SPØRSMÅLSRUNDE

Tenkte jeg nå kunne sette igang en spørsmålsrunde. Spør meg om hva dere vil! Om det ikke blir alt for kleint, svarer jeg på en video.


unhealthyNå sitter jeg og Vilde å holer i oss myye usunt. PÅ EN ONSDAG, once in a lifetime!! Haha nei, egentlig ikke.. Men ja, nå venter vi bare på at idol skal begynne. Jeg er alene hjemme til søndag, så Vilde skal overnatte hos meg ikveld. Koselig å ha henne her midt i uken, får som oftes ikke så mye tid til hverandre i ukedagene med tanke på at jeg bor på Klepp og hun midt i byen. 

Ha en fin kveld!

avslappende kveld

Hei dere! Idag har jeg hatt en herlig og avslappende kveld med min søte Eilen. Vi var først en liten tur på M44, altså et kjøpesenter. Etter det reiste vi hjem til meg å slappet av til tusen. Mamma laget et herlig fruktfat til oss mens vi satt å så på ''funny fails'' på youtube. Haha, så sinnsykt standard oss to, dør av latter like mye hver gang. Ellers satt vi bare å snakket om alt og ingenting. 

Etter eilen gikk, tok jeg meg en herlig varm dusj. Nå skal jeg bare føne håret, så skal jeg hoppe til sengs! Kan ikke fordra å legge meg med vått hår, noe av det værste jeg vet. Andre som har det slik? God natt, fine lesere♥


kveldskos


Hei dere! Nå sitter jeg forann tven å koser meg med kakao og druer. Venter egentlig på at oscar utdelingen skal begynne, og at Eilen skal komme over. Såå lenge siden jeg har sett henne nå, så det skal bli deilig å se henne igjen. En uke uten Eilen, en uke uten mening. Hehe, ha en fin kveld videre! 

Andre som skal se oscar utdelingen? 

smile like you've never been hurtAldri glem det å smile! Det at du smiler, gjør andre glad og fører til enda et smil på en annens munn. Hehe, vet ikke hvordan det er med dere, men jeg blir alltid så glad når andre smiler til meg. Da er det sånn jeg kan gå rundt å bare småsmile av det etterpå. Et smil kan også skjule utrolig mye. Man vet aldri hva som kan skjule seg bak et smil.. Det er litt skummelt det

shine bright like a diamondHar fått nytt iphone deksel, og jeg er såå fornøyd med det! Det er så fint. Kjøpte det på H&M for kun 79kr, de har begynt å få en del fine deksler der. 

Likte du dekselet? 

onsdagskos

Hei dere! Idag skal jeg overnatte hos søskenbarnet mitt Une. Ikke veldig ofte jeg får treffe henne, så er ekstra koselig de få gangene jeg faktisk gjør det! Vi har netopp spist taco med resten av familien, å nå sitter vi bare å slapper av med hver sin macbook. Alltid kos det

Har dere planer for dagen? 

dummer oss ut

HAHAH, dette er det dummeste jeg noen gang har sett!! Prøvde oss på harlem shake..

feila oss

I skoletiden går det for det meste i........ 

DRØMMEN MIN

Okei, gjett hvem som skal til California i sommer?! i hele 4 uker.. Hoho, det er meg det!! Herregud, er så sinnsykt gira! Har alltid drømt om å oppleve California, tenk dere da Hollywood, Las Vegas, San francisco og alt. Jeg reiser den 19.juni, så er ikke veldig lenge til heller egentlig. Akkurat 120 dager til idag faktisk.. hehe! Har faktisk ikke mye mer å si, må gå å forsette med det jeg holdt på med (hoppe opp og ned i senga og juble som bare faen!!) Ses! 

Andre som skal eller har vært på språkreise? 

wednesday

Har ikke så mye å blogge om idag, desverre. Men vil ønske alle en fin onsdag! Nå skal jeg snart bort til Marie for å verme hun og Eilen. Og ikveld blir en rolig kveld med idol og jentene♥

Planer for dagen? 

had a great weekend


 


Har dere hatt en fin helg? 

fruktsalat og idol

Nå sitter jeg, Linn og Hilde å koser oss med fruktsalat og Idol. Akkurat nå er det pause fra idol, det begynner ikke igjen før om en halv time.. Var utrolig spennede idag! Heilt sinnsyk hvor mange dyktige som er med!! Blir helt imponert. Har en vennine som er med nå, har ikke sett henne synge enda, men hun kommer etter pausen! Gleder oss til det, heier på deg Emilie!! 


Ikke normal oss å kjøpe fruktsalat!! Vi pleier som regel å hamstre inn med snop, sjokolade, is, brownie osv.. hahah

tiden flyr

Haha jeg er heelt i hundre for en eller annen grunn.. Tror kanskje det kan ha noe med at det er helg og at vi endelig har fått ferie. Åhh, ska bli sååå deilig!! Imorgen reiser jeg som sagt på hyttetur med jentene. Vi skal reise på hytta til Vilde. Blir nok utrolig gøy! Skal ha med meg kameraet, så jeg skal blogge mye når jeg kommer hjem igjen. 

Nå skal jeg snart møte Linn, Hilde og Anita på butikken. Skal kjøpe oss noe digg til Idol begynner! Blir en rolig kveld på oss ikveld.

Noen av dere som fyller med på idol? 

torsdagen


Dagen idag har egentlig bare gått ut på skole, trening og pretty little liars. Har hatt en fin fin dag til nå hvertfall. Solen har strålet så å si hele dagen, og vi hadde utrolig kort skoledag. Sluttet halv 12, og det var utrolig deilig! Etter skolen gikk jeg, Anita og Catrine for å trene. Etter trening gikk vi hjem å lagte oss sjokolade milkshake å satte på en ny episode av Pretty Little Liars. 

Imorgen er det fredag, noe som betyr både helg og vinterferie! Åhh, ska bli så utrolig deilig å få en uke vinterferie! Gleder meg såå.. Reiser på hyttetur med jentene allerede på lørdag. Blir nok kjempe gøy! 

Planer for vinterferien? 

lørdagen

Hei! Jeg slenger ut noen bilder fra lørdagen, utrolig kjekk kveld med herlige jenter♥ Haha, ble ikke akkurat så mange brukbare bilder..

Også noen glansbilder til slutt... 
sweet dreamsHei dere♥ Jeg har hatt en fin fin helg! Håper dere har hatt det samme. På fredag hadde jeg kose kveld med Vilde og Marita og på lørdag var jeg hos Glenn, en kompiss! Var utrolig gøy, møtte en god del kjentfolk! Alltid kjekt å se venner man ikke har sett på en stund..  Idag var jeg på kino med Monica Emilie og Linn. Vi så the impossible, den var utrolig sterk! Gren flere ganger i løpet av filmen. Men nå skal jeg hvertall legge meg, er utrolig sliten så trenger søvn for å klare å stå opp imorgen. God natt, søte lesere! 

 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits