påskeferie

Hei alle fine! Ahh søndag, sol, påskegg, huset for seg selv og ferie. Kan det egentlig bli bedre? Starten på min påskeferie har vært super herlig.

Fredag fikk jeg aller først besøk av Andrea for vi skulle fikse litt på russebuksene vår. Senere kom resten av godjentene. Første gang på lenge at alle hadde mulighet til å være med faktisk, manglet bare Margrete som var i Kristiansand. Og siden vi var hos meg, som ikke har verdens største plass, satt vi 8 stk helt skviest i sofaen. Neida, gikk helt fint (Vilde og Catrine lå på gulvet)♥  


Lørdag kom mormor og hentet meg (09:30!!) for å så dra til oldemor. Alltid like koselig å besøke hun, hun er så herlig og morsom for tiden. Senere dro vi på flyplassen for å hente mamma som jeg hadde håpet ville komme hjem til meg etter å vært borte en uke, men neida. Tupen er alt:):):)<3 Så i går kveld fikk jeg besøk av Anita. Vi bestemte oss får å kjøre, så kjøring ble mesteparten av det vi brukte kvelden vår på. Koselig da. 


Savnet deg i helga stjerna mi. Håper Kristiansand har mye å by på - skitur ogsånt som du liker:)? 

Håper alle får en fin søndag, så ses vi snart! 

3 kommentarer

Julie

29.03.2015 kl.20:41

Hei, faren min er fra Afrika og moren min er norsk då jeg har ganske stort og krøllete jeg pleier å rette det Til vanlig men da er det fortsatt ganske stort så jeg skal ta permanent så jeg lurte på noen ting når man tar permanent forsvinner alle krøllene å man trenger ikke rette det når man dusjer? Og er det fortsatt stort når man har tatt permanent? Hvis det fortsatt er stort kan man rette det da å det blir "normalt"

DIMAN DILIR

29.03.2015 kl.20:54

mys!

Cassandra Lea

29.03.2015 kl.23:23

Julie: Hei Julie! Jeg svarer på spørsmålet ditt i et eget innlegg :-)

Skriv en ny kommentar

hits