Vita Liberata tan

Ååh, for et skjønt produkt. Når det kommer til produkter for kropp og ansikt er selv-bruning og helt vanlig ansiktskrem mine absolutte favoritter. Good damn jeg er glad i selv-bruning. Gjerne litt rart for dere at dette kommer ut fra min munn, dere tenker vell "jamen du er jo brun fra før av". Ja, jeg er jo det men likevel blir jeg ikke lei av den fine gyllenbrune fargen jeg sitter igjen med etter å ha brukt gode selvbrunininger - som i dette tilfelle er Vita Liberata. Ingenting er vell bedre enn å føle velvære og være skikkelig happy med brunfargen. Er ingen hemmelighet at vi alle føler oss litt ekstra bleike nå om vinteren? Jeg har også et grunnlag som jeg er vandt til, og selv jeg kan føle meg bleikere om vinteren - men jeg klager ikke. Sliiiik ble ihvertfall resultatet, også kommer før og etter bilde nedenfor. 


Her ser dere før og etter, men ææ føler ikke bildene ble så bra.. Kameraet var tom for strøm, så ble bare noen iphone bilder istedet for å lade kameraet i 30min.. Ja beklager, jeg er en dårlig blogger. orskjellen ser ihvertfall større ut i virkeligheten, men dere ser nå litt forskjell da vell? Fint og skittent badegulv er tingen, nå blir nok mamma happy♥ ♥ ♥

Annbefaler alle å teste Vita Liberita's selvbruning! Jeg har forresten mousse i farge dark (I guess) haha natta, blogges snart :-)

2 kommentarer

Madde K.K

04.02.2015 kl.21:40

Wow for et fint resultat!

Cassandra Lea

04.02.2015 kl.22:09

Madde K.K: Ååh takk søta! Du e snill:-)

Skriv en ny kommentar

hits