banansplit daHei dere! Nå sitter jeg i sengen og ser på gårsdagen episode av paradise hotel mens jeg holer i meg en skål med banansplit. Mmm, det er så sinnsykt godt! Går aldri lei av banansplit, det er en standard jeg alltid kommer til å like. Også er det så enkelt å lage; bruker kun vanilje is, sjokoladesaus og eller eventuelt oboy og banan såklart!! 

- Er dere glad i banansplit? musikk favoritter - mai


September - Earth, Wind & Fire
Disneyland 2013 - Andreas Schuller
Evil Hoe - JT The Bigga Figga ft Nicki Minaj
Body Party - Ciara
Gentleman - PSY
Dancing in the Moonlight - Toploader
I Rep That West - Ice Cube
Doin'it right - Daft Punk ft. Panda Bear
Hva syns dere?

siste innkjøp

Hei alle sammen! Nå tenkte jeg å vise dere mine siste innkjøp. I helgen var jeg jo på noe som kalles "Jærdagene". Det er noe sånt opplegg på Bryne der du kan både finne tivoli, boder og mye salg på kjøpesenteret. Fikk ikke kjøpt meg særlig mye der, men kjøpte litt. Også kjøpte jeg litt i butikken jeg jobber i (Spotlight Fashion) i dag. 
Bikini fra H&M // Overdel 129,-   Underdel 99,-


Sko fra H&M 149,- 


Genser fra Spotlight Fashion 399,-


Topp fra Spotlight Fashion 179,- Likte dere innkjøpet? 


borsdagen til amalie

På fredag var jeg jo i bursdagselskap til min søte Amalie. Var en utrolig koselig kveld med god mat og ellers mye latter og prat. Til mat fikk vi bakt potet, noe jeg ble skikkelig happy for! Bakt potet er virkelig min favoritt, det er så sinnsykt deeilig. Har det sjeldent hjemme, så ble ekstra glad da vi fikk det der. Til dessert fikk vi brownies kake servert med is og bær, utrolig herlig det også. Haha, skjønt av meg og skrive ned hele menyen vi fikk hos Amalie, men hadde ikke så mye mer og snakke om så derfor ble det bare sånn.. Alt i alt har jeg har en utrolig bra helg!! 

- Har dere hatt en fin helg? 

enda en fin sommerdag

Hei dere! Dagen min i dag har vært utrolig fin. Dagen min startet med en herlig prinsesse frokost laget av mamma. Etter det begynte jeg å stelle meg til familieborsdag. Var utrolig koselig i borsdagen! Er ikke fult så fan av familiemiddager og familieborsdager, men kan ofte være koselig å se alle igjen. Nå skal jeg straks på kino med Eilen. Vi skal se Fast & Furious 6!! Gleder meg som en gal, er superfan av de filmene. Alltid så mye spenning og action i de filmene, hehe.. Men vi snakkes senere! Ha en forsatt fin dag alle sammen. - Har du planer for kvelden? 

17.mai grilling


UTROLIG KOSELIG KVELD!! 

min 17.mai

Min 17.mai startet kanskje ikke fult så bra, men endte utrolig bra! Etter middagen hos mormor og morfar dro jeg ned til Eilen for å så møte Marie og Wenche der vi skulle grille. Det var utrolig herlig med grillmat! Det var såå lenge siden jeg hadde grillet. Haha anyways, det var hvertfall veldig koselig! Slenger ut noen bilder av det i et nytt innlegg om litt. Men hvertfall etter grillingen dro vi ned til Kristin der vi var samlet en hel jentegjeng og bare koste oss. Etter litt kom det også noen gutter bort, som ikke var fult så gøy.. neeidaa, jodaa nei

Håper alle har hatt en fin 17.mai feiring!
 

NORGE HAR BURSDAG

Gratulere så mye med dagen alle sammen! I dag er det 17.mai og her sitter jeg lost inne i stua mens alle andre er nede på skolen og koser seg.. Haha, først og fremst klarte jeg jo såklart å forsove meg. Enda verre enn det har jeg nå stått å stressa med å fikse bunaden i sikkert en time. Mamma pleier som oftes å hjelpe meg med den, men i og med at jeg forsov meg måtte hun bare dra. Hun måtte reise for å følge lillebrødrene mine til 17.mai toget. Var egentlig meningen jeg også skulle ned for å se på det, men neeeida. Rakk ikke akkurat det. Men men, nå regner det ute så ser ikke vitsen med å gå ned til skolen for og så bare være der i en liten time. Skal snart reise på besøk hos mormor og morfar. Har en tradisjon med og alltid reise bort der på middag hvert år. Blir koselig det! Kos dere masse i dag, så ses vi. - Hva er deres 17.mai planer? 

victoria's secretHar tenkt å bestille en av disse bikiniene før jeg reiser til California, men er veldig usikker på hvilken jeg skal bestille. Jeg syns alle 4 er utrolig pene! Åhh jeg bare elsker bikiniene fra Victoria's Secret. Så jeg syns det er utrolig vanskelig å peke ut kun 1. Derfor trenger jeg deres hjelp, hvilken syns dere var finest? 

klar for borsdags feiring

Hei dere! Nå er jeg akkurat ferdig stellet og klar for en koselig kveld med de beste jentene. I kveld skal vi ned til Jane for å feire borsdagen hennes som var i går. Vil gjerne gratulere henne så mye med dagen på overskudd! Endelig 17år og kun et år igjen til hun blir 18!! Rart og tenke på hvor gamle vi faktisk har blitt nå haha.. Men dere for ha en super kveld, så ses vi! 


Hva skal dere gjøre ikveld? 
Ben & Jerry's

Hei dere! Nå sitter jeg her super duper sliten etter en hektisk dag som har bestått av både skole, lekser og jobb. Etter jobb i dag gikk jeg rett ned på Coop får å kjøpe meg en Ben&Jerrys, har stått og tenkt på det i heeele dag og hvor mye det fristet. Så nå sitter jeg bare og slapper fint av i sofaen med is og tv. Men må snart legge det ifra meg igjen for å forsette og øve på en fremføring vi skal ha i morgen..


Ahh, phis food er definitivt favoritten min!! 

- Hva er Ben & Jerry's favoritten din? 

 

california dreaminFyyfaen som jeg gleder meg! I dag er det kun 49 dager til jeg reiser til California. Herreguud, følelsen er helt uvirkelig. I går var jeg på informasjons møte med EF, noe som gjorde meg bare enda mer gira. Har alltid bare hatt en følelse om at det ikke er sant, at jeg faktisk ikke skal dra til California men i går forstod jeg at det var virkelighet. Jeg satt jo på informasjons møte om akkurat det!! Ææ, også har jeg jo blitt kjent med verdens herligste jenter. Sitter og skyper med dem for øyeblikket og vi er sååå gira. Blir så utrolig bra herregud. 

- Andre som skal eller har vært i California før? 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits