da drar jeg

Hei fininger! Nå drar jeg på hyttetur med gurlsa. Har desverre ikke internett på hytten, så det blir mest sannsynlig ingen blogging før jeg kommer hjem igjen på torsdag. Men for alle dere som har vinterferie nå, kos dere mye! Og for dere stakkers som er på skolen, holdt ut. Bare 3 dager igjen til helg:-D

Ses på torsdag! 

Caroline på besøk

Hei dere! Siden jeg ikke fikk blogget så mye sist uke da jeg hadde Caroline på besøk her i Stavanger, tenkte jeg å poste et par bilder fra det nå. Bedre sent enn aldri, er det ikke det man sier da? 

Ihvertfall så har det vært helt supert å ha Caroline på besøk. Var så utrolig deilig å se henne igjen etter å ikke ha sett henne på et halvt år. Vi gjore ikke sånn kjempe mye spennende, og det med tanke på at det faktisk bare var Caroline som hadde vinterferie. Jeg måtte dra på skolen hver dag, så vi fikk egentlig bare ettermiddagene sammen. Men på lørdagen gikk vi ut, og det var veldig gøy! Ellers dro vi inn til Stavanger by, slik at jeg kunne vise henne litt rundt. Også har vi bare slappet og hatt sene kvelder med serie og ben & jerry's. 
1 - Tok en shoppingpause og satt oss ned på YoBerry's 2 - Slik som dette slappet vi av 50% av tiden hun var her 3 - Caroline har nettopp annkommet criben min 4 - Youghurt is fra YoBerry's, den smaker himmelsk!! 


1 - Prøvde oss på en liten photoshoot forann Stavanger By, gikk ikke fult så bra 2 - Selfie når jeg syntes synd på Caroline fordi hun nettopp hadde fått bot på toget 3 - Shopping 4 - Carro poser forann byen

Savner henne sååå mye, allerede. Heldigvis ser jeg henne igjen om bare 4 dager. Jeg reiser nemmelig til Oslo på fredag og skal være der til over helgen. Jeg, Caroline og Aurora skal overnatte hos Frida. Og på søndag drar vi på Drake konsert og jeg gleder meg som en liten unge. Blir så bra!! Andre som skal på Drake konsert på søndag? 

new inFin genser som kan brukes til absolutt alt, finner dere HER

Utrolig søt sminke veske med ulike sminkekoster i, finner dere HER


Blå søt kjole finner dere HER


outfit

I dag har jeg vært hjemme fra skolen fordi jeg var i begravelse, en utrolig fin en. Senere i dag skal jeg til Stavanger med mami for å kjøpe stritteparmanent og noe slikt til håret. Så skal vi nok ut å spise en plass! Blir koselig. Ha en fin dag alle sammen♥


Genser fra shesinside finner dere HER / buske fra Spotlight Fashion / sko fra din sko(?) 

 

photo booth moments

Vil dere ha flere videoer? Kom med tips! 

møtet med Kaili og Carlena

ÆÆ JEG FØLER MEG SOM VERDENS HELDIGSTE!! På mandag hadde jeg meet and greet med Carlena og Kaili, altså danserne til Justin Bieber. Betalte kun 200kr for M&G og questions and answers. Var så utrolig gøy å høre på alt de hadde å fortelle. Carlena var sykt utadvendt mens Kaili var litt roligere. Eller, egentlig ikke. Når Kaili først åpnet munnen, gikk den i et sett!! haha hun er så råå. 
Sliiiiik ble Meet and Greet bildene våre.

Etter alt var ferdig og vi skulle til å gå ut kom plutselig Rano bort til meg og hviskret meg i øret "duu, Kaili og Carlena lurte på om du og Monica kunne bli igjen. De ville ta noen "privatbilder" med dere". I det jeg hørte hva Rano saa, wow tror det klikket for meg innvending. Var så utrolig gøy å høre! Flaut å sii, men Kaili og Carlena hadde tidligere sagt at jeg var skikkelig pen og at jeg lignet på Tyra Banks. De sa også at Monica lignet på en levende Barbie. Så etter alle hadde dratt, ble vi igjen og tok noen selfiies og slikt med dem. Wenche og Mathilde (som dere ser oppe på M&G bildet) fikk også selvfølgelig bli med å ta bildene. Når vi kom hjem og endelig hadde roet oss ned litt, ser vi plutselig at Kaili la ut hver sitt bilde av oss på instagramen sin OG følget oss!! Føler oss skikkelig heldige. Sikkert mange av dere lesere som tenker woow big deal, eller hva faen nå. Men dette er stort for oss! Vi er jo så og sii Justin's største fans ;);)
 

hvitere tenner

Hei dere! Håper dere har hatt en strålende helg og kost dere mye. Nå tenkte jeg å vise dere et tannblekingsett jeg mottok fra HviteTenner for en stund siden. Jeg gledet meg skikkelig til å prøve ut tannblekingen, med tanke på at jeg aldri hadde prøvd det før. Resultatet ble faktisk utrolig bra!! Jeg begynte med å bruke tannblekingspennen, og brukte den sånn ca hver dag i en uke. Merket forskjell på tennene mine etter første bruk. Jeg prøvde først Supero Pro Withening Strips nå i dag. De skulle man ha på i 1-2 timer, men jeg klarte kun å vente i 40min. Det anbefales å gjøre det 2-3 ganger daglig. Så om du vil ha et bra resultat burde du gjerne gjøre det på morningen og på kvelden når du bare sitter forann tven eller pcen å slapper av. 

Du kan kjøpe Supero Pro Withening Strips og tannblekingspennen HER Noen av dere som har prøvd tannbleking før? 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits