rosa paljetter

Heihei! I dag har jeg ikke noe spennede å informere dere om, utenom å vise dere denne nydelige kjolen! Har allerede lagt ut kjolen på instagram, og jeg fikk mange spørsmål om hvor kjolen var ifra - den er altså fra sheinside. Men jeg må nesten stikke igjen, skal på personalmøte med jobben wææ. Ååh jeg elsker kjolen!! Gjett om jeg skal bruke den i neste bursdag da. Dere finner den HER ♥

fredag, wang og litt rosa

Hei og god helg til alle dere fininger! I dag har jeg hatt en lang skoledag med gym i første time etterfulgt av norsk og trippeldobbeltusen time med biologi. Kødder ikke!! I starten av skoleåret var biologi det mest spennende faget jeg noen gang hadde vært borti, men nå - huff.. Det er såå stress! Men nå skal ikke jeg snakke så mye om akkurat det. Nå er jeg hjemme og skal straks ta meg en lang, god dusj før vi får besøk av noen rotteskremmere som skal prøve å skremme bort musen vi har i veggen på badet. Yeah, you heard me. Vet ikke om jeg har fortalt dere det før, men vi har hatt en eller flere mus i veggen mellom badet og soverommet til mamma i flere måneder nå. Jeg var den første som la merke til det. Jeg og Eilen faktisk! Haha dere skulle sett oss. Vi hadde jo ikke anelse om hva lyden var, og tenkte egentlig det aller verste. Ingen kom på at det bare kunne være en liten uskyldig mus. Men guud det skal bli herlig å få den bort! Genser finner dere HER

I kveld skal jeg mest sannsynlig bare slappe av med noen venniner, også gleder jeg meg skikkelig til å se mitt dansecrew igjen, ettersom jeg ikke fikk sett det sist helg da jeg var i Oslo. Er det bare meg eller er det det kjekkeste programmet som har gått på norsk tv noen sinne(!!) DET ER JO DRIT MORRO - hvem heier dere på?

Vita Liberata tan

Ååh, for et skjønt produkt. Når det kommer til produkter for kropp og ansikt er selv-bruning og helt vanlig ansiktskrem mine absolutte favoritter. Good damn jeg er glad i selv-bruning. Gjerne litt rart for dere at dette kommer ut fra min munn, dere tenker vell "jamen du er jo brun fra før av". Ja, jeg er jo det men likevel blir jeg ikke lei av den fine gyllenbrune fargen jeg sitter igjen med etter å ha brukt gode selvbrunininger - som i dette tilfelle er Vita Liberata. Ingenting er vell bedre enn å føle velvære og være skikkelig happy med brunfargen. Er ingen hemmelighet at vi alle føler oss litt ekstra bleike nå om vinteren? Jeg har også et grunnlag som jeg er vandt til, og selv jeg kan føle meg bleikere om vinteren - men jeg klager ikke. Sliiiik ble ihvertfall resultatet, også kommer før og etter bilde nedenfor. 


Her ser dere før og etter, men ææ føler ikke bildene ble så bra.. Kameraet var tom for strøm, så ble bare noen iphone bilder istedet for å lade kameraet i 30min.. Ja beklager, jeg er en dårlig blogger. orskjellen ser ihvertfall større ut i virkeligheten, men dere ser nå litt forskjell da vell? Fint og skittent badegulv er tingen, nå blir nok mamma happy♥ ♥ ♥

Annbefaler alle å teste Vita Liberita's selvbruning! Jeg har forresten mousse i farge dark (I guess) haha natta, blogges snart :-)

vippefin

Heihei! Forrige torsdag var jeg hos Salong Unique for å sette på lange, fine øyevipper hos en dyktig dame som driver salongen selv. Har hatt dem på i et par dager nå, og til nå er jeg kjempe fornøyd! Det har vært så deilig å våkne de siste morningene, slippe å bruke tid på å føre på eyeliner og mascara. Jeg er jo så og si ferdig sminket når jeg står opp, eneste jeg trenger er å påføre pudder og fikse øyenbryna. Jeg fikk påsatt vipper med lengde 12mm og satt rett over 3 timer. Så ja, det tar litt tid men er absolutt verdt det. 


Her lå jeg. Tror jeg sovnet opptil 3 ganger under behandlingen, hehe. Så behagelig har jeg nok hatt det! Jeg fikk også kjøpt en søt liten sminke mappe med litt ulike produkter til 710kr. Den inneholdt blant annet sminkefjerner, glace (som er en børste til vippene), mascara, eyeliner osv. Har glemt å ta bilde av det, så det kan jeg vise i et annet innlegg. Men sliiiik ble resultatet. 

For timebestilling er det bare å ta kontakt på facebook siden hennes HER♥ Hun har tibud på vipper ut hele Februar, hvor dere kan sette på vipper for 990,- Har dere noen flere spørsmål er det bare å spørre! 

// sponset behandling

helgen min i Oslo

Hei fine dere! Håper alle har hatt en kjempe helg og fått en fin start på uka. I skrivende stund står jeg på jobb, men hadde gjort klart et innlegg til dere som jeg tenkte var greit å poste nå som jeg stod på jobb. Hvertfall, i helgen var jeg som sagt i Oslo med mamma. Vi var på masse ulike innkjøper for jobben, hvor vi blant annet var innom flere merker hos bestseller, også var vi innom moteforum på søndag før vi tok turen hjem igjen. 

Fredag - da vi først landet var det bånn gass for å hente bagasjen også var det en kjapp tur innom starbucks før vi satt oss i taxien på vei bort til bestseller. Hos bestseller var vi innom både Vila, Object, Pieces og Only. Det brukte vi så og si hele dagen på, var vell hjemme på hotellet i rundt 7 tiden. Da vi først kom til hotellet slappet vi av i typ 10 minutter før vi begynte å gjøre oss klar for å gå ut å spise. Ettersom det var stappfult på Friday's når vi kom dit, dro vi på Egon å spiste der. Yuuummi, alltid god mat.  

Lørdag - våknet vi i 9 tiden, spiste nyyydelig hotellfrokost, stelte oss og gjorde oss klar til et nytt innkjøp etterfølgt av shopping og masse god mat. Denne gang var det innkjøp med et nytt merke som vi tenker å ta inn i butikken "she dares" eller noe slikt, husker ikke helt navnet for å være helt ærlig. I hvertfall, et veldig spesielt merke etter min mening. Men så skal man jo ikke bare ta inn alt man liker og vil ha selv, må jo alltids tilpasse de ulike kundene vi har også. Sååå håper virkelig dette merket fynker hos oss!  

Etter innkjøp dro vi inn til sentrum. Vandret litt i Karl Johan før vi dro på en Vietnamsk resturante. Mamma lurte meg og så at det var en sinnsykt god kinaresturante som hun hadde blitt annbefalt, og siden jeg elsker kinamat mer en noe annet var jo dette bankers for meg. Helt til vi fikk menyen og jeg ikke klarte å finne frem til noen av favoritt rettene mine.. Men joda, vi fant oss begge en rett vi ville prøve til slutt da. Utover kvelden gikk vi en tur innom Friday's å kjøpte oss hver vår strawberry daiquiri og noen sjokko pops som smakte himmelsk. Senere på kvelden dro jeg ut for å møte gullklompen min som det var så herlig å se!! Vi dro også en tur innom Friday's, gikk litt tur og ellers bare slappet av. Søndag - var det opp 08:00 for å dusje, gjøre oss klar til de siste innkjøpene for denne gang. Dette var med Pulz og Freequent. Ååh så sykt mye fint i de nye kolleksjonene deres! Fytti grisen jeg gleder meg til å få alt inn i butikken. Etter innkjøpene dro vi å lunsjet før vi dro videre til flyplassen.

 Alt i alt har jeg hatt en super helg i Oslo♥

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits