klarer ikke laste opp bilder...

Hei alle sammen!

Nå har jeg egentlig to bra innlegg på lur, men nå klarer jeg ikke laste opp bilder... Har prøvd i sikkert over en time, så nå gidder jeg ikke mer! Men da blogger jeg fra mobilen slik at dere kan få noen bilder. I dag var utrolig nok meg og mamma på en sykkeltur på nesten 3 mil, litt imponert over meg selv! ig nå skal jeg stikke å legge meg, så godnatt!

Klarer du å laste opp bilder på bloggen din?

♦ Marte

Update!

Heisann! Sitter her å ser på The Vampire Diaries med Marlen. Er på episode 3, på den første sesongen. Det er syyykt spennede, men også skummelt. Får se hvordan det går når jeg skal gå hjem alene.... Wæææææ!

Hehe, snakkes!

Vil du få flere lesere på bloggen din?

Heisann! Vis du har lyst på flere lesere på bloggen din er det bare å trykke >her<. Så registrerer du deg, ved å trykke på linken under teksten der det står: Registrer deg nå gratis! Som dere sikkert forstår er det gratis, og det kan hjelpe deg til å få flere lesere på bloggen din...

Hva synes du om denne nettsiden?

 

- Marte

We will win !

Heihei!

Nå sitter jeg her med Marte, hun skal bare kle seg så skal vi ned på kunstgressbanen og spille fotballkamp :-) Vi skal spille mot Sokndal, sist gang vi spilte mot dem vant vi 5-0! Så denne gangen skal vi vinne igjen :-) Litt lite innlegg, men det for holde!


se så PEN!

-Nora

hey dere!

Nå sitter jeg i senga å chiller med capri-sonne! mmmm.... Om ikke alt for lenge skal jeg bort til Marte. Vi skal spille inn svarene fra spørsmålsrunden! Så de kommer ut senere ikveld. 

Over til noe helt annet. Ikveld skal jeg på kino med Maren (den beste). Vi skal se hodejergerne. Woho! Gleder meg sinnsykt. Alle som har sett den sier den er drit bra, men litt skummel da. 


hehe.. 

Noen av dere som har sett hodejegerne på kino? 

- Cassandra

Nyinnredet rom!

Heisann! Idag var vi på Ikea, så da ble det en del nye ting.Hva synes du?

- Marte

Kvelden i går

Heisann, igår var jeg med Nora, Marlen og Rebekka. Vi koste oss og så på idol og date movie.

Heia Mino fra Klepp, men hun røyk ut ;(

 

Hva gjorde dere i går kveld?

- Marte

liten fotoshoot

Heihei! Idag har jeg vert ute i hagen å tatt noen bilder med Linn. Dere skal få se et par bilder vi tok. 

Hva syns du om bildene? 

- Cassandra

Velkommen til vår blogg!

Heihei! Dette er den første posten på vår nye blogg! Vi har begge hatt blogg før. En del blogger faktisk.. hehe. Men vi har aldri hatt en blogg sammen. Så det skal bli kjekt å ha en blogg sammen!

 

Vi blogges!

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits