summer look
Verdens søteste sommer topp finner dere HER / Ripped Denim shorts finner dere HER 
Skinnjakken finner dere HER

Hva syntes dere om klærne? 

påskeferie

God søndag alle sammen! Nå er det endelig påskeferie, har sett frem til denne ferien så lenge nå!! Må bare begynne med å si at uken som var har vært 110% uinteressant for dere. Alle dagene har gått ut på lekser og skolearbeid, så valget om å legge bort bloggen var ikke litt vanskelig en gang. Helgen min derimot, har gått utrolig fort. Har gjort så utrolig mye koselig! På fredag fikk jeg besøk av jentene hvor vi laget taco ofc, så film og bare snakket en hel hau. Kjempe koselig! 

Igår laget jeg verdens rareste smoothie. Smakte uforventet bra da, heldigvis. Hadde så utrolig lyst på smoothie, men vi hadde ikke ingrediensene jeg trengte til. Så jeg bestemte meg for å bare ta en rå sjangs å hive noe oppi. 
Fikk tatt et par "blogshoots" av smoothien da. Eller HÆ Naturell Cultura liksom, hvem bruker det i smoothie(?) 

Lørdags kvelden min ble suuper bra! Jeg og Eilen dro bort til Marte i 8 tiden, og der va vi meste parten av kvelden bare oss jenter. Elsker jentevorsh, er ofte det gøyeste av det hele! Men vi dro videre til en senere på kvelden. 


Har dere hatt en fin helg? 

skole søndag

Helloo! Helga har gått så alt for fort. Føler det nettopp var fredag, og vi fikk helg. Men neidaa, søndag allerede og skole igjen imorgen. Har sinnsykt mye som skal gjøres av skolearbeid denne uken. Så dagen i dag skal helt klart brukes på skolearbeid (om det går). Her har dere noen bilder fra helgen min. 


                                      Igååår - Big Horn for å feire Monica - Bursdagen til Monii - Selfie av meg og bby                                                                

Nå skal sette meg ned for å forsette på all skolearbeidet, driit kjedelig.. Vi blogges! Ha en fin søndag♥

grey nd purple

Hei dere! Kom hjem fra skolen for ikke så lenge siden, så har akkurat spist middag (fiskesuppe) for dere som tenkte "hva da" haha. I dag er det 1. April og jeg har klart å pranke utrolig mange. Startet med at jeg selv ble lurt da jeg først stod opp og sjekket meldingene mine. Etter det ble jeg skikkelig gira på å lure mamma med noe, og fant fort utav hva jeg skulle si til henne. AT JEG VAR GRAVID! Gikk inn til henne tildig imorres og hun gikk 5 på. Hun ble veldig sjokkert og sur, men fant fort utav selv at det selvfølgelig var en aprilsnarr. Klarte også å lure noen av venninene på skolen! Morsomt. 

Tenkte å vise dere denne herlige hettegenseren fra sheinside. Har den i størrelse L så den er veldig stor og herlig. Genseren finner dere HERNå skal jeg ut å øvelseskjøre med Mami! Så skal vi en tur innom Mormor og Morfar. Blogges! 

 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits