forening

Hei alle sammen ♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra forening med jentene, og det var kjempe koselig! Vi har spsit brownies, is, banan og nonstop... Ellers så har vi tatt bilder, filmet noe veldig random og eller snakket og sett på videoer på youtube. Haha, det er så morsomt å se på sånn auditioner der folk driter seg virkelig ut!

  

 

 

 

Gjort noe spennende i kveld?

- Marte

stikker til skolen

Nå er jeg i farten, skal dra til skolen nåå! Jeg skal på trafikalt grunnkurs for første gang etter skolen, så jeg er ikke hjemme før i fire tiden.. Men jeg blogger da igjen!
 

Har dere vært på trafilkalt før?

- Marte

trening next

Da stikker jeg på trening med jentene! Dette blir et kjappt innlegg, skal møte de andre om 8minutter.. Så må nesten bare løpe. Hehe!

Ha en forsatt fin dag!

anbefaling

 

Ja, hallo igjen ♥ Da kommer det enda en anbefaling, for jeg vet at dere liker det... Denne gangen er det en øyenskygge, som er brun og med litt shimmer i. Det er en krem-øyenskygge, så den kan være litt anvansert å ta på.. Men det går fint når du bruker en skikkelig kost. Jeg er veldig fornøyd! Vis noen lurer og enda ikke har sett det, er den herfra (<-- link!)

 

Har du noe fra makeup mekka?

 

Marte

a normal tuesday

Hei kjære lesere! Nå sitter jeg i senga å slapper av med en ny episode av Pretty little liars og The lying game. Åhh, det er så sinnsykt kjekt! Hver eneste episode er like spenndenes. Senere i dag skal jeg på arena treningsenter med Marte og Marlen. Vi skal på en time som heter sh'bam! Hehe, litt rart navn egentlig. Men det er iallefall utrolig kjekt! Det går for det meste i hip hop. Men nå skal jeg se videre på Pretty little liars! Blogges senere♥

 

Noen av dere som ser Pretty little liars eller The lying game? 
 

- Cassandra

Audrina PatridgeÅhh, jeg bare elsker denne dama! Tror faktisk talt hun er en av de fineste damene jeg vet om! Hun er så perfekt. Kroppen hennes, håret, smilet, øynene, klesstilen.. Alt ved henne er liksom så perfekt. Hun er vell mest kjent fra The Hills. Men herregud, hvem hadde vel takket nei til et slikt utseende. (ikke jeg vertfall) 

Hva synes du om Audrina Patridge? 

- Cassandra

stranden i går!


Nydelige, Linn!

 

Heisann ♥ I går var jeg og Linn på stranden! (Ja, du leste riktig) Det var jo rene sommeren ute, så vi ble kjørt ned til stranden, og der fant vi en sandyne som det ikke var så mye vind.. Det var sykt mange som gikk tur, så jeg i hvertfall følte det var litt rart når alle gikk veldig godt kledd... Mens vi stod barføtt, og tok bilder i vannkanten...

Hvordan var været hos dere i går?

- Marte

crazy, stupid, love og abduction

 

 

 

Hei alle sammen ♥ Begge disse filmene har jeg sett i helgen, og begge er til å anbefale sterkt. Vi ble nettopp ferdige med å se Obduction, og den andre filmen så jeg med Marlen i går kveld. Nå skal jeg legge meg, for det er jo skole i morgen... Starter dagen med spansk og gym, wihuuu!

Har du sitt en av de filmene?

Har du noen gode filmer å anbefale?

- Marte

verdens fineste sang atm

Åhh, har fått helt dilla på denne sangen. Den er så utrolig fin! Hører den sikkert 50 ganger til dagen, ikke tull en gang!! Verdt å hørre. Litt drid Caroline synger på fransk da.. Men Ulrik synger vertfall engelsk! hehe.. 

Likte du sangen?
- Cassandra

Utfordring

SISTE

Film du så: Just friends

Klem: Eilen

Kyss: Lillebror (men på kinnet da) 

Følelse: Trist

Reise: Stockholm med mammaGlede: Vinterferie

Person du snakket i telefon med: Maya

Person du fikk sms av: Ingrid

Tingen du kjøpte: Haha, husker ikke. Tror det var en brun strikkegenser fra bikbok.

Mat du spiste: YoughurtisGENERELT

Skal bli morsomt: Sommer. can't wait!

Skal ikke bli morsomt: Komme tilbake på skolen..

Sparer til: ehm, ikke noe spessielt egentlig.

Pålegg som gjelder: nugatti eller baconost

Ønsker at jeg var flinkere til: Å holde rommet ryddig

Dagens drikke: Vann

Hva har du gjort i dag: Ryddet litt, dusjet, slapt av og vært med Eilen.

Hvor tidlig står du opp: i ukedagene står jeg opp ca kl 7. Men i helgene står jeg opp senere.

Hva skal du gjør ikveld: Kvelden er allerede over.. Nå skal jeg bare sove

Hvor mange timer sover du per natt: Det varierer..

Hva savner du: Sommer og sol Favorittplagg i garderoben akkurat nå: I have no idea..

Høyde: 1.69 cm

Vekt: 49 eller 50 kg

Kjole elle skjørt: Kjole

Seneste utleste bok: Goosebumps - Welcome to dead house.. Haha, leser ikke bøker frivillig! Så det var en bok jeg leste på skolen.

Deg selv med tre ord (akkurat nå): Sliten, trøtt og sulten

Du trener: Ja, trener egentlig på Arena treningsenter. Men er en stund siden jeg har vært der nå, fordi jeg har vært syk. Hatt litt pusteproblemer osv..

Du ville bli da du var liten: Først politi så KJENDIS!Ta utfordringen du også! 

- Cassandra

 

 

 

 

 

sminkekostene mine

 

Har du noen av de samme?

- Marte

dream

Hei dere! Her kommer det en liten update fra meg også.. Hehe! Nå sitter jeg er i senga sammen med Eilen å spiser dream youghurtis. Jeg syns ikke den var noe særlig god. Men Eilen har snart spist opp hele boksen, så ingen tvil om at hun likte den. Ha en forsatt fin kveld!

Noen gang prøvd dream youghurtis? 

- Cassandra

jobb - jobb - jobb

Hei lesere ♥ Idag har jeg jobbet igjen, som gjør at jeg ikke har blogget før nå. I dette øyeblikk kom akuratt farmor og farfar inn døren, så nå skal vi snart spise koselig middag. Senere kommer Marlen, og jeg skal hjelpe henne å lage en videoblogg.. Så det blir nok bra! 

 

Hva skal dere i kveld?

- Marte

fotoshoot

Heisann ♥ Tenkte å vise dere noen bilder som jeg og Marlen tok for en stund tilbake. Grunnen til at jeg ikke har fått blogget på en liten stund, er at jeg har vært på hytta.. Og da klarte vi å bruke opp nettet, som gjorde at det fikk så veeeeeeeeldig seint! Nå er jeg hvertfall her igjen... 

Hva synes du om bildene?

- Marte

hey idiot

Haha, ikke bry dere om teksten.. Den har ingenting med meg å gjøre,jeg er ikke forelska som sagt! Syns bare den passet inn i bildet. 

 Likte du bildet? 

- Cassandra

videoblogg - daglig sminke

Heisann! Da kommer jeg med en videoblogg. Som jeg egentlig ikke har så lyst til å legge ut, men alt for dere! Jeg babler veldig mye, og sier ting som er sykt unødvendige av og til... Men det får gå! Husk og endre kvaliteten til 1080p, er sykt mye bedre da...

 

 

Hva synes du om videoen?

- Marte

some pictures

Hva syns du om bildene? 

- Cassandra

blogg.no klikker her hos meg...

Vet ikke hva som feilen blogg.no nå..Klarer ikke blogge med bilder eller noen ting! Så jeg vet ikke om jeg får det til mer i dag... Jeg har lagt en videoblogg, men tror ikke jeg legger den ut.. Det blir for kleint liksom, hater å se meg selv snakke! Snakkes ♥

Videoblogg?

God kveld ♥ I morgen tenkte jeg å lage en videoblogg, men jeg vet ikke helt hva.. Så da hadde det vært supert om dere hadde kommet med noen forslag! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, så jeg sitter bare her å slapper av. Skal stikke i dusjen nå, og så skal jeg se noen episoder med The Lying Game.. Jeg ligger så langt bak nå, i forholdt til de som har komt ut...

 

Årh, heldige venninen min som reiser der i morgen! Misunner henne veldig, men jeg og mamma har faktisk tenkt å spare slik at vi og kan dra en gang! Håper på det! Oj, ble litt mange utropstegn..... Hehe!

 

Noe du vil ha videoblogg av?

 

- Marte

anbefaling - natuvive

Heisann ♥ Nå har jeg nettopp sett noen episoder av Greys Anatomy, og sitter egentlig bare å slapper av. Regner ute, som er veeeeeldig kjedelig når det er vinterferie... Hadde vært bedre med snø egentlig, selv om det sikkert bare hadde blitt til slaps. Senere i dag skal jeg egentlig bare på jobb fra 4 til 9. Jeg har ikke så mye å blogge om, så derfor tenkte jeg å komme med en anbefaling til dere.

 

 

Jeg vet at det kommer sånn gjennskinn på tuben, men det får gå... Den første til venste er en dagkrem, som jeg pleier å bruke hver morgen og kveld, hvis jeg husker det da. Den gir en veldig god fuktighet, og hjelper mot tørrhet. Som er veldig bra for meg, siden jeg alltid er så tørr rundt nesen og slikt. Den andre til høyre er en ansiktsskrubb, som jeg bruker for å få vekk dødt skinn og andre urenheter. Så da pleier jeg å skrubbe den inn som regel før jeg går i dusjen... Fordi den SKAL vaskes av etterpå, og etter dusjen smører jeg på dagkremen. Jeg er veldig fornøyd med begge produktene, og jeg fikk de av mamma til jul i 2010... Hehe, så jeg har egentlig ikke begynt å bruke de før for litt siden. Jeg tror at du får kjøpt de begge på The Body Shop, som er en veldig bra butikk synes jeg!

  

Noe du kunne tenkt deg?

- Marte

stikker til marlen

  

Snakkes når jeg kommer hjem!

 

- Marte

mine hårprodukter

 

 

Har du noe av det samme?

 

- Marte

outfit 19 februar

Hei alle sammen ♥ Nå sitter jeg her med Marlen, og vi har nettopp vært ute å tatt noen bilder. I dag så skal vi senere se på enten en film eller TVD hos Marlen, og spise boller! Så det blir koselig.

 

 

 

cardigan/match   t-skjorte/danmark   bukse/JC

 

- Marte

bollesøndag = brownies

Heeeeii ♥ Nå sitter jeg her å gomler på brownies. Det er digg! Så vi lagte vel egentlig brownies i steden for boller, haha.. Helt gret det! 

 


// arkivbilde

 

Har du/dere baket noe godt idag?

 

- Marte

 

 


selskap

Hei alle sammen! Nå har jeg nettopp kommet hjem ifra selskap! Har vært en utrolig kjekk kveld med mange herlige jenter. Har storkost meg. Har ikke så mye mer å si egentlig.. Må nesten bare hoppe i seng. Skal tidlig opp imorgen, skal nemmelig på hytta.. Så er ikke helt sikker på om det blir mer blogging fra meg før på onsdag..  Har ikke alltid nettverk på hytta.. Men håper på at Marte kan blogge litt eksta mye. Hehe! Blogges♥

 


bursdags jentene! ♥

 


Line og Tove

 

Haha, søte Jane!

 


Flotte Ingrid

 


Verdens herligste! Loveyou

 

 

 


Fruuuukt

 Har du hatt en fin kveld? 

 

- Cassandra

 


baby cassi

- Cassandra

smakebit av kjolen

 

 

 

Har ikke peiling på hvorfor bildet skulle komme helt feil vei.. Uansett hva synes du?

 

- Marte

kvelden igårHei alle sammen ♥ Var ikke hjemme fra Kvadrat før nesten halv ni, i går kveld. Så da gikk jeg opp til Marlen en tur, og så noen få episoder av TVD. Sykt spennende, og skummelt da! Jeg klippet meg jo, som jeg sa i går.. Og det ble ganske kort, siden det var en stor del med bare slitt hår. Så jeg er fornøyd, er herlig med nyklippet hår, fordi det kjennes så sunt og tykt ut... Så var jeg også så heldig at hun krøllet håret mitt, ble veldig fint det og!

 

 

 

Nå sitter jeg egentlig bare her å slapper av, nydusjet og helt uten sminke. Er sykt herlig! Så skal vi i selskap i kveld, så det skal bli kjempekoselig. Nora og Hilde har blitt 16 år, eller Nora blir det på mandag da..

 

 

 

Skal du noe ikveld?

- Marte

girls night

Hei dere! Nå sitter jeg her å koser meg med jentene mine. Vi skal snart sette på en jentefilm. Koser oss med chips, druer, sjokoladepudding og snop. Ha en forsatt fin kveld!

vinterferie!

Åhhh, endelig vinterferie! Det skal bli så sinnsykt herlig. Slippe å måtte tenke på lekser, prøver og fremføringer. Og selvfølgelig slippe å måtte stå opp så sykt tidlig om morningene.. Haha, noe av det værste jeg vet! Senere idag skal jeg være med Linn. Vet ikke helt hva vi skal finne på, men som jeg alltid sier,  vi finner alltid på noe gøy. Dere for ha en strålenes dag, så blogges vi senere


Hva skal du finne på idag? 

- Cassandra

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits