponset av dem, finner alltid noe fint på sheinside. Toppen er onezise og finner dere HER, skjørtet har jeg i størrelse S og det finner dere HER. Er forresten 20% på skjørtet nå!! 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits