langhelg og hyttetur

Hei kjære fine lesere! Sist uke var superstress og det er mye av grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste. Jeg går en linje hvor det veldig mye arbeid å jobbe med på fritiden, vi har innleveringer og flere prøver i uken. Bare denne uken skal vi ha 3 prøver, og det på tre dager på rad. Først norskprøve som vi hadde i dag, historie fremføring imorgen og matterpøve på onsdag. Sorry for at jeg i det hele ramser det opp, sikkert ikke litt interessant for dere å høre. Men det jeg vil frem til er at det er superstress på skolen og jeg har mye jeg må sette forann bloggen. 

I hvertfall! Nå synes jeg dere fortjener en oppdatering fra helgen min. Vi hadde fri på fredag, så vi fikk langhelg på torsdag. Noe jeg, Anita, Nora og Marte utnyttet med en liten hyttetur til Lindesnes. Ble bare fra torsdag til lørdags morning, fordi jeg skulle jobbe og fordi noen av dem andre skulle i bursdag på kvelden. Hytteturen var superkoselig, på torsdag da vi kom frem laget vi hjemmelaget pizza og så et veldig spennende program på tven, tror gjerne det heter "bryr du deg" eller noe slikt. På fredagsmorning kjørte vi inn til Kristiansand for å shoppe, og da endte vi opp på Sørlandssentere - spiste på Egon og hadde det egentlig utrolig fint. 

På lørdag dro jeg rett til Marita etter jobb for å være med hun, Margrete og Vilde. Var mye om og men om vi skulle dra ut på byen, eller om vi bare skulle være hjemme og slappe av med en god film. Men endte selvfølgelig opp med å dra ut, svakt av oss. Er liksom ikke så mye annet å gjøre på lørdagskvelder lenger, for alle andre er jo ute å farter. Da er det ganske kjedelig å bare sitte hjemme å se på at alle andre legge ut bilder og mystorys fra kvelden. Men selvføgelig, herlig av og til. 

Beklager for et alt for kjedelig innlegg med mye tekst og lite bilder. Har gått alt for lenge siden jeg blogget sist, det er jeg fullt klar over selv. Vi blogges♥

7 kommentarer

Line Leknesund

10.11.2014 kl.20:02

Masse lykke til på prøvene dine! Stå på :)

Cassandra Lea

10.11.2014 kl.20:07

Line Leknesund: Tusen hjertelig, søte deg!
Det så jo så koselig ut.:)

svartbloggern

12.11.2014 kl.14:54

Hva er greia med å ta bilde av baksia av telefonen sin i speilet? Ser at utrolig mange gjør det.

Cassandra Lea

12.11.2014 kl.16:09

svartbloggern: haha ka meine du skjønnas:)

ingridengevik

19.11.2014 kl.18:41

you are so pretty :-o har et spørsmål til deeg forresten! Synes du det var vondt å ta piercing i tragus, og fikk du diamant med engang eller måtte du gå med stang? også om du kan sammenligne smerten med noe haahha

Cassandra Lea

26.11.2014 kl.19:03

ingridengevik: Tnawi, takk søte deg! Haha når det kommer til spørsmålet ditt - ja, det var vondt. skal ikke lyve. Viss du har piercing i navelen, så var synes jeg selv navelen var vondere for det gikk liksom så sent. Går veldig fort å ta i tragusen. Og ja, jeg fikk diamant med en gang.

Skriv en ny kommentar

hits