fredag, wang og litt rosa

Hei og god helg til alle dere fininger! I dag har jeg hatt en lang skoledag med gym i første time etterfulgt av norsk og trippeldobbeltusen time med biologi. Kødder ikke!! I starten av skoleåret var biologi det mest spennende faget jeg noen gang hadde vært borti, men nå - huff.. Det er såå stress! Men nå skal ikke jeg snakke så mye om akkurat det. Nå er jeg hjemme og skal straks ta meg en lang, god dusj før vi får besøk av noen rotteskremmere som skal prøve å skremme bort musen vi har i veggen på badet. Yeah, you heard me. Vet ikke om jeg har fortalt dere det før, men vi har hatt en eller flere mus i veggen mellom badet og soverommet til mamma i flere måneder nå. Jeg var den første som la merke til det. Jeg og Eilen faktisk! Haha dere skulle sett oss. Vi hadde jo ikke anelse om hva lyden var, og tenkte egentlig det aller verste. Ingen kom på at det bare kunne være en liten uskyldig mus. Men guud det skal bli herlig å få den bort! Genser finner dere HER

I kveld skal jeg mest sannsynlig bare slappe av med noen venniner, også gleder jeg meg skikkelig til å se mitt dansecrew igjen, ettersom jeg ikke fikk sett det sist helg da jeg var i Oslo. Er det bare meg eller er det det kjekkeste programmet som har gått på norsk tv noen sinne(!!) DET ER JO DRIT MORRO - hvem heier dere på?

6 kommentarer

Egeo

06.02.2015 kl.15:44

Å du er nydelig! Så ekkelt med mus :S

Jeg har ikke sett mitt dansecrew.

Cassandra Lea

06.02.2015 kl.16:44

Egeo: Åå takk søte deg :-) Ja, er skikkelig ekkelt..

Julie

06.02.2015 kl.17:05

Hvhvilken str har du i genseren? <3

Cassandra Lea

06.02.2015 kl.17:32

Julie: Jeg har den i M!

Emma

07.02.2015 kl.14:11

Hei :) Jeg lurte på om det var vondt å ta tragus piercingen å hvor mye den kostet?

Cassandra Lea

09.02.2015 kl.09:17

Emma: Heisann! Ja, jeg syntes det var vondt. Men va bare selvet stikket, så det gikk fort over! Tror det kostet rundt 200kr :-)

Skriv en ny kommentar

hits