a small update

Hei fine dere - som enda følger med på mine dårlige og sjeldne opdateringer. Jeg har såå dårlig samvittighet, og jeg skjønner godt at lesertallet mitt er blitt meget redusert. Men jeg sier det igjen, jeg har ikke så mye tid til bloggen lenger. Enkelt og greit. Kjenner jeg savner det å komme innom å oppdatere, særlig når det er mye som skjer og jeg har mye å blogge om. Nå går det jo enkel sett bare i jobb og skole, og det kan heller ikke være særling interessant for dere å høre om. Helgene har liksom blitt min eneste "fritid", så at jeg kan bli flinkerere til å blogge om helgene mine, skal jeg prøve å få til♥ 


Har begynt å gruble og tenke over hva jeg skal gjøre til neste år. Planen min har jo alltid vært å hoppe rett på sykepleien etter dette året med studiespesialisering, men har begynt å tvile mer og mer på sykepleien. Helt ærlig så vet jeg ikke hva jeg vil bli lenger. Det eneste jeg vet er at jeg vil jobbe med mennesker! Mest av alt ønsker jeg å ta meg et friår til neste år - bare jobbe, tjene penger, reise rundt og å oppleve ulike ting. Det ser jeg på som en fordel for meg selv, kanskje finner jeg utav hva jeg vil gjøre og hvilke retninger jeg kan ta etterpå. Eneste problemet mitt er jo bare at jeg ikke får "lov", eller mamma støtter ihvertfall ikke den avgjørelsen. Hele familien er vell egentlig veldig negative til det, noe jeg synes er utrolig dumt. Familien har selvfølgelig stor påvirkning på hvilke valg jeg tar i livet. Friår er ikke noe jeg kommer til å ta, om det ikke blir respekter eller om det er noe som fører til at jeg ikke får støtte fra familien, skjønner(?) Jo ja, jeg vet jeg er 18 år og jeg kan ta mine egne valg, men jeg er ikke helt der. Mamma og besteforeldrene sine meninger har så mye å si!! Hva er deres planer til neste år? Noen som har tatt et friår og har erfaringer eller tips til det? Er så frustrert og forvirret - need help from you guys♥!!

ELLERS, så kom jeg akkurat hjem fra kjøretime (som jeg ikke har vært på siden sommer) gikk trolig nok bra! Nå må jeg få gjort noen lekser, også blir det laks til middag i dag - som holder humøret og motivasjonen min oppe!! Jeg er dønn seriøs når jeg sier det, laks er det beste!! Etter middag skal jeg ned å melde meg inn i Arena treningssenter igjen, men kun får en måned. Så får jeg se hvordan det går, om jeg vil fortsette eller ikke. Ha en fin dag!

8 kommentarer

Andrine

27.11.2014 kl.15:35

Får håpe du finner ut av det! Skjønner at du vil ha et friår, syns selv det hadde vært digg, men foreldre er jo ikke enig i det..

Cassandra Lea

27.11.2014 kl.15:36

Andrine: Nei, ikke sant.. Håper jeg også!!:-D

Hedda

27.11.2014 kl.18:47

Det er virkelig teit og barnslig av familien din å nekte deg å ta ett friår. Du har gått på skole i 13 år, og fortjener virkelig ett friår. Hva skader det? Du skal jobbe resten av livet ditt, så hva er problemet med å vente ett ekstra år? Går selv 1 vgs nå, men både søsteren og broren min har hatt friår og det skal virkelig jeg å ha.

Syns familien din skal akseptere at du vil ha en liten pause fra skolen!

Bb

27.11.2014 kl.18:56

Jeg tok selv et friår. Hadde tre jobber(en hvor jeg starta klokka 7 og jobbet til klokka 20.00!!), tjente mye penger og reiste rundt i verden. Møtte ny mennesker og lærte masse. Fælt at du ikke får velge det selv. Man fortjener en liten pause. Det er vel bedre å ta en pause for å finne ut hva man vil, enn å droppe ut fra et studie som ikke var noe for deg?

Håper du finner ut av det! Men et friår er hvertfall ikke dumt.

DIMAN DILIR

27.11.2014 kl.21:46

mysiga bilder!

sofie

30.11.2014 kl.19:17

Veldig rart at familien din ikke aksepterer eller vill det? Du er 18??

Ingvill Farsund

30.11.2014 kl.19:45

Har samme problemet! tenker sjølv på å ta eit friår, mamma er i mot det mens pappa er helt ok med det. Håpa du finner ut av det Cassandra :) stå på!!

Cassandra Lea

01.12.2014 kl.14:00

Ingvill Farsund: Godt å høre jeg ikke er den eneste, men samtidig kjipt. Takk, håper du og finner utav det, søtis:-)

Skriv en ny kommentar

hits