dressed up

Ææh, denne fine kjolen mottok jeg nettopp fra sheinside. Er super fornøyd med den! Eneste er at den kunne vært noen cm lengre, hehe. Ellers er den kjempe fin og sitter herlig på! Stoffet er drit herlig, er nesten som jeg går rundt i silkekjole. Link til kjolen finner dere HER


Fikk også denne fine blazeren. Veldig enkel men sitter veldig fint på. Link finner dere HER 

Hva syntes dere om klærne? 

siden sist

I'm back - I guess. Tok meg en helt frivillig bloggpause jeg, og at jeg bestemte meg for det holdt jeg hemmelig(?) Det forklarer vell alt! Men nå er jeg hvertfall tilbake. Dere aner ikke hvor travelt jeg har hatt det i det siste, så at jeg la bloggen litt til sides var egentlig bare veldig fornuftig av meg. Ukene har gått så fort, og dagene mine har gått i ett. Som for det meste har bestått av jobb, skole, sykehjem, familiebesøk, 18årsdager, øvelseskjørt og venner såklart! 


Fineste søskenbarnet mitt Une, som ble 14år. 

Var skikkelig koselig bursdag! Er så glad i de få gangene hele familien samles. Oldemor hadde desverre et lite uhell da hun gikk ut av bilen før hun skulle inn til bursdagen. Hun klarte å slenge bil døren rett i leggen men tenkte selv at det gikk helt fint og at det ikke var noe å tenke på. Helt til hun kom inn og alle andre merker at hun syl blør på hele leggen. Vi fant fort utav at det var et alvorlig sår som helt klart måtte sys igjen. Så Oldemor ble kjørt inn til sykehuset mens vi andre spiste mat. Hun kom tilbake igjen etter en liten time, så det gikk heldigvis godt! Vi fikk tidenes sjokolademousse. 

Ellers har det bare gått i mye bursdagsfester og kosekvelder♥

Avslutter med noen nydelige selfies fra i det siste!! 

Hvordan har dere det? I've missed you..

something new

Hei! Må bare vise dere to kjempe fine gensere jeg mottok fra sheinside for et par uker siden. Begge er veldig enkle og hverdagslige men jeg liker dem godt veldig godt! Cardiganen kan man fint bruke til både hverdags og pyntet. 
Drit søt genser som kan brukes til absolutt alt, finner dere HER
Og denne døds fine cardigan/jakke finner dere HER. Dere aner ikke hvor godt stoff det er på denne. Kan bruke jakka til pute når jeg kommer hjem og bare skal ta meg en powernap. Kødder ikke (!!)

Hva syntes dere om klærne? 

sommerdager

Hei fine dere! Nå har det seg sånn at solen endelig har kommet til oss i Stavanger også. Er så herlig med lyse morninger, sene kvelder og skinnene sol dagen lang. Denne uken har så langt gått veldig fort. Har hatt mye å tenke på når det kommer til jobb og skole.

Vi har nettopp begynt å være ute i praksis igjen, så i dag var jeg på sykehjem. Skal være der 3 dager i uken, i  5 uker. Jeg liker meg ikke kjempe godt på sykehjem, generelt. Men trives veldig godt på det sykehjemmet jeg er på nå. Personalet er skikkelig koselige og de gamle er så utrolig søte! Ha en fin dag, herlige dere.

Vil bare si tuusen takk til alle dere som leser bloggen min, setter utrolig stor pris på de fine kommentarene. Dere er så gode♥

 

helgen i Oslo

Heisann! Forrige helg var jeg i Oslo for å møte mine herlige california jenter. Var meningen jeg, Aurora, Ine og Caroline skulle overnatte hos Frida hele helgen men Ine kunne desverre ikke komme, og Caroline fikk ikke mulighet til å komme før på søndagen. Så det ble bare meg, Frida og Aurora. Vi har hatt det så utrolig koselig sammen! Hadde ikke sett dem på evigheter, så det var skikkelig deilig å se dem igjen. Jeg var å besøkte Frida i September da, men det føltes ut som evigheter det også. 

På fredag møtte jeg Aurora på flyplassen, og vi fikk så og si ikke puste når vi så hverandre. Det var skikkelig rart å se henne igjen, men samtidig utrolig gøy!! Vi tok flytoget til Lillestrøm og ble hentet av Frida og moren der. Frida kom plutselig springenes inn på narvesen når jeg og rora kjøpte oss noe drikke (iste ofc) og Frida fikk to store bamseklemmer av oss. Når vi kom hjem til Frida laget vi oss taco, spiste mye smågodt og noen deilige cake pops som Frida hadde laget. Det ble utrolig mye jenteprat den kvelden. 
Lørdag stod vi tidlig opp for å lage prinsesse frokost, og for at vi skulle ha litt god tid til å stelle oss. Vi reiste inn til Oslo i 12 tiden, og der var vi til klokken 6. Når vi kom hjem spiste vi også reiste vi ut i Lørenskog, hvor vi møtte venner av Frida. Super koselig! 

På søndag sov vi egentlig ganske lenge. Våknet av telefon fra Caroline som var på vei bort til oss! Vi reiste å hentet carro på bussholdeplassen, alle sammen i joggis og sminkefri mens Caroline kom skikkelig fin og ordnet (såklart). Var så koselig å se Caroline igjen, selv om det ikke var lenge siden jeg hadde sett henne. På kvelden dro vi på Drake konsert, og det var så utrolig gøy!! Drake og The Weeknd var fantastiske begge to. Absolutt 2 av mine favoritter! Noen av dere som var? 

Har hatt en suuper helg med jentene! Savner dem allerede. Heldigvis ses vi forhåpentligvis i påsken♥

ukens spørsmål

Elsker genseren! Er du sponset av sheinside eller bestiller du som "normalt" derfra?:-) Har nettopp bestilt og er riimelig stressa ettersom det er blandede meninger om den siden. Isåfall hvor lang tid tok leveringen hos deg? Krysser fingrene!! 


Jeg blir sponset av sheinde, så jeg bestiller ikke "normalt" derfra nei. Jeg liker siden! Leveringstiden er utrolig lang. Tar som oftes opp til 2 uker før jeg får produktene. 

Jeg lurer på om du er adoptert? ser moren din er lys med du litt mørkere. og i såtilfelle hvor er du adoptert fra? 

Jeg er ikke adoptert nei. Mamma er helt norsk, men min biologiske far som jeg ikke har noe kontakt med er fra Gambia. Har fått en del spørsmål angående pappaen min, men nå vet dere ihvertfall at jeg ikke kjenner han og at jeg ikke har noe kontakt med han. Så no need to ask more about him:) 

Kan du værså snill å skrive et innlegg om hva du gjør med håret ditt? Hadde vært til utrolig stor hjelp:))

Har fått utrolig mange spørsmål angående håret mitt, så jeg bare skriver kort her. Er ikke særlig mye jeg gjør med det egentlig. Det eneste jeg gjør er å stritte det, også tar jeg stritteparmanent hver 3 måned. Og siden jeg er så heldig som har en mamma som er frisør, så er det hun som gjør det på meg. Noe som blir mye billigere enn om jeg skulle gjort det på frisørsalongen. Er ikke vanlig stritteparmenent jeg bruker. Jeg kjøper bare en såkalt "relaxer" også hiver mamma den i håret mitt, og alle småkrøllene mine forsvinner. Veldig effektiv, men den sliter noe helt sinnsykt på håret. Er så sterke produkter i den! Så vil ikke annbefale den egentlig. Er bare jeg som ikke kan fordra krøllene mine! For dere som lurer på hva relaxeren heter, så skal jeg skrive det i et annet innlegg så fort jeg finner utav navnet på den. 

Hva leppestift har du på deg? 


Jeg bruker kun disse to! LOVE THEM 

Hvor høy er du sånn ca? har tenkt til å kjøpe genseren jeg også, og vi er ca like tynne tror jeg, og hvis vi er på samme høyde også, tar jeg også M :-) 


Hm, er utrolig lenge siden jeg har målet meg. Men tror jeg er rundt 1.71 - 1.72.

 Noe mer dere lurer på, så er det bare til å spørre!

 

 

 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits