Konfirmasjon

Hei dere! I dag har jeg vært i konfirmasjon hele dagen. Startet med konsert i konserthuset i Stavanger hvor konfirmantene skulle bli konfimert. Første gang jeg har vært i borgerlig konfirmasjon. Det var fantastisk gøy i konserthuset med masse flinke artister. Til og med Per Inge Torkildsen kom for å holde tale for de fine konfirmantene. Det var også spennende å få sett hvordan humanetisk konfirmasjon foregikk. Une var ikke annet enn strålende i dag. Super flott i bunad også holdt hun en helt utrolig fin tale for oss. Tror ikke det satt en eneste person i rommet med tørt øye.

MATEN VAR HIMMELSK! Tapas er alltid en bankers, finner noe man liker uansett. Club sandwich, vårull (favoritten), laks, kjøttkaker, poteter og masse mer.

Igjen, gratulere så mye med konfirmasjonsdagen. Håper du har kost deg like mye som oss i dag♥ Ha en fin søndags kveld kjære dere.

forening og matte

Hei dere! I går kveld var jeg i forening hos Anita. Forening blir det samme som jentekveld og er en tradisjon vi har hatt siden 5.klasse på barneskolen. Veldig koselig. Vi fikk servert svensk natchos og masse god frukt, godis og chips til dessert:-)

Så ikke det himmelsk ut da?? Nå har jeg og mamma akkurat vært ute å handlet inn masse utstyr til bursdagene mine. Fyller 19 år imorgen!! Fytti så rart. Føler 19 er så voksent, også bare et år igjen til jeg er 20.

Nå skal jeg, mami og Eilen reise ned for å ta sol i en liten halvtime før det blir hjem å øve som bare søren på matte. Skal ha årsprøve i matte imorgen (supert) og jeg gruer meg skikkelig mye. Er ikke flink i matte i det hele tatt, så målet mitt er vell egentlig bare å bestå. Ønsk meg lykke til!

flott start på russetiden

Heihei! Tusen takk for fine tilbakemeldinger på forrige innlegg. Nå gleder jeg meg bare enda mer til å dra!! Som noen av dere kanskje har fått med dere, så har russetiden startet for fult hos oss i Stavanger. Russedåpen var 10.april og det var samme dag vi vrengte buksene. Dåpen var kjempe gøy, været var super og det var skikkelig god stemning blant alle. Jeg ble døpt som "photobooth", som da er navnet jeg får på russelua. Photobooth:):)? Var ikke så mange som forstod hvorfor jeg skulle hete det. Utenom de som kjenner meg da, og dere. Som dere vet, så er jeg jo veldig glad i å lage og mixe photobooth-videoer. Ellers har vi vært på kickoff som var dagen etter dåpen, grillet og festet generelt mye. Har også kjørt en del rundt i russebilen - er så glad for vi i snobepåsen kjøpte oss van sammen. Har så mye å se frem til forann oss♥

 - her er noen bilder fra russedåpen og diverse -
Andre som er russ i år? 


JEG FLYTTER TIL USA

Husker dere jeg nevnte at jeg gledet meg til å fortelle dere hva jeg skal gjøre til neste år. Altså etter dette året med påbygg. JEG DRAR TIL USA FOR FANDEN!! Ååh, den setningen der er så uvirkelig. Jeg skal gå på gateway college å studere filmproduksjon. Det blir bare et semester, så det blir ikke lenger enn et halvt år. Men fra Januar - Juni♥ Og det er jeg kjempe fornøyd med. Ikke for lenge og heller ikke for lite. Hadde ikke taklet å vært borte fra både venner og familie lenger enn det. Jeg drar sammen med to venniner og vi skal mest sannsynlig bo i samme leilighet. Vi skal bo midt i Santa Monica, og det ligger helt perfekt i forhold til avstandene til Hollywood, LA downtown, Beverly Hills osv. Grunnen til at jeg valgte usa, var vell egentlig fordi jeg savner plassen noe sykt og siden jeg fikk oppleve beste måneden i mitt liv sist jeg var der, på språkreise for 2 år siden. Når jeg var der nede tenkte jeg bare "Herregud, tenk å bo her da. For en drøm". Mamma har alltid sagt til meg at jeg må gjøre mest mulig og gripe sjansene jeg har mens jeg har muligheten til det. Jeg hørte på henne før jeg dro på språkreisen, og det angrer jeg ikke et sekund på. Jeg hører på henne igjen og håper på at det halvåret i i LA blir det beste halvåret i mitt liv. Det blir til at jeg må jobbe som bare søren det første halvåret før jeg drar. Tenker å søke jobb på sykehjem itillegg til jobben jeg har nå. Sykehjem har jeg vært på flere ganger før, og der har jeg mulighet til å ta både kvelds og nattvakter, noe som fører til mye tillegg og høyere lønn. Er det noen av dere som har tatt studier med gateway før, eller som skal? Hadde vært super greit å høre om deres opplevelser isåfall. Fortell meg gjerne om du også er en av dem som drar til usa for å studere til neste år♥ 

dress up sunday

Hei! Har dere hatt en fin helg? Her i Stavanger har vi hatt strålende vær så og si hele helgen, spesielt i nå i dag. Jeg har desverre ikke utnyttet meg riktig av det da.. Har ligget inne i senga omtrent hele dagen. Ellers har helga har vært super fin. Fredag dro vi jentene (snobepåsen) som vi heter nå i russetiden til Stokkelandsvannet for å grille sammen med herlig gjeng. Lørdag stod jeg på jobb fra 10-18, sykt kjipt. Er ikke fan av den vakten i det hele tatt. Det er liksom lørdag, og man vil ut å finne på noe gøy på kvelden. Men om man har stått på jobb hele dagen så frister det mye mer å bare dra hjem å slappe av i sengen resten av kvelden. Men, ingenting stopper jo meg. Ble hentet på jobb og kjørt rett bort til Margrete og Kristine som hadde vorsh. Også var det byen:-)

Tidligere i uka mottok jeg litt nytt fra sheinside, og denne gang kun kjoler!! wii. Det er faktisk kjolene jeg liker best fra nettsiden deres, og det er som regel de jeg bruker å bli mest fornøyd med også. Vil dere se? dere må faktisk♥
Superfin og enkel. Denne har jeg også i small / HER


Small i denne også, men denne er utrolig utringet over brystet / HER
Denne har jeg i størrelse small / HER

Hva synes dere om kjolene? Nå skal jeg sette meg ned å øve på historie prøve som vi skal ha imorgen. ses vi snart, lover!

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits