Konfirmasjon

Hei dere! I dag har jeg vært i konfirmasjon hele dagen. Startet med konsert i konserthuset i Stavanger hvor konfirmantene skulle bli konfimert. Første gang jeg har vært i borgerlig konfirmasjon. Det var fantastisk gøy i konserthuset med masse flinke artister. Til og med Per Inge Torkildsen kom for å holde tale for de fine konfirmantene. Det var også spennende å få sett hvordan humanetisk konfirmasjon foregikk. Une var ikke annet enn strålende i dag. Super flott i bunad også holdt hun en helt utrolig fin tale for oss. Tror ikke det satt en eneste person i rommet med tørt øye.

MATEN VAR HIMMELSK! Tapas er alltid en bankers, finner noe man liker uansett. Club sandwich, vårull (favoritten), laks, kjøttkaker, poteter og masse mer.

Igjen, gratulere så mye med konfirmasjonsdagen. Håper du har kost deg like mye som oss i dag♥ Ha en fin søndags kveld kjære dere.

forening og matte

Hei dere! I går kveld var jeg i forening hos Anita. Forening blir det samme som jentekveld og er en tradisjon vi har hatt siden 5.klasse på barneskolen. Veldig koselig. Vi fikk servert svensk natchos og masse god frukt, godis og chips til dessert:-)

Så ikke det himmelsk ut da?? Nå har jeg og mamma akkurat vært ute å handlet inn masse utstyr til bursdagene mine. Fyller 19 år imorgen!! Fytti så rart. Føler 19 er så voksent, også bare et år igjen til jeg er 20.

Nå skal jeg, mami og Eilen reise ned for å ta sol i en liten halvtime før det blir hjem å øve som bare søren på matte. Skal ha årsprøve i matte imorgen (supert) og jeg gruer meg skikkelig mye. Er ikke flink i matte i det hele tatt, så målet mitt er vell egentlig bare å bestå. Ønsk meg lykke til!

Rolig lørdagskveld

Heiaa og god lørdag alle samen. I skrivenede stund sitter jeg i sofaen og slapper av hos Monica mens hun springer rundt å stresser med å få til tven. Var meningen vi skulle se skal vi danse, men henger litt etter for å si det sånt.

Nå skal vi kose oss med brownies, jordbær og ekte vanilje is med svarte prikker. Legger vekt på "ekte" fordi det er så sykt mye bedre enn vanlig henning olsen is - no offence. Og der fikk Monica til tven også, så vi blogges.

Ha en fin lørdagskveld♥

Fredagskos og Egon

Heia! Nå sitter jeg på kjøkken hos tante å ser på at hun og resten av familien stresser med å gjøre seg klar til bryllup. Jeg og mamma skulle komme innom fordi mamma skulle sette opp håret til tante, så skal vi videre til byen å kose oss.

Igår var jeg som sagt ute på Egon å spiste sammen med mamma, Torunn og Ane, før jeg og Ane dro videre til hun å koste oss med idol og snacks. Kjempe koselig, as always!

Ikveld blir det bursdagsfeiring for Andrea som ble 18 år igår. Gleder meg noe enormt!! Skal prøve å få tatt et par bilder fra kvelden.

Ha en fin lørdag alle sammen!

my weekend

Hei dere! Håper alle har hatt en strålende helg. Min helg har gått ut på mye fart og morro. Vet ikke hvorfor, men jeg har vært skikkelig giret på å gå ut. Så ble til at vi jenter stakk ut på byen både fredag og lørdag. Begge dagene ble skikkelig morro da!

Jeg lå over hos Vilde fra i går til i dag. Så i dag har vi vell egentlig bare slappet av, spist mye god mat og kake. Litt senere på dagen dro vi bort til Marita og der ble det mer mat og kos.

Nå sitter jeg i senga klar for å lese ferdig 11 kapittler fra en roman vi skal være ferdig med nå snart. "Et grådig liv" for dere som har lest den før. Syns ikke noe særlig om bøker og lesing, men nå som jeg har valgt å gå et år med påbygg må jeg bare forberede meg på det. Vi blogges imorgen cuties.

school next

Hei dere!
Nå stikker jeg på skolen, snakkes senere! Ha en fin dag:-)

♥ Cassandra

trening next

Da stikker jeg på trening med jentene! Dette blir et kjappt innlegg, skal møte de andre om 8minutter.. Så må nesten bare løpe. Hehe!

Ha en forsatt fin dag!

dream

Hei dere! Her kommer det en liten update fra meg også.. Hehe! Nå sitter jeg er i senga sammen med Eilen å spiser dream youghurtis. Jeg syns ikke den var noe særlig god. Men Eilen har snart spist opp hele boksen, så ingen tvil om at hun likte den. Ha en forsatt fin kveld!

Noen gang prøvd dream youghurtis? 

- Cassandra

girls night

Hei dere! Nå sitter jeg her å koser meg med jentene mine. Vi skal snart sette på en jentefilm. Koser oss med chips, druer, sjokoladepudding og snop. Ha en forsatt fin kveld!

God jul, alle sammen!

Vil bare ønske alle enn riktig god jul! Håper dere koser dere masse ikveld å får en fantastisk jul! Vi blogges :-)

leeenge siden!

Fysøren så lenge siden nå! Har sikkert ikke blogget på snart en måned siden.. Vi begge har bestemt oss for å ha en bloggpause til neste år! 1.januar er vi til bake! Gled dere :-) slenger ut noen bilder fra gårskvelden da vi var på juleball med skolen!

instagram

følg meg gjerne på instagram for dere som har det! jeg heter cassandra2k.. hehe! :-) bare det jeg ville si, nå skal jeg legge meg, godnatt søte lesere!

i farta!

som dere kanskje har merket så har jeg blitt veldig hekta på mobil-blogging! hehe... nå er jeg egentlig i farta, skal bort til linn:-) må bare pakke tingene mine først, skal overnatte der inatt serdu. vi tenkte vi skulle ha en liten fotoshoot senere! vil dere jeg skal legge ut noen av bildene på bloggen så legg igjen en kommentar:-) vi blogges!

fredags kos med jentami

mobil-blogging ftw

hello people! da blir det litt mobil-blogging igjen! akkuratt nå sitter jeg i senga å chiller med ingrid! vi skal sitte barnevakt for lillebrødrene mine ikveld:-) så må venter vi bare til å få huset for oss selv.. hehe! vi har vært på kiwi å kjøpt sjokolade pudding og vaniljesaus som vi skal kose oss med! haha.. ha en fin fredagskveld! vi blogges :-)

heeeelg!

heihei! nå kom jeg nettopp ut av dusjen, kom hjem fra skolen for ca 1time siden. så sinnsyk herlig å være ferdig med tentamenen! å best av alt, endelig helg! ikveld skal jeg få besøk av noen friends ithink.. blir kos det! dere for vertfall ha ei god helg! snakkiiis :-)

natta søte lesere!

uuh, ligger her i senga å prøver ut mobil blogging! ville bare si god natt til dere som ser dette å ikke har lagt seg enda... hehe! imorgen må jeg stå opp litt tidlig, for jeg skal få tid til å gå på kiwi før jeg stikker ned på skolen. skal jo ha engelsk tentamen imorgen.. offameg, gruer meg!! sweet dreams

Mobilblogggggg

Heihei! Jeg tenkte bare å prøve å blogge via iphonen sin blogg.no app. Dessuten kommer jeg heller ikke inn på blogg.no. Jeg vet ikke om det er internettet som er tregt eller ikke, men vi snakkes! Nå hopper keg snart til køys :)

cupcakes

Heihei! Satt nettopp å så på noen bilder fra familie selskapet mitt, der disse bildene plutselig dukket opp. Så nå fikk jeg plutselig kjeeeempe lyst på cupcakes! Hehe..

Andre som ble fristet? Eller så det bare litt kvalmenes ut? hehe..

- Cassandra

smakebit av fotoshooten

Stjal et par bilder av Marie.. Besøk gjerne bloggen hennes shmarie.blogg.no! Men vertfall, slenger ut et par bilder som vi tok tidligere idag.


 

Hva syns du om bildene? 

- Cassandra

princess for one night- Cassandra

Se opp mot solen, og du merker ikke skyggen...

 

- Marte

En av finalistene...

Heisann! 

Nå var jeg nettopp innom bloggen til tettut96, og vi er en av finalistene på bildekonkuransen. Så vi hadde blitt så sinnsykt glade om dere hadde stemt på oss, vi har bilde nummer to. <<t rykk der!

Dette er bilde som er valgt ut:

Vær så snill å stem!! Vi blir så sinnsykt glade for det!

- Marte

Konkuranse!

Heisann! Jeg er nå med i en konkuranse på www.tettut96.blogg.no. Der går det ann å vinne header, design og bloggvurdering. Det eneste du trenger å gjøre er å gå ut å ta 2-3 bilder, og deretter lage ett nytt innlegg på bloggen. Slik at du kan legge linken til det på bloggen hennes. Hva synes du om bildene?

 

- Marte :)

 

 

hage-shoot med de beste!

Heihei! Beklager for lite blogging i helga, men jeg har ikke hatt mye tid til blogging. Har egentlig vært ganske opptatt hele helga. Men jeg  slenger ut et par bilder vi tok i hagen på lørdag! 
Elsker dere!

Hva syns dere om bildene? 

- Cassandra 

svarthvitt bilderHva synes du?

- Marte

a good friend is the best thing you ever can have!Today´s inspiration


//weheartit.com

- Marte

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits