love these girls
Haha, nå sitter vi her alle tre kjempe rastløse! Utrolig lite å gjørpå.

Forslag til hva vi kan finne på? 

i fartaa
Hei dere! Nå er jeg egentlig i farta, må springe bort til butikken for å møte Vilde og Marita. De skal overnatte her i kveld og jeg tipper det kan bli utrolig gøøy! I dag skinner sola og været er kjempe fint. Så utrolig gøy at det har vært så pass fint vær nå som det er ferie og greier. Men vi ses senere, ha en fin dag! 

Har dere spesielle planer for dagen? 

 

long time ago

Hei alle sammen! Det er Marte her. Tenkte bare å legge inn et lite innlegg å si at jeg fremdeles lever. Jeg blir nok ikke å blogge her fast, men kansje er innlegg av og til, fordi jeg har så mye skolearbeid sånn cirka hele tiden. Det har rett og slett gått i ett i over et halvt år nå, så nå var det deilig med påskeferie skal jeg si dere. Så håper jeg dere også koser dere i ferien!

Hva skal dere gjøre i ferien?

room detailsHva syns dere? 

byen neste
Hei dere! Nå er jeg egentlig på vei ut dørene, skal til byen med mamma en liten tur. Skal ut å ta oss en lunsj og litt sånt. Er ikke så ofte vi får tid til å gjøre kjekke ting sammen lenger, hun jobber mye og jeg bruker som oftes tiden min på alt annet enn henne, dessverre. Så det blir koselig! Ha en fin fin dag, så ses vi senere♥

Har dere planer for dagen? 

 

you make me happy


Åhh, jeg er så utrolig takknemmelig og glad for at jeg har så mange fantastiske venniner! 

kos med jentene

Heia! I går tilbringet jeg kvelden min hos Andrea med god jentene. Hadde en nokså hektisk dag i går. Hadde lang skoledag, så det var egentlig bare å komme seg fort hjem, hoppe i dusjen også reise videre til Andrea. Hos Andrea laget vi kyllingsuppe, noe som var litt utenom det vanlige. Vi pleier som regel å lage pizza eller taco, men idag ble det kyllingsuppe og den ble faktisk utrolig god! Resten av kvelden slappet vi bare av og koste oss med mye godteri. Har dere hatt en fin helg så langt? 

 

de siste dageneHei dere! Beklager så mye for dårlig blogging av meg. Jeg har ingen god unnskyld å komme med utenom at jeg er sykt slapp og sliten for tiden. Sånn helt seriøst, jeg sover hele tiden! Har kanskje noe med at jeg har vært litt kvalm og hatt en del hodepine den siste uken.. Aner ikke hvorfor, men. Jeg skal prøve å skjerpe meg, å hvertfall komme med et innlegg til dagen. 

Dagen min i dag har gått ut på skole, øving til prøve, spist VERDENS BESTE middag LAKS og sovet. Har heller ikke tatt noen bilder av den "spennende" dagen min. Jeg kjenner jeg er såå klar for påskeferie nå! Skal bli så deilig med en uke fri fra alt. Men jeg må nesten øve videre til prøven vi skal ha i morgen, ville bare gi beskjed om at jeg lever enda. Har ikke død for dem som trodde det. haha, tullaa 


Noen av dere som har opplevd det samme som meg, sover hele tiden og ikke klarer  å holde seg våken midt på lyse dagen?

forsett og spørre

Hei dere! I dag har jeg vært hjemme fra skolen. Har ligget med feber og vært utrolig kvalm i hele natt, og det var jeg forsatt da jeg stod opp idag tidlig. Så jeg valgte å bli hjemme fra skolen. Men hvertfall det jeg skulle si var at dere må bare forsette å spørre på den såkalte "spørsmålsrunden". Jeg har ikke stoppet den eller noe slik, så bare spør om det er noe mer dere lurer på. Så kan jeg godt lage en nye video til dere. Syns det gikk bedre enn forventet med den derre videobloggen aas. Haha, syns egentlig sånt er utrolig kleint.. 

Men som sagt, forsett og spørre hvis det er noe dere lurer på! Ha en fin dag videre, og tusen takk for at akkurat du leser bloggen min♥ Utrolig takknemmelig for det

fin fin søndag

Hei dere! Nå har jeg akkurat plantet meg selv ned i sengen. Føler jeg har holdt på med noe i hele dag, så nå var det herlig å sette seg ned. Men blir ikke så lenge da, skal snart inn på kjøkkenet igjen for å ta ut brownies kaken jeg nettopp laget, hehe. Følte for å bake kake i dag ser du, må jo feire litt når det bare er hundre dager igjen til jeg reiser til CALIFORNIA. Shit så jeg gleder meg. Tenker sånn helt seriøst på california hver dag, annen hver minutt. Ææ, blir så sinnsykt bra! Idag har jeg vært med Monica. Vi gjore ikke så mye annet enn og ta litt bilder. Dessverre ble ingen av oss så veldig fornøyd med "shooten", så tror jeg lar vær å legge ut så mange bilder fra den. Ellers har jeg gjort utrolig mye skolearbeid. Har vært sinnsykt mye prøver og innleveringer i det siste. Men nå er jeg noelunne ferdig med alt! Ahh, herlig♥

Har dere hatt en fin helg? 

photobooth videoklipp

saturday

Først og fremst.. Dette innlegget skulle vært postet forigår. Haha, beklager men har hatt det veldig travelt i det siste. 

Her har dere lørdagen min i bilder.


Vilde, Marita og Linn


Haha, min herlige Ingrid


Måtte bare sjekke facebook, instagram, formspring osv.. MUST, neeidaHadde en kjempe koselig kveld med finne venner. Var først litt hos meg, så stakk vi til en kompiss og tibringte resten av kvelden vår der med masse kjentfolk! 

- Har dere hatt en fin helg? 

 

 

svar på spørsmålene

Her har dere noen av svarene fra spørsmålsrunden. Forsett å spør om det er noe mer dere lurer på, så slenger jeg ut en ny video.

på vei ut

En kjapp og liten oppdatering fra meg. Er egentlig på vei ut dørene nå, skal over til Hilde å ha kosekveld med gull jentene. Er så koselig når man samles alle jentene og bare koser oss på en fredagskveld! Hehe, med dere får ha en fin fredagskveld!! 

Planer for kvelden? 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits