helgen min

Hei fine dere! Håper alle har hatt en super bra helg - det har jeg. Fredag etter skolen dro jeg og Margrete på en liten julehandel, hvor jeg fikk ordnet de aller siste julegavene - for en herlig følelse:) Senere på kvelden satt jeg barnevakt for Fabian og Nicklas mens mami var i Paris og koste seg sammen med mormor og moster. Det unner jeg dem alle 3, og tror de hadde en super fin helg nede i Frankrike. Heldigvis hadde jeg Margrete ved min side, og barnevakten gikk hundre ganger bedre. Vi spiste taco, så film og lo usettvanlig mye. 


Lørdag våknet jeg klokken 10, dusjet og gjorde meg klar til jobb. 10 minutter før jeg startet - hvor jeg egentlig var på vei ut dørene, ringer de fra jobb og sier jeg ikke trenger å komme likevel, som for min del hadde vært superdigg om jeg faktisk enda lå i senga og egentlig bare ville ligge der resten av dagen. Men siden jeg var så pass klar og motivert til en jobblørdag så var det litt kjipt kanskje. Meen, jeg koste meg likevel. Lagte meg oreomilkshake og så white collar helt til kvelden kom. Kvelden min ble tilbringet hos Henning hvor vi feiret han siden han ble 18 år igår♥♥ Byen var usettvanlig gøyy og jeg storkoste meg. 


Kan trygt si at beverly har stelt i stand og gjort seg klar til jul. Ble faktisk kastet ut der ifra igår, ikke fordi jeg var full eller noe, men fordi noen jenter påstod at jeg ikke var gammel nok og at jeg var under 18 år. Derfor stod jeg ute i 20 lange minutter og ventet mens legget mitt ble sendt frem og tilbake hos både vakt og politi, for et kaos. Håper de jentene følte seg jævlig mye bedre når jeg var borte der ifra ihvertfall♥ Men men, sånt skjer. Ble ikke sur eller noe, syntes bare det var dumt at den gøyale tiden jeg hadde ble kastet bort på det. 

Nå roper mamma og guttene meg ned, for nå skal vi pynte juletreet. Ha en fin søndag dere, så blogges vi! 

 

 

5 kommentarer

Virker som du har det bra :D kos deg videre!

Kine Emelie Dalemo Vestvik

14.12.2014 kl.19:17

Så fine bilder :-) Håper du får en fin søndagskveld!

Krile

14.12.2014 kl.19:33

Å så kjekke gutter <3 <3 <3 !!!!

14.12.2014 kl.19:50

så koselig! men jeg har et spørsmål!!

jeg bestilte en kjole fra shenside den 2. desember og lurer på om du tror jeg får den før den 24? er veldig redd for at den ikke kommer til julaften :-(

Cassandra Lea

14.12.2014 kl.20:28

Anonym: Ventetiden fra sheinside er lang, men om du bestilte 2.desember så får du den nok før julaften ja! Hos meg tar det alt i fra 1-3 uker<3

Skriv en ny kommentar

hits