følg meg

Hei dere! Jeg tenkte jeg skulle si hva jeg heter på litt forskjellige ting, så om dere ville følge mer på diverse så må dere bare det! Hadde også vært veldig gøy om dere kunne skrevet ned deres navn på de forskjellige tingene. Er det noen jeg liker, vil jeg gjerne følge dem. 

Instagram - cassandraleaa 

Twitter - cassandracelin 

Formspring - leacassandra 

 

be happy
så var det lørdag

Heihei! Nå har jeg akkurat stelt meg og er snart klar for kvelden. Om noen få strakser skal jeg bort til bestevennina mi Linn, vi skal ta litt bilder så skal vi videre til June. Kan tenke meg det blir en koselig kveld med mange herlige folk. Dere for iallefall ha en fin kveld!


Haha, god i gassen!

- Skal dere ut på noe i dag, eller skal dere tilbringe kvelden hjemme? 

my favorite dress

Ahh, jeg blir aldri lei av denne kjolen! Elsker alt som har med peplum å gjøre for tiden, det er sååå fint. Denne kjolen er fra bikbok og jeg har hatt den en god stund nå, men jeg blir sånn seriøst aldri lei av den. Den passer til absolutt alt, i og med at den er svart kanskje (?) Elsker den hvertfall med bare et pent smykke og noen høyhælte sko med litt farge på. Haha, og ikke spør meg om hva den hvite flekken på speilet er..  Jeg har ingen anelse.

- Hva syns du om kjolen? 

dagens innkjøp

Heisann! I dag var jeg en liten tur i Sandnes for å se om jeg fant meg noe fint på bikbok. Hele bikbok hadde nemmelig 50% i dag, så jeg måtte jo nesten bare ta turen innom. Vi sluttet skolen halv 12 i dag, så det passte utrolig bra! Jeg fant meg ikke så mye, jeg gjør som regel aldri det når det er salg. En av grunnene er nok fordi det var så utrolig mange folk, jeg blir skikkelig stressa da.. Men fant meg en genser, en topp og et smykke. 


Topp fra Bikbok / Genser fra Bikbok / Truser er fra GinaTricot  / Smykket fra Bikbok

 

- Hva syns du? lite konsentrert på skolen
Haha, hva syns dere om bildene? Andre som har dager som dette? null konsentrasjon blir til tullebilder på photobooth

gårsdagen

Hei dere! Utrolig lenge siden jeg har blogget nå og jeg har heller ingen unnskyldning.. Kan ikke si annet enn at jeg beklager så mye.

Men over til noe helt annet, i går hadde jeg borsdag sweet seventeen!! haha.. Hadde hvertfall en utrolig bra dag med både venner og familie. Rett etter skolen dro jeg til byen med mamma der vi først dro på en fantastisk kinaresturante. Deretter dro vi på Amfi Madla for å gå på Youghurt Heaven, noe jeg var utrolig glad for. Åhh, det var så utrolig godt!! Senere på kvelden fikk jeg besøk av jentene, det var utrolig koselig! Så alt i alt har jeg hatt en perfekt dag.

Fine mammaen min!!


Såå fornøyd! 


Hadde litt tid til overs så den brukte vi på og shoppe litt. Jeg kjøpte ikke så mye da, kjøpte en svart Denim bukse fra Carlings også noen truser fra Gina Tricot.

Har dere hatt en fin dag? 

one more week

Okei dere.. Nå er det kun en uke til jeg reiser til Oslo for å se verdens beste gutt opptre på telenor arena. Herregud, jeg kan nesten ikke tro det! Det at jeg kan telle ned 7 dager med fingrerne mine er helt sykt! Kan huske når det var over 150 dager til, og nå er det kun 7 dager igjen! Ææh, blir så utrolig bra. Jeg er så heldig og skal på to av konsertene hans. Jeg skal 16 og 17.april. Den 16 har jeg diamond circle og den 17 har jeg golden circle. Kan det egentlig bli bedre?? NEEINoen av dere som også skal på Justin Bieber konsert? 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits